کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
کلا بازار رو nerve منه!! #:-S
ایکاش جنگ میشد!! وضع از این بهتر بود به خدا!!
باید فشارها آنقدر زیاد شود تا ان عده ای که هنوز مغزشون آکبند مونده و میرند پای صندوق اینها ادی تکلیف می کنند ! روشن بشند و بفهمند چه کسانی دارند حکومت می کنند در این کشور اهورایی!
خوشم میاد خلاف جهت میری
آفرین به اعتماد به نفس:d
من که کگل دادم رفت =((
یا باید از این جهنم رفت بیرون یا اینکه بمانی تا از هرم این آتش تا مغز استخوانت جوش بیاد .... دو حالت بیشتر نداره این وضعیت :
1- آنقدر فشار به مردم میاد تا بزنند به سیم اخر و این جرثومه های فساد و تباهی کشور را به جهنم بفرستند که در این صورت بعد مدتی اوضاع روبراه میشود..
2- یا این که مغز منجمد حاکمان گرم میشه و فکری به حال ملت می کنند و برای بقای موجودیت ننگین خودشان هم که شده کمی تعقل بخرج می دهند و به اصلاحات روی می اورند.
توی این بازاری که همه در حال فروش هستند من توجه دوستان رو
به معاملات دو سهم جلب می کنم
مداران و ولساپا
هر دو به خوبی و به شکل جالبی در حال معامله می باشند
شاید به زودی (فردا) شاهد رنج مثبت و صف خرید در هر دو باشیم
شکرگذارم خداوندی را که من را شاد آفرید و کامروایی و ثروت را سهم من از زندگی قرار داد.
سال حمايت از واردكننده و درآوردن پدر صادركننده! =))>:d<:((=d><:-p
وقتی یک نامی بدون برنامه به سالی اختصاص داده میشود نام گذاری سال با نام گذاری برای یک نوزاد تفاوتی ندارد همانند سال جهاد اقتصادی
این وصعیت حق مسلم ماست چرا که از سال جهاد اقتصادی عبرت نگرفتیم !!!!
خروج کامل از بازار در روز چهارشنبه
دیدم که امروزم خیلیا خروج کرده بودن
واقعا دیگه مسخرشو در اوردن
آخاله اینا تعمدا دارند این کارو می کنند با بورس. واقعا به استرسش نمی ارزه. احتمالا نصف سبدم رو بگذارم واسه رایان و آ س پ و خلاص! سال به سال بیام سودمو بگیرم! بقیشم می زنیم تو کار فروش آدامسی چیزی:d
آخاله اینا تعمدا دارند این کارو می کنند با بورس. واقعا به استرسش نمی ارزه. احتمالا نصف سبدم رو بگذارم واسه رایان و آ س پ و خلاص! سال به سال بیام سودمو بگیرم! بقیشم می زنیم تو کار فروش آدامسی چیزی:d
=))=))=))
پیامبر اسلام فرمودند: آنکه بدون علم به عمل برخیزد، پیش از آنکه اصلاح کند باعث تباهی می شود.
یاسر جان شما تو کدوم 4 راه میخوای آدامس بفروشی؟ :)) من هم میام 4راه بغلیت با همدیگه کار کنیم. فکر کنم من بزنم تو کار cd :d
:((
ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
من در اینکه این نوع اخبار بعد از مدت کوتاهی تکذیب میشه بعد دوباره در یک مقطع دیگه تایید میشه ، دوباره تکذیب میشه و .... شک ندارم.
ولی اعصاب این مسخره بازیها رو وقتی وضعیت اقتصادی مملکت رو هواست را ندارم که میخواهند مرتب این آب گل آلود را با انواع و اقسام مواد آلوده! آلوده تر کنند!
ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر