کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
بعضی ها چقدر زرنگ تشریف دارن میگن چون گفتی این سهمو خریدی و تارگت دادی باید تا اخر بمونی پاش...یا دلار ۲۰هزاری خریدی گفتی ۶۰هزار باید حتما بمونی بشه ۶۰تومن....نه گلم همین فردا ببینم دلار زور نداره و روند نزولی بشه میفروشم و سیو سود میکنم و نقد میمونم... به هیچ چیزی تعصب ندارم...بهترین دوست در همجا فقط روند هستش... احساس کنم نزولی شده روند با کله میفروشم و رحمنمیکنم.....و سرمایمو نجات میدم.... رمز موفقیت در بازارهای مالی همینه قدیمهای بازار میدونن فقط من چی میگم
من نگفتم
خواستم فقط بگم بدون تحلیل مطلب میزنی / من خودم خودرو داشتم 310 خروج زدم همون روزی که شما خریدی برو مطالبمم نگاه کن گفتم حد ضررم 300 بود و پودر شد
امروز 280 پودر شد رفت برای 210-220
مخاطب ها با نقل قول نوشته ها متوجه میشن عزیز دل
ما هم بی تجربه نیستیم فقط باید در نوشتن و سیگنال دادن یکم دقت کنی و سوتی ندی
با سلام
امروز تنها کاری که کردم یک سهم رو با ضرر دادم رفت و دوباره در صفر تابلو پترول اضافه کردم!!!(یعنی قمار محض کردم و یک تصمیم کاملا غیر منطقی از نظر چینش سبد)90 درصد سبدم شد پترول
فقط به این نظر که ضررم جبران و سر به سر شم و اعصابمو راحت کنم!!!
این بازار دیگه بازار بشو نیست مگر اینکه گزارشات شش ماهه بیاد
با سلام
امروز تنها کاری که کردم یک سهم رو با ضرر دادم رفت و دوباره در صفر تابلو پترول اضافه کردم!!!(یعنی قمار محض کردم و یک تصمیم کاملا غیر منطقی از نظر چینش سبد)90 درصد سبدم شد پترول
فقط به این نظر که ضررم جبران و سر به سر شم و اعصابمو راحت کنم!!!
این بازار دیگه بازار بشو نیست مگر اینکه گزارشات شش ماهه بیاد
گزارشات داره میاد ولی بازار نمیخواد به این گزارشات عالی اهمیت بده
البته فعلا.
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
گزارش فملی فولاد فخوز کاوه نوری و بقیه هم هنوز نیامده
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
خرید بکهنوج از صف فروش
امروز این سهم متوقف میشه و حدود 1ماهی بستست
خود این توقف نوعی ریسکه چون مشخص نیست چه زمانی بازمیشه و اوضاع و میانگین قیمتها چطور خواهد بود
با ایحال با قبول همه ریسک ها کمی خریدم
دفعه پیش که این سهم بازدهی عالی داشت و در ده هزار فروختم اینار هم امیدوارم بازده خوبی دهد
هیچ توصیه ای به خرید کسی نیست.
نقل قول نوشته اصلی توسط شاه ماهی بورس نمایش پست ها
دلار ۳۰ هزار تومانی برای بورس و اقتصاد ضرر دارد تا سود .
اینها رو برخی از تحلیگلران بورسی شاید متوجه نشوند ولی اقتصادانان واقف هستند
کاهش شدید قدرت خرید و کاهش فروش شرکت ها
بمب اعتراضات مردمی و اشوب در کشور
افزایش مواد اولیه شرکت ها و به تبع کاهش سود دهی
یکی از دلایل اینکه خیلی استقبال نمیشه از رشد و تاثیر نگذاشته روی بورس همین موضوع میباشد .
دلایل دیگه مثل ریسک انتخابات
شیطنت ترامپ و احتمال درگیری در منطقه
احتمال توافق با امریکا و رکود مطلق بازارها تبدیل کالاها به ریال
حباب در تمام بازارها و قیمت گذاری اکثر کالاها با دلار ۴۰ تا۵۰ هزاز تومانی
همه موارد باعث شده پول های هوشمند ۲ ماه در پارک باشند .
وقتی از چول هوشمند حرف میزنم ۱۰۰ م تا ۱ میلیارد نیست من دارم از پولهای بالای ۱۰ تا ۵۰میلیارد حرف میزنم
روزی که شتران رنج منفی زدند اقای .... از کارگزاری ما بود که ریزش دقیقا شروع شد . من همه نقد شدیم
دقیقا حقوقی ها با فروش کدهای خاص شروع به فروش کردند .
ما حقیقی داریم حقوقی ازش میپرسید چی بخریم خخخ
جالبه امروز کدهای برخی از مدیران در وبصادر نقد شد ولی حیف باطل کردند خیلی ناراحت شدند .عوضی ها
کاش بشه تمام اینها رو با مدرک ثابت کرد کاش ...
چند روز پیش در بانک ملت هم اقای م . خ ۵۰۰ میلیون سهم بانک خالی کرد به حقوقی ها وبلمت ... بعله اون حمایت ها داستان داره
احمق خودشون هستند .
الان دقیقا حقوقی ها از این نوسان گیری ناراحت هستند چون بدجور داشتند عشق میکردند
تو کد تو صف فروش میخریدن حقوقی رنج میزد تا ۳ درصد مثبت و میفروختن . الان دیگه نمیشه اینکارو کنند
دقیقا تو اکثر سهام حقوقی ها سرخطی زدند که لج کنند امروز . امروز صف فروش توسط حقوقی ها بود
دقیقا میارن پایین قشنگ ازتون میخرن .حالا بستگی به اون جو داره
صندوق ... فملی میخرید از ۳۷۰۰ تا ۳۸۰۰ از کدهای اقای س. ج که تو یک هفته بیش از ۲۰ درصد زدند تو جیب . خر خودتونید فکر نکنند کسی رصد نمیکنه
صادقانه بگم حقوقی و صندوق ها پول ندارن و همه این جلسات فیلم هست
چرا مدام میخواید خرید بزنید؟!!! مگر وضعیت بازار رو نمی بینید؟!!! یعنی نمی تونید مدتی نقد بمونید تا وضعیت بازار مشخص بشه؟ دقیقا وضعیتی دارید که مثابه یک فردیه که در باتلاق گیر کرده و با دست و پا زدن (میانگین کم کردن و یا خرید جدید) بیشتر خودش رو مغروق میکنه!
نظر