در اصل توسط meysam_sh_۲۰۲۰ پست شده است
مشاهده پست
امروز چه کردید؟ چرا؟
جمع کردن
X
-
هوسمون کرد بخریم :d ما نگاه میکنیم فعلادر اصل توسط yasin۱ پست شده است مشاهده پستخرید فسپا از صف فروش///
نظر
-
-
میثم جا نمونی! :dدر اصل توسط meysam_sh_۲۰۲۰ پست شده است مشاهده پستهوسمون کرد بخریم :d ما نگاه میکنیم فعلا[B][COLOR="#B۲۲۲۲۲"]هنگام مرگ ، مردمان مى پرسند از ثروت چه باقى گذاشته ؟ فرشتگان مى پرسند از عمل نيك چه پيش فرستاده ؟ رسول اکرم (ص)[/COLOR][/B]
[B][COLOR="#۰۰۰۰CD"]هرگز مردی ولو بسيار نادان را نديدم که از وی چيزی نتوانسته ام بياموزم. [/COLOR][/B] [COLOR="#۰۰۰۰CD"]گالیله[/COLOR]
نظر
-
-
دمت گرم .من يه للحظه غافل شدم سرم به صحبت گرم شد .تونخش بودمدر اصل توسط حامد۲۴ پست شده است مشاهده پستخرید کسعدی در منفی کاملزنجیر عادت سبک تر از آن است که حس شود،
اما رفته رفته سنگین شود که پاره نتوان کرد،
نظر
-
داشتم صحبت میکردم با دوستم ۳۷۰۰۰ تاش مونده بود اومدم بهش بگم جمع کنیم صف رو گفت پول ندارم گفتم پس نگاه کن =)) همون موقع جمع شد و نظاره کردیم و جا موندیمدر اصل توسط yasin۱ پست شده است مشاهده پستمیثم جا نمونی! :d///
نظر
-
تعجب ازین نیست که صف فروش جمع شد تعجب اینه که چرا با این گزارشا صف خرید نیست . نتیجه چند روز صف فروش سهم کمتر از ۲ درصد منفی خوردن بود امیدوارم بقیه عزایزانی که تا دیروز تو صف بودند هم خارج بشندر اصل توسط Yasser پست شده است مشاهده پستخرید فسپا از صف فروشفراموشی همان چیزی است که این سیاره نشینان "آگاهی" می خوانندش (ریچار باخ )
نظر
-
-
اون اوردر های خرید ۵۰ هزار تایی که بعد جمع شدن صف اومد و سریع غیب شد منو کشته!!در اصل توسط fm۲۰۰۶ پست شده است مشاهده پستتعجب ازین نیست که صف فروش جمع شد تعجب اینه که چرا با این گزارشا صف خرید نیست . نتیجه چند روز صف فروش سهم کمتر از ۲ درصد منفی خوردن بود امیدوارم بقیه عزایزانی که تا دیروز تو صف بودند هم خارج بشنإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر

نظر