در اصل توسط mehran پست شده است
مشاهده پست
امروز چه کردید؟ چرا؟
جمع کردن
X
-
خريدسه باره ولساپا
اولش مي خواستم تجهيزاتي بخرم بعدديدم اگر اتفاقي بيفتد اولين سهمي كه منفي مي شود و فرصت خروج كمتري را مي دهند همين تجهيزاتي هاهستند پس ريسك نكردم
كلا اين روزها اگر اتفاق خاصي نيفتد هرچي بگيري (نه همه) مثبت است اي كاش مي تونستيم شاخص را مي خريديم :dويا هز اين سهم هايي كه روزي ۵ درصدراپرمي كنند چه كنيم ديگه بايد قانع بوداشتیاق سوزان، تلاش و پشتکار، اراده آهنین،صروتحمل، درس و عبرت، تمرین و تمرین و.... فروتن باش
نظر
-
خروج از شبریز با ضرر
مزخرف ترین سهمی بود که تا حالا خریده بودم......
ایشالا خریدار سود کنه>:d<وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
دوست عزیز شما وبیمه را چطوری خریدید ؟در اصل توسط tiktak پست شده است مشاهده پستخرید بوعلی - وبیمه
البته به لطف راهنمایی های ناب باربد عزیز
اینکه اصلا عرضه نشده
نظر
-
امروز وبیمه کلا ۳۰۱ دونه سهم معامله شده:-/:-/در اصل توسط tiktak پست شده است مشاهده پستولی کارگزارم به من گفت ۱۵۰۰۰ تا واست تو قیمت روز میخرم حتما خریده آخه زنگ زد گفت پولش رو حتما تا ظهر بریز حساب منم ریختم. تازه بوعلی هم همینطوری شد الانم اس ام اس خرید بوعلی واسم اومد
نظر
-
خب دیروز فولاژ رو فروختیم امروز هم فولای....دستشون درد نکنه بازدهی خوبی دادن....در اصل توسط mehran پست شده است مشاهده پستسلام بر دوستان به علت سر درد دیر بیدار شدم دیدم بر و بچه بورسی همه سهمارو درو کردن....
بنده هم ۳۰۰۰ تا قشکر خریدم و شدم ۲۵۰۰۰ تا....
سپس ۱۵۰۰۰ تا فولاد یزد برداشتم.....
با توجه به فروش های دیروز فولاژ..امروز فولای و ۵۰% ولغدر نقدینگی نسبتا خوبی دارم فردا میخوایم با دوستان عزیز یه صفایی به یه سهم زیر خاکی بدیم...
نظر
-
مهران جان اول اسمشو میشه بگی چیه؟ :d احتمالا غ؟!در اصل توسط mehran پست شده است مشاهده پستخب دیروز فولاژ رو فروختیم امروز هم فولای....دستشون درد نکنه بازدهی خوبی دادن....
با توجه به فروش های دیروز فولاژ..امروز فولای و ۵۰% ولغدر نقدینگی نسبتا خوبی دارم فردا میخوایم با دوستان عزیز یه صفایی به یه سهم زیر خاکی بدیم...إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
من امروز خیلی خوشحالم
چرا؟
حتما فکر میکنید برا اینکه بازار کمی برگشته؟
نه خیر.به خاطر اینکه امروز آزمون مصاحبه تخصص رو هم دادم و خیالم از همه چیز راحت شد فقط میمونه انتظار تا نتایج قطعی.
البته یک کار دیگه هم کردم و اون اینکه کلی دعا به جون بچه های گروه کردم و خدا رو از همه بابت شکر.
پر سود باشید <:-p <:-pفواره چون بلند شود سرنگون شود
نظر
-
ای بابا همه زیر خاکی ها که با غ شروع نمیشندر اصل توسط Yasser پست شده است مشاهده پستمهران جان اول اسمشو میشه بگی چیه؟ :d احتمالا غ؟!
با ت هم داریم
با پ هم داریم
حالا صبر کنید
نظر

نظر