کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
از پیام فوق العاده تأثیر گذارتون بسیار سپاسگزارم. کاملا درست می فرمایید. مرسی از وقتی که گذاشتید.
اخ از صابخونه گفتید. الان یک ماهه که دنبال خونه ایم. خونه ای که 75 رهن بوده الان صابخونمون کرده 150 رهن. به خودمون هم نمیده. چون سه سال نشستیم نمیده بهمون. میگه دادم به داداشم. داداشش هم یه آدم ندید بدید تازه به دوران رسیده. از راه نرسیده هی میگه خالی کنید مأمور میارم ال می کنم بل می کنم. و باور کنید تو این شرایط هم فقط و فقط به خدا توکل کردم. این سهم ها که در برابرش چیزی نیست دیگه.
ای بابا
فکر می کردم فقط من....
مشکلی نیست خدا بزرگه
اون بخواد هر غیر ممکنی ممکن میشه.
از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی میشوند که، خدایی کردن نمیدانند!
وَ شما در آخر میشوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!
خرید مقداری زشریف ۸۸۳۰
توکل بر خدا..
به ۸۵۰ هر چه نزدیکتر بشه بازم میخرم
بقول آباد سهامداری می کنیم..
مشکلی نیست از اول شروع می کنیم..
بقول امیر محمد جان فرصت هست
از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی میشوند که، خدایی کردن نمیدانند!
وَ شما در آخر میشوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!
با قیمت 3125 تومان برای پتروشیمی نوری( بزرگترین آروماتیک ایران )مارکتش میشه 9 هزار میلیارد تومان که یک سوم این مبلغ نیز سود انباشته داره که بخشی از این سود تقسیم و توزیع میشه.
شپلی زیان ده و ورشکسته هم مارکتش الان نزدیک 4 هزار میلیارد تومان شده، اونم با زیان انباشته حدود هزار میلیار تومان ./:.wacsmiley.:/
یعنی مارکت شپلی میشه نصف مارکت پتروشیمی نوری!!!
اونوقت اغلب فعالان بازار میگن نوری خیلی گرون و راجع سهام دلاری هم حباب حباب میکنند .
پتروشیمی نوری که بزرگترین تولیدکننده محصولات آروماتیک با ارزش جایگزینی 2 میلیارد دلاری مارکتش دو برابر شپلی (کل پلی اکریل 200 میلیون دلار هم نمیارزه)
بنظر شما سهام حبابی کدوما هستند؟/:.nono.:/
اینطوری پیش بره
یه مدت دیگه میبینیم فلوله شده اندازه فولاد مبارکه
شپلی شده اندازه پتروشیمی نوری
ممسنی شده اندازه پتروشیمی پردیس
و...الی آخر
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر