در اصل توسط AIDIN90 پست شده است
View Post
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
-
در اصل توسط شاهان پست شده است View Post
بازاره خیلی رشد کرده و همه رو سود 10 برابرین ک ممکنه دست ببره
چیکار کنیم با این همه سود
البته تو این پنج سال انقدر بلا سرمون اومده که از ریسمون سیاه و سفید هم می ترسیم چه برسه به اینکه دور و برمون پر از مار هست.
سخت نگیر داداش ما هم زخم خورده این بازاریم. حرفه ای هم نیستیم و یه آماتوریم.
تجربه ام تو این سهم رو خدمت دوستمون عرض کردم.
🙏 3نظر
-
-
در اصل توسط AIDIN90 پست شده است View Postخرید عیار و طلا اصلاح تمامه ...عیار رفت واس ۵۰ هزار
طلا رفت واس ۱۳۰ هزار
بله قیمت عیار حتما میتونه یه 50 برسه یعنی 70% افزایش ولی در چه مدت؟ 1 ماه؟ 6 ماه؟ 1 سال؟ یا بیشتر؟!
از طرف دیگه فرض کنیم قیمت جهانی طلا خیلی زود و در مدت یک هفته 10% دریگه رشد کنه و به 4800 دلار برسه که خیلی احتمالش کمه ولی بهرحال نشدنی هم نیست!
خوب برای 70% رشد در صندوق طلا، دلار باید 60% رشد کنه یعنی از 106 فعلی برسته به 170 هزار تومن!
خوب چقدر این وضعیت ممکنه؟ چند درصد احتمال داره این وضعیت تا 1 ماه یا 3 ماه یا حتی 6 ماه یا حتی 1 سال رخ بده؟!
خلاصه اینکه یا زیادی خوشبین هستی یا میخوای یه جوی راه بندازی و خودت هم میدونی که به این زودی، چنین اهدافی در طلا نخواهیم داشت!
👏 1نظر
-
بنده از عیار زیر ۲۰ و دلار ۸۵ گفتم بخرید نوشته هام هست الانم بعد استراحت عیار راحت با دلار ۱۲۰ میتونه ۴۰ در کوتاه مدت ببینه و با دلار ۱۳۰ هزار ۵۰ میبینه...لطفا جوک نگید که دلار باید ۱۷۰ بشه تا عیار بشه ۵۰...
مگه عیار از ۱۶ اومد ۳۱ حدود صد دردصد رشد کرد مگه دلار از ۸۰ شد ۱۶۰؟داستان نگید خواننده باید عاقل باشد
😂 1🤢 1👍 1نظر
-
در اصل توسط AIDIN90 پست شده است View Postخرید فوق سنگین عیار و طلا و دلار
الان عیار ۵۰ درصد رشد کرده اما دلار حدود ۲۰ درصد از این به بعدم همینه
قضاوت با دوستان...
هروقت من میام اینجا میگم طلا بخرید یه عده نمیزارن کسی سود کنه....
🤢 1نظر
نظر