امروز چه کردید؟ چرا؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • b4city
    عضو فعال
    • Nov 2020
    • 4101

پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟

در اصل توسط آقا سید پست شده است View Post
    روحیه ملت بزرگوار ایران دقیقا همین جوریه ،یه ایرانی میگه ،اونی که دارم خدا کنه قیمتش سر به فلک بزنه و اونی که ندارم انشالله مفت بشه
    وقتی هم می رسیم به هم می گیم گرونی و تورم پدر ملت رو در آورده:D
    جسارت نباشه قصد دخالت ندارم ولی ایشون قبلا سهامداری زیاد میکرد و از این حرفها نمیزد و بر عکس صبور بود ولی نتیجه عکس گرفته مثل خیلی هامون که صبوری ها جواب نداد
    الان از بس رکب خورده و میبینه بازیگر و حقوقی رو دست بهش زدند اینو میگه و حق هم داره

نظر

• nasserm
      عضو فعال
      • Nov 2020
      • 564

در اصل توسط nahamya پست شده است View Post

شبندر
      دیروز مجبور به حمایت بودن وگرنه اوضاع خودشون خراب میشد همون کاری که برای فولاد و شستا و وبملت کردن
      من چنگال زیاد کار نکردم دوستانی که اشنا هستن ایا چنگال معتبره ؟
      میتونیم پولبک به میدلاین بگیریم یا نه

شبندر خریداری شده ی دیروز رو امروز دادم رفت

میترسم به عاقبت بانک ملت دچار شه دو روز حمایت و حجم خوردن و دوباره رها کردن و ریزش!!

نظر

• soheilazary
        عضو عادی
        • Aug 2014
        • 55

شبندر
        دیروز مجبور به حمایت بودن وگرنه اوضاع خودشون خراب میشد همون کاری که برای فولاد و شستا و وبملت کردن

سر و شانه ای که شکل گرفته عمل کنه ریزش خوبی خواهد کرد

نظر

• دفتردار
          عضو فعال
          • Feb 2013
          • 858

نصف نقد شدم.

نظر

• soheilazary
            عضو عادی
            • Aug 2014
            • 55

خرید تاصیکو
            1= انتهای اصلاح
            2= شکل گیری الگوی کنج

نظر

• مدافع
              ستاره‌دار(5)
              • Oct 2020
              • 2446

شبندر
              درود

چنگال به هر نحوه میشود کشید! انواع و اقسام چنگال داریم. مهم انتخاب از بین چنگال های مختلف که روی اون نمودار بیشترین اعبار رو دارد.

با توجه به واکنش های قیمت به خطوط چنگال استانداردی که شما رسم کردید به نظر اعتبار خوبی دارد. این که پولبک به میدلاین باشد یا نه بر من پوشیده است.

میشود از استوکستیک و یکی دو اسیلاتور دیگه کمک گرفت.

حالا ممکن کف چنگال هم تاچ کند ولی با توجه به اینکه چنگال شما صعودیه اگر دیدگاه شما چند ماه است شاید جای نگرانی زیادی نداشته باشد.

موفق باشید.

نظر

• بورس باز قهار
                عضو فعال
                • May 2020
                • 1979

احتمال داره بعداظهر یک حمله ای به کاهش دلار صورت بگیره و بیاد زیر 30 هزار

تسویه ساعت 15 زده بشه شروع میشه چون ریس انقلابی میخاد صحبت کنه همونطور که بورس مثبت شد گذاشتند برا بعداظهر که یکم بفروشند

نظر

• امام قلی خان
                  عضو فعال
                  • Aug 2015
                  • 1542

امروز مصاحبه رئیس جمهور را با مجری یکی از شبکه ها را دیدم. مجری به سوالات خوب پاسخ داد. بیش از همیشه به دولت امیدوار گشتم.
                  با تشکر
                  نه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
                  از هم ندوشیم.
                  با هم بنوشیم.

نظر

• امیدازاد
                    عضو فعال
                    • Sep 2020
                    • 3751

امروز ..هیچی ..دست از .....!!درازتر از ثبت نام بهمن شدم ...ولی معلوم شد هروقت از بورس خروج بزنم ...بازار وضعیتش بهتر میشه ..یه فراخوان بدید گلریزان کنن ..برا ما یه ماشین بگیرن دست سر از بازار برداریم‌...وگرنه فردا پس فردا دوباره وارد بازار بشیم..بازار به فنا میره...حالا خود دانید !!!

نظر

• azad.
                      عضو فعال
                      • Jun 2019
                      • 962

امید خان والا من دیروز با یکی از آشناها در یکی از شرکت های وابسته به گروه بهمن کار میکنه صحبت کردم...گفت ما خودمون هم نمی تونیم ثبت نام کنیم....گفت حتی نشنیدیم که کسی هم ازدوست و آشنا و افراد معمولی هم بتونن ثبت نام کنن....صحبت رباط بود و صحبت اینکه انگار فقط سایت رو فعال میکنن که بازار رو گرم کنن ولی گویا ثبت نامی ها در جای دیگری مشخص میشه
                      شرایط ثبت نام‌ تیگو 7 چگونه بود و زمان تحویل چه موقع هست
                      ممنون

نظر

• Davar
                        Banned
                        • May 2017
                        • 3105

در اصل توسط azad. پست شده است View Post
                        امید خان والا من دیروز با یکی از آشناها در یکی از شرکت های وابسته به گروه بهمن کار میکنه صحبت کردم...گفت ما خودمون هم نمی تونیم ثبت نام کنیم....گفت حتی نشنیدیم که کسی هم ازدوست و آشنا و افراد معمولی هم بتونن ثبت نام کنن....صحبت رباط بود و صحبت اینکه انگار فقط سایت رو فعال میکنن که بازار رو گرم کنن ولی گویا ثبت نامی ها در جای دیگری مشخص میشه
                        ممنون
                        صحبت از میلیاردها تومن پوله

مگه حکومت اجازه میده این پول دست کسی بیافته

اون هم در وضعیتی که واسه یه 5زاری آدم میکشه.

یه بار یکی ازدوستان این رانت رو محاسبه کرده بود دقیق خاطرم نیست

تعداد تولیدات خودرو در کشور رو، در یه عدد فرضی که تفاوت قیمت بین بازار و کارخانه هستش، ضرب بکنید

ببینید چه عددی بدست میاد!!!!!

وحشتناک.

نظر

• امیدازاد
                          عضو فعال
                          • Sep 2020
                          • 3751

ممنون
                          ارادت.من که به صحبت نمایندگی های خودرو و کاراروبارشون هیچ اعتمادی ندارم ..ولله من ربات هم داشتم برنامه هم داشتم اینترنت پر سرعت داشتم تو سه تا کارت پول داشتم ..شاید در یک ثانیه هم وارد شدم هم انتخاب کردم مشخصات رو پر کردم ..اما فقط یکی از سه کدها تا مرحله پرداخت بانک رفت ...دیگه چند روزه دارم پول ازین جا و انجا تامین می کنم ...ماشین فروختم سهام فروختم سپرده نقد کردم دستی گرفتم ...مودم دیگه گرفتم ..کلی لم و کلک بلدم ..ولی کاری از پیش نبردم ...مگر اینکه کل جریان ثبت نام سرکاری بوده باشه ..و سایت رو برای ای پی های خاصی باز کنن یا کلک دیگری سوار کنند..بخشنامه فروش رو ۹.۰۴دقیقه فعال کردن ...تو همون فاصله معلوم نیست چه غلطی می کردن ...وگرنه کی میتونه تو یک ثانیه تا مرحله پرداخت بانک بره...که ما یکیمون رفت

نظر

• مدافع
                            ستاره‌دار(5)
                            • Oct 2020
                            • 2446

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
                            امروز ..هیچی ..دست از .....!!درازتر از ثبت نام بهمن شدم ...ولی معلوم شد هروقت از بورس خروج بزنم ...بازار وضعیتش بهتر میشه ..یه فراخوان بدید گلریزان کنن ..برا ما یه ماشین بگیرن دست سر از بازار برداریم‌...وگرنه فردا پس فردا دوباره وارد بازار بشیم..بازار به فنا میره...حالا خود دانید !!!
                            درود

اصلا فروشی در کار بود؟

نظر

• امیدازاد
                              عضو فعال
                              • Sep 2020
                              • 3751

در اصل توسط مدافع پست شده است View Post
                              درود

اصلا فروشی در کار بود؟
                              واقعیتش رو بخواید ..فک می کنم اصلا کل جریان سرکاری بود وگرنه امکان نداشت موفق نشم ..تا دیشب تو سایت بهمن رو کامیون فورس و موتور سیکلت هاش تست کردم تایم گرفتم باید تو ۵ ثانیه فرایند خرید تکمیل میشد ..و میرفت برای درخواست رمز ...که اونم اپلیکیشن رمزساز داشتم درحد دو ثانیه رمز دوم می اومد یعنی محال ممکن بود موفق نشم مگر اینکه جریان چیز دیگه ای بوده باشه

نظر

• امیدازاد
                                عضو فعال
                                • Sep 2020
                                • 3751

ممنون
                                تیگو هم مدیران سایتش بسته اس ...خیلی وقته می کشه برا افزایش قیمت ..فرصت براش مهیا نمیشد ...حالا درسته قصد خرید داشتم ولی صرفا برا فروش هست ..ولی واقعیت این هست خرید این چینی ها اصلا عقلایی نیست ...مخصوصا با این قیمت ها .‌برید کره ای کارگرده بگیرید برا استفاده عالی هستن ...همین تیگو ۷ رو اگر بخواهید واقعا سوار شید و ازش کار بکشید..باید ماهی یکبار ببرید.tcuتعویص کنید و یه هفته بخوابه .قیمت زیادی هم نداره اما ایراد ذاتی گیربکس دارند و وقتی بهش فشار بیاد و اورهیت بشن ...اذیت می کنن...یه کم زیاد هم بهش فشار بیاری تسمه گیربکس پاره می کنه و حداقل ۵۰ تومان هزینه داره...درسته که منم میخواستم فیدیلی و دیگینی ثبت نام کنم ولی خریدار بعدیش ادم بی عقلی باید باشه ..شمایه استارت بزنی بهش از نمایشگاه تا خونه ۵۰ تومان افت پیدا می کنه ...۲۵۰۰سوارشی باید قید ۱۰۰ رو بزنی ...اگر شانس بیاری و تصادف نکنی خوبه چون هیچ لوازمی ندارند ...خرابی و تصادف این چینی ها ..سخته باید ماشین رو بخوابونی ..یا خودت بری از چین قطعه بیاری ...من برا سرمایه گزاری و استفاده از تفاوت قیمتش هست قصد ثبت نام داشتم وگرنه ۹۹ درصد فیدیلی و دیگیتی تو نمایشگاه ها خاک میخورن ..کسی به قصد سوار شدن نمیره ثبت نام کنه...فقط ادم میگه پول نقد دستش نباشه وگرنه از سهام ارزانتر و عقب مانده تر از تورم دارایی پیدا نمیشه تو مملکت

نظر

در حال کار...
                                X