امروز چه کردید؟ چرا؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سيد ياسر شريعت
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 4944

در اصل توسط داش مهدی پست شده است View Post
    غیر قانونیه
    یعنی بازارگردان تعهدی به خرید سهامی که بعد از انتقال صدرا به بازار پایه خریداری شده نداره
    حالا اگه بهش فروختن نمیدونم از کجا میخواد بفهمه
    اما قابلیت فروش مجدد داره، اون تعهد داره سهم بخره دیگه... شاید اصلا نشه بهش فروخت. ممکنه؟
    إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• naruto
      عضو فعال
      • May 2011
      • 1879

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
      اما قابلیت فروش مجدد داره، اون تعهد داره سهم بخره دیگه... شاید اصلا نشه بهش فروخت. ممکنه؟
      سید جان
      بازارگردان صدرا فقط سهامی رو میخره که مربوط به سهامدارای قبل بازگشایی باشه.
      هر کی الان بخره نمیتونه به بازار گردان بفروشه
      آخرین ویرایش توسط naruto؛ 2013/01/19, 11:59.

نظر

• meysam_sh_2020
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 20667

خرید ومعادن . ......در کمین کنور بودم که بیاد پایین بد تر رفت بالا ................به جاش باباشو خریدم ..........!!!!!!!!!!!!!!
        ///

نظر

• کیوان
          ستاره دار (1)
          • Jun 2011
          • 5094

شایعات منفی از حقوقی ظرف 2 روز بود داشت در سایتها پخش میشد. معاملات اول صبح که به طور احمقانه ای روند سهمو منفی کرد و برد زیر خطوط حمایتی نشان از یک فریبکاری بزرگ داشت. اما با گذشت ساعات معامله و مشخص شدن نحوه خرید ها و حجمی که زده شد یقین کردم که باید به سهمم اضافه کنم که خوشبختانه تونستم قبل از صف رو 265 اضافه کنم . ;;)
          امروز کلا تو معاملات بازار دغل بازی زیاد دیدم !
          ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• MOSTAFA
            عضو فعال
            • Jun 2025
            • 989

خرید آ.س.پ -5 !!
            چند ماه منتظر این قیمت بودم :D

نظر

• داش مهدی
              عضو فعال
              • Jan 2011
              • 595

میشه بهش فروخت، اما بعدازظهر ابطال میشه
              از دو سه هفته قبل بعدازاینکه بازارگردان دستور خریدشو ساعت 10/30 برمیداشت، این فرصت وجود داشت، یعنی میشد سهمو رو 95 از صف فروش خرید و فرداش رو 100 به بازارگردان فروخت. ولی معامله فروش بعدازظهر ابطال میشه
              مَن عَشَقَنی عَشَقتُهُ وَ مَن عَشَقتُهُ قَتَلتُهُ

نظر

• سيد ياسر شريعت
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 4944

میشه بهش فروخت، اما بعدازظهر ابطال میشه
                از دو سه هفته قبل بعدازاینکه بازارگردان دستور خریدشو ساعت 10/30 برمیداشت، این فرصت وجود داشت، یعنی میشد سهمو رو 95 از صف فروش خرید و فرداش رو 100 به بازارگردان فروخت. ولی معامله فروش بعدازظهر ابطال میشه
                این 2 میلیون سهمی که آخر وقت امروز معامله شد چطور؟ روی 991 ریال... این که جز اون تعهده نیست نه؟ اون 1000 ریال باید باشه

نظر

• داش مهدی
                  عضو فعال
                  • Jan 2011
                  • 595

این 2 میلیون سهمی که آخر وقت امروز معامله شد چطور؟ روی 991 ریال... این که جز اون تعهده نیست نه؟ اون 1000 ریال باید باشه
                  قضیه این دو میلیونو دیگه نمیدونم چیه، ولی 100% جزء تعهدات بازارگردان نیست. امکان داره این دو میلیونو خریده باشن که قیمت پایانی بیاد بالا، واسه فردا 100 تومن تو رنج باشه
                  مَن عَشَقَنی عَشَقتُهُ وَ مَن عَشَقتُهُ قَتَلتُهُ

نظر

• سيد ياسر شريعت
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 4944

قضیه این دو میلیونو دیگه نمیدونم چیه، ولی 100% جزء تعهدات بازارگردان نیست. امکان داره این دو میلیونو خریده باشن که قیمت پایانی بیاد بالا، واسه فردا 100 تومن تو رنج باشه
                    ممنون مهدی جان؛ راستی گروه شهرتون (شهرمون) ;) رو حواست باشه... خیلی وقایع امسال به نفعشون شده، سال دیگه هم بیشتر سود خواهند ساخت قطعا

نظر

• محمد 66
                      عضو فعال
                      • Mar 2011
                      • 2938

تو خوابم نمی دیدم که یک روزی بتونم آ س پ 270 تومانی بخرم ، نمی دونم کی بود اینجوری آتیش به مالش زد . فعلا تا عید باهاش هستم چون معمولا قبل از ایام عید و در ماههای بهمن و اسفند به دلیل رونق گرفتن اوضاع ملک ، ساختمانی ها جهش خیره کننده ای می کنند ، شاید تا عید 50 درصد نون داشته باشه ، تازه افزایش سرمایه هم که در پیش داره با p/e=2 . سهمهای زیادی در بازار هستند که با تقسیم سود کمتر از آ س پ قیمت بالای 1000 دارند اونوقت این سهم با تقسیم سود 78 تومانی که سال بعد هم بیشتر میشه 270 قیمت داره .

نظر

• کیوان
                        ستاره دار (1)
                        • Jun 2011
                        • 5094

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post
                        شایعات منفی از حقوقی ظرف 2 روز بود داشت در سایتها پخش میشد. معاملات اول صبح که به طور احمقانه ای روند سهمو منفی کرد و برد زیر خطوط حمایتی نشان از یک فریبکاری بزرگ داشت. اما با گذشت ساعات معامله و مشخص شدن نحوه خرید ها و حجمی که زده شد یقین کردم که باید به سهمم اضافه کنم که خوشبختانه تونستم قبل از صف رو 265 اضافه کنم . ;;)
                        امروز کلا تو معاملات بازار دغل بازی زیاد دیدم !
                        من اصلا یادم رفت بگم دارم در مورد چه سهمی دارم صحبت میکنم!! کهمدا رو داشتم میگفتم! :p
                        ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• سيد ياسر شريعت
                          عضو فعال
                          • Jun 2011
                          • 4944

در اصل توسط buodan پست شده است View Post
                          تو خوابم نمی دیدم که یک روزی بتونم آ س پ 270 تومانی بخرم ، نمی دونم کی بود اینجوری آتیش به مالش زد . فعلا تا عید باهاش هستم چون معمولا قبل از ایام عید و در ماههای بهمن و اسفند به دلیل رونق گرفتن اوضاع ملک ، ساختمانی ها جهش خیره کننده ای می کنند ، شاید تا عید 50 درصد نون داشته باشه ، تازه افزایش سرمایه هم که در پیش داره با p/e=2 . سهمهای زیادی در بازار هستند که با تقسیم سود کمتر از آ س پ قیمت بالای 1000 دارند اونوقت این سهم با تقسیم سود 78 تومانی که سال بعد هم بیشتر میشه 270 قیمت داره .
                          یه حقوقی داره خارج میشه دوست من. عاشق این حقوقی ها ستم که وحشیانه رنج منفی می کشند و 2-3 روزه خارج میشند... امیدوارم فردا هم تکرار کنه تا پله بعدی رو اونجا بخرم ;)

نظر

• آذرآبادگان
                            کاربر فعال
                            • Dec 2012
                            • 1140

اضافه کردن کمی فرآور در 7130 ریال
                            میانگین قبلیم = 7190 ریال

تزریق کمی نقدینگی به حساب برای
                            افزودن فملی و فولاد در روزهای آتی
                            در سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد،در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است!!!(( دکتر شریعتی ))@};-

نظر

• آذرآبادگان
                              کاربر فعال
                              • Dec 2012
                              • 1140

در اصل توسط آذرآبادگان پست شده است View Post
                              اضافه کردن کمی فرآور در 7130 ریال
                              میانگین قبلیم = 7190 ریال

تزریق کمی نقدینگی به حساب برای
                              افزودن فملی و فولاد در روزهای آتی
                              راستی یادم رفت ، چند روز پیش یه کم قشیر برداشته بودم( تفننی ، کلا از قندیها می ترسم)
                              امروز دادم به صف خرید و به جاش کنور برداشتم در قیمت 3540
                              در سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد،در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است!!!(( دکتر شریعتی ))@};-

نظر

• MOSTAFA
                                عضو فعال
                                • Jun 2025
                                • 989

کیوان
                                ستاره دار *

با دین یا بدون آن، انسانهای خوب کارهای خوب می کنند و انسانهای شرور، کارهای شرارت بار.
                                اما برای اینکه انسانهای ظاهرا خوب کارهای شرورانه بکنند، به دین نیاز دارند.
                                (استیون واینبرگ، برنده جایزه نوبل فیزیک)

اینی که نوشتی خودت روش یکمی فکر کردی ببینی یعنی چی؟!!!
                                اصلا یه ادمی که تو محیط بی دین غربی و در رشته فیزیک تخصصشه را چه به نظرات دینی؟!!!!
                                جمله ی شما نا خواسته توهین به تمام انبیا و اولیای خداست
                                فاین تذهبون؟

نظر

در حال کار...
                                X