در اصل توسط داش مهدی پست شده است
View Post
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postاما قابلیت فروش مجدد داره، اون تعهد داره سهم بخره دیگه... شاید اصلا نشه بهش فروخت. ممکنه؟
بازارگردان صدرا فقط سهامی رو میخره که مربوط به سهامدارای قبل بازگشایی باشه.
هر کی الان بخره نمیتونه به بازار گردان بفروشهآخرین ویرایش توسط naruto؛ 2013/01/19, 11:59.
نظر
-
خرید ومعادن . ......در کمین کنور بودم که بیاد پایین بد تر رفت بالا ................به جاش باباشو خریدم ..........!!!!!!!!!!!!!!///
نظر
-
شایعات منفی از حقوقی ظرف 2 روز بود داشت در سایتها پخش میشد. معاملات اول صبح که به طور احمقانه ای روند سهمو منفی کرد و برد زیر خطوط حمایتی نشان از یک فریبکاری بزرگ داشت. اما با گذشت ساعات معامله و مشخص شدن نحوه خرید ها و حجمی که زده شد یقین کردم که باید به سهمم اضافه کنم که خوشبختانه تونستم قبل از صف رو 265 اضافه کنم . ;;)
امروز کلا تو معاملات بازار دغل بازی زیاد دیدم !ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postاما قابلیت فروش مجدد داره، اون تعهد داره سهم بخره دیگه... شاید اصلا نشه بهش فروخت. ممکنه؟
از دو سه هفته قبل بعدازاینکه بازارگردان دستور خریدشو ساعت 10/30 برمیداشت، این فرصت وجود داشت، یعنی میشد سهمو رو 95 از صف فروش خرید و فرداش رو 100 به بازارگردان فروخت. ولی معامله فروش بعدازظهر ابطال میشهمَن عَشَقَنی عَشَقتُهُ وَ مَن عَشَقتُهُ قَتَلتُهُ
نظر
-
در اصل توسط داش مهدی پست شده است View Postمیشه بهش فروخت، اما بعدازظهر ابطال میشه
از دو سه هفته قبل بعدازاینکه بازارگردان دستور خریدشو ساعت 10/30 برمیداشت، این فرصت وجود داشت، یعنی میشد سهمو رو 95 از صف فروش خرید و فرداش رو 100 به بازارگردان فروخت. ولی معامله فروش بعدازظهر ابطال میشهإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postاین 2 میلیون سهمی که آخر وقت امروز معامله شد چطور؟ روی 991 ریال... این که جز اون تعهده نیست نه؟ اون 1000 ریال باید باشهمَن عَشَقَنی عَشَقتُهُ وَ مَن عَشَقتُهُ قَتَلتُهُ
نظر
-
در اصل توسط داش مهدی پست شده است View Postقضیه این دو میلیونو دیگه نمیدونم چیه، ولی 100% جزء تعهدات بازارگردان نیست. امکان داره این دو میلیونو خریده باشن که قیمت پایانی بیاد بالا، واسه فردا 100 تومن تو رنج باشهإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
تو خوابم نمی دیدم که یک روزی بتونم آ س پ 270 تومانی بخرم ، نمی دونم کی بود اینجوری آتیش به مالش زد . فعلا تا عید باهاش هستم چون معمولا قبل از ایام عید و در ماههای بهمن و اسفند به دلیل رونق گرفتن اوضاع ملک ، ساختمانی ها جهش خیره کننده ای می کنند ، شاید تا عید 50 درصد نون داشته باشه ، تازه افزایش سرمایه هم که در پیش داره با p/e=2 . سهمهای زیادی در بازار هستند که با تقسیم سود کمتر از آ س پ قیمت بالای 1000 دارند اونوقت این سهم با تقسیم سود 78 تومانی که سال بعد هم بیشتر میشه 270 قیمت داره .
نظر
-
در اصل توسط کیوان پست شده است View Postشایعات منفی از حقوقی ظرف 2 روز بود داشت در سایتها پخش میشد. معاملات اول صبح که به طور احمقانه ای روند سهمو منفی کرد و برد زیر خطوط حمایتی نشان از یک فریبکاری بزرگ داشت. اما با گذشت ساعات معامله و مشخص شدن نحوه خرید ها و حجمی که زده شد یقین کردم که باید به سهمم اضافه کنم که خوشبختانه تونستم قبل از صف رو 265 اضافه کنم . ;;)
امروز کلا تو معاملات بازار دغل بازی زیاد دیدم !ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
در اصل توسط buodan پست شده است View Postتو خوابم نمی دیدم که یک روزی بتونم آ س پ 270 تومانی بخرم ، نمی دونم کی بود اینجوری آتیش به مالش زد . فعلا تا عید باهاش هستم چون معمولا قبل از ایام عید و در ماههای بهمن و اسفند به دلیل رونق گرفتن اوضاع ملک ، ساختمانی ها جهش خیره کننده ای می کنند ، شاید تا عید 50 درصد نون داشته باشه ، تازه افزایش سرمایه هم که در پیش داره با p/e=2 . سهمهای زیادی در بازار هستند که با تقسیم سود کمتر از آ س پ قیمت بالای 1000 دارند اونوقت این سهم با تقسیم سود 78 تومانی که سال بعد هم بیشتر میشه 270 قیمت داره .إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
اضافه کردن کمی فرآور در 7130 ریال
میانگین قبلیم = 7190 ریال
تزریق کمی نقدینگی به حساب برای
افزودن فملی و فولاد در روزهای آتیدر سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد،در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است!!!(( دکتر شریعتی ))@};-
نظر
-
در اصل توسط آذرآبادگان پست شده است View Postاضافه کردن کمی فرآور در 7130 ریال
میانگین قبلیم = 7190 ریال
تزریق کمی نقدینگی به حساب برای
افزودن فملی و فولاد در روزهای آتی
امروز دادم به صف خرید و به جاش کنور برداشتم در قیمت 3540در سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد،در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است!!!(( دکتر شریعتی ))@};-
نظر
-
کیوان
ستاره دار *
با دین یا بدون آن، انسانهای خوب کارهای خوب می کنند و انسانهای شرور، کارهای شرارت بار.
اما برای اینکه انسانهای ظاهرا خوب کارهای شرورانه بکنند، به دین نیاز دارند.
(استیون واینبرگ، برنده جایزه نوبل فیزیک)
اینی که نوشتی خودت روش یکمی فکر کردی ببینی یعنی چی؟!!!
اصلا یه ادمی که تو محیط بی دین غربی و در رشته فیزیک تخصصشه را چه به نظرات دینی؟!!!!
جمله ی شما نا خواسته توهین به تمام انبیا و اولیای خداست
فاین تذهبون؟
نظر
نظر