خرید قشهد از صف فروش ببینیم نوسان رو میده
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
-
نگاه کردن به شدوص ، جلالخالق ؛دیگه فروشنده نداره وتکلبف خریدارا چی می شههرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....
نظر
-
-
در اصل توسط rajabnejad پست شده است View Postنگاه کردن به شدوص ، جلالخالق ؛دیگه فروشنده نداره وتکلبف خریدارا چی می شهقانون ماندن همیشگی در بورس:
1-داشتن دانش تحلیلی تکنیکال و بنیادی
2- مدیریت سرمایه( بیش از 5 درصد برای هر سهم در هر بار،پولتان را درگیر نکنید.) چون هیچکس نمی تواند پیشبینی صددرصد روی هر سهم داشته باشد.
3- گوش نکردن به خریدی که دیگران به شما پیشنهاد میدهند مگر اینکه از نظر تکنیکالی و بنیادی برای شما اثبات شده باشد.
4- مشخص کردن هدف و خروج از آن.
5- کنار گذاشتن هیجان و انتظار معجزه داشتن.
6- صبور بودن.
نظر
-
-
در اصل توسط hasa پست شده است View Postالان حدود 3 ماه که من اومدم این تاپیک خیلی پرو بال شدوص را گرفتید بالاخره فکر کنم اروزیتان برآورده شده هر چند دیر شد ولی فکر کنم شدوص را این تاپیک جلب توجه بهش داد. موفق باشید.:)]هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....
نظر
-
ودی بلوک 1.5 میل در 310، در استانه عرضه بیمه پاسارگاد.... می تونه بررسی بشه!إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
خريد پله اول ا اس پ سهم با پي به اي 3.2 نوبره اون كاركنان بانك فروشاش تموم شه راحت تا 520 ميادش بالاالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
در اصل توسط داش مهدی پست شده است View Postخرید زامیاد 1046 ریال
به نظر شنبه روز خودرویی و تجهیزات باشهقانون ماندن همیشگی در بورس:
1-داشتن دانش تحلیلی تکنیکال و بنیادی
2- مدیریت سرمایه( بیش از 5 درصد برای هر سهم در هر بار،پولتان را درگیر نکنید.) چون هیچکس نمی تواند پیشبینی صددرصد روی هر سهم داشته باشد.
3- گوش نکردن به خریدی که دیگران به شما پیشنهاد میدهند مگر اینکه از نظر تکنیکالی و بنیادی برای شما اثبات شده باشد.
4- مشخص کردن هدف و خروج از آن.
5- کنار گذاشتن هیجان و انتظار معجزه داشتن.
6- صبور بودن.
نظر
-
در اصل توسط Mahshid20 پست شده است View Postخريد پله اول ا اس پ سهم با پي به اي 3.2 نوبره اون كاركنان بانك فروشاش تموم شه راحت تا 520 ميادش بالاإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
نظر