اضافه کردن غبشهر
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Postخرید فاذر تقریبا در 203تومان به دلیل گزارش قابل قبول که بر خلاف بقیه که با گزارشات نرمال صف فروش شدند چون این قبلش رشد نداشته به نظرم بالا بره///
نظر
-
خرید شموادکودکی اندیشید که خدا چه می خورد، چه می پوشد و در کجا منزل دارد؟
ندایی آمد که :
او غم بندگانش را می خورد، گناهانشان را می پوشد و در قلب شکسته آنان ساکن است...
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postمنم الان 2041 ریال خریدم .مفته به نظر......:D همه سهم ها دو برابر شده .....این طفلک رو 205 تومن مونده ......:D حتی فاراک بیش از 100 درصد رشد کرده ......این هنوز اول راهه.....
انشالله سود خوبی کنیم!
من که الان تقریبا نقدم و فقط الان همینو دارم بعلاوه کمی ایران خودرو 107تومانی که متوقفه
در این یکی دو هفته نقد شدم و بیشتر نوسان گرفتم البته بخشیش اجباری برای خارج کردن پول بود
فاذر رو هم زیاد نگه نمیدارم....درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
یک اربیتراژ خطرناک البته با درصد پایین از سبد....
اگه گفتید چیه اون اربیتراتژ؟! هر کی گفت جایزه داره....إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
-
-
خوب استقبال که اصلا نشد...
خرید خصدرا امروز از صف فروش روی 89 تومان و فروش روی 100 تومان به بازار گردان محترم که از فردا تعهدش شروع خواهد شد... به همین سادگی به همین خوش مزگی!إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postخوب استقبال که اصلا نشد...
خرید خصدرا امروز از صف فروش روی 89 تومان و فروش روی 100 تومان به بازار گردان محترم که از فردا تعهدش شروع خواهد شد... به همین سادگی به همین خوش مزگی!
یعنی بازارگردان تعهدی به خرید سهامی که بعد از انتقال صدرا به بازار پایه خریداری شده نداره
حالا اگه بهش فروختن نمیدونم از کجا میخواد بفهمهمَن عَشَقَنی عَشَقتُهُ وَ مَن عَشَقتُهُ قَتَلتُهُ
نظر
نظر