اضافه کردن غبشهر
امروز چه کردید؟ چرا؟
جمع کردن
X
-
منم الان ۲۰۴۱ ریال خریدم .مفته به نظر......:D همه سهم ها دو برابر شده .....این طفلک رو ۲۰۵ تومن مونده ......:D حتی فاراک بیش از ۱۰۰ درصد رشد کرده ......این هنوز اول راهه.....در اصل توسط وحید ۲۰ پست شده است مشاهده پستخرید فاذر تقریبا در ۲۰۳تومان به دلیل گزارش قابل قبول که بر خلاف بقیه که با گزارشات نرمال صف فروش شدند چون این قبلش رشد نداشته به نظرم بالا بره///
نظر
-
خرید شموادکودکی اندیشید که خدا چه می خورد، چه می پوشد و در کجا منزل دارد؟
ندایی آمد که :
او غم بندگانش را می خورد، گناهانشان را می پوشد و در قلب شکسته آنان ساکن است...
نظر
-
خوب خریدیدر اصل توسط meysam_sh_۲۰۲۰ پست شده است مشاهده پستمنم الان ۲۰۴۱ ریال خریدم .مفته به نظر......:D همه سهم ها دو برابر شده .....این طفلک رو ۲۰۵ تومن مونده ......:D حتی فاراک بیش از ۱۰۰ درصد رشد کرده ......این هنوز اول راهه.....
انشالله سود خوبی کنیم!
من که الان تقریبا نقدم و فقط الان همینو دارم بعلاوه کمی ایران خودرو ۱۰۷تومانی که متوقفه
در این یکی دو هفته نقد شدم و بیشتر نوسان گرفتم البته بخشیش اجباری برای خارج کردن پول بود
فاذر رو هم زیاد نگه نمیدارم....درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
یک اربیتراژ خطرناک البته با درصد پایین از سبد....
اگه گفتید چیه اون اربیتراتژ؟! هر کی گفت جایزه داره....إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
راهنمایی... این آربیتراژ "۱روزه" و حدود ۱۰ درصده.... کسی نظری نداره؟!در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است مشاهده پستیک اربیتراژ خطرناک البته با درصد پایین از سبد....
اگه گفتید چیه اون اربیتراتژ؟! هر کی گفت جایزه داره....إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
سید دهنمون آب افتاد! اگر نگی بازار بسته میشه ها!در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است مشاهده پستراهنمایی... این آربیتراژ "۱روزه" و حدود ۱۰ درصده.... کسی نظری نداره؟!
نظر
-
خوب استقبال که اصلا نشد...
خرید خصدرا امروز از صف فروش روی ۸۹ تومان و فروش روی ۱۰۰ تومان به بازار گردان محترم که از فردا تعهدش شروع خواهد شد... به همین سادگی به همین خوش مزگی!إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
غیر قانونیهدر اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است مشاهده پستخوب استقبال که اصلا نشد...
خرید خصدرا امروز از صف فروش روی ۸۹ تومان و فروش روی ۱۰۰ تومان به بازار گردان محترم که از فردا تعهدش شروع خواهد شد... به همین سادگی به همین خوش مزگی!
یعنی بازارگردان تعهدی به خرید سهامی که بعد از انتقال صدرا به بازار پایه خریداری شده نداره
حالا اگه بهش فروختن نمیدونم از کجا میخواد بفهمهمَن عَشَقَنی عَشَقتُهُ وَ مَن عَشَقتُهُ قَتَلتُهُ
نظر

نظر