در اصل توسط arashsefid پست شده است
View Post
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
-
خرید یک پله فرآوروقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط arashsefid پست شده است View Postسلام یاسر خان
دیروز فولاد خریدی امروز ترکوند
اگر کسعدی هم مثل فولاده امروز بخریم؟
از نظر بنیادی وضعیتش خیلی خوبه امروزم خروج این شخص حقیقی به نظرم فرصت خریده، وضعیت تکنیکالش رو نمی دونم دوستان باید نظر بدند... اما خرید 200 هزار سهم از حقوقی نشون میده حمایت خواهد شد...إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
-
...بابا اعصاب برا آدم نمیمونه با 5 تومن پول اعتبار رفتم فملی 7870خریدم تا 7800 رو داد...بابا این چه وضعیه چه روسای سازمان بورس رسیدگی نمیکنند....بنظر من نماد این سهم باید بسته شه....چیکارش کنیم بابا اینو....[B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....
نظر
-
خرید پله هفتادم کروی روی 3110! 2پله دیگه بخرم شهید میشم فکر کنم =((إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
-
-
در چهار نماد :
کروی
فملی
فولاد
فرآور
پله آخر خرید شد و دیگه باید منتظر گزارشها باشیمدر سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد،در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است!!!(( دکتر شریعتی ))@};-
نظر
-
در اصل توسط مهربان پست شده است View Post...بابا اعصاب برا آدم نمیمونه با 5 تومن پول اعتبار رفتم فملی 7870خریدم تا 7800 رو داد...بابا این چه وضعیه چه روسای سازمان بورس رسیدگی نمیکنند....بنظر من نماد این سهم باید بسته شه....چیکارش کنیم بابا اینو....
این خیلی خوبه، فرصت خریده فقط، این کنترل ها فقط نشان از ارزندگی داره... تنها دلیل این کنترل ها اینه که می دونند در آینده باید بلوک ها رو گرون تر بخرند، کنترل می کنند که بلوک های بیشتری بخرندإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
نظر