کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
فکر هرچیو میکردم الا کهرامی که دیرزو سیگنال خرید داد امروز صف فروش بشه ! ولی در کل در بازار رعب و وحشت افتاده! منطقشو از دست داده....
تازه از ازمایشگاه بر می گردم! خسته و کوفته! امروز وقت نداشتم بازارو خوب ببینم(اگر چه وبصادرو رد کردم کنور خریدم). ولیییییییی الان که دقت می کنم یه نکته ریزی رو می بینم. دیدم حجم معاملات کهرام به شدت نسبت به حجم مبناش رفته بالا! براتون نسبت ها رو در اوردم! قضاوت با خودتون
کساوه نسبت حجم معامله به حجم مبنا 0.3
کهرام نسبت حجم معامله به حجم مبنا 3.5
کچینی نسبت حجم معامله به حجم مبنا 1.5
کسعدی نسبت حجم معامله به حجم مبنا 0.2
کترام نسبت حجم معامله به حجم مبنا 1.2
کلوند نسبت حجم معامله به حجم مبنا 0.7
این نشانه ای است برای آنان که تفکر می کنند.
کیوان جان برو که رفتیم!
امروز اخر وقت نشانه های برگشت بازار مشاهد شد
فردا احتمال زیاد شاهد برگشت بازار باشیم
بازگشت بازار هم دستوری است و فقط برای آرام کردن اعتراضات پیش آمده می باشد
انتشار گزارشهای شبریز و کرماشا هم در همین راستا صورت گرفته چون بحث تحقیق
و تفحص از سازمان پیش آمده و تخلفات و مفسده های وسیع مسولین که دقیقا مشخص
نیست در راستای اهداف چه گروهی در حرکتند،در صورت ادامه یافتن اعتراضات به وضوح میتوان
عملکرد مشکوک مسئولین سازمان بورس را عامل اصلی التهاب بازار ارز و طلا دانست
در سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد،در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است!!!(( دکتر شریعتی ))@};-
دقیقا وحید جان بازار محکوم به رشد هست و به هیچ عنوان با روند نمیتونند بجنگن ! خرید های ناگهانی در ذوب و فولاد نشان دهنده صریح این موضوع بود.
متاسفانه اینطور نیست. تجربه چندین و چندین باره نشون داده هربار که خواستن و اراده کردن سر شاخص رو با بالا یا پایین خم کردن. آخرین نمونش ذبح شبندر کرماشا شبریز و ... پای شاخص که سر تعظیم فرود بیاره
متاسفانه اینطور نیست. تجربه چندین و چندین باره نشون داده هربار که خواستن و اراده کردن سر شاخص رو با بالا یا پایین خم کردن. آخرین نمونش ذبح شبندر کرماشا شبریز و ... پای شاخص که سر تعظیم فرود بیاره
ممکن هست نوسانی ایجاد شه اما همه باید رشد کنند و روند کلی بازار صعودیست فعلا ، چه از لحاظ تکنیک چه از نظر فاند
فراموش نکنید که در سال اخر ریاست جمهوری قرار داریم واین یک قانون مسلم جهانیست بور س رشد خیره کننده خواهد داشت (البت اگه روکم کنی نباشه)عامل تورم هم هنوز در بورس اعمال نشده پفک1000 فولاد450
تازه از ازمایشگاه بر می گردم! خسته و کوفته! امروز وقت نداشتم بازارو خوب ببینم(اگر چه وبصادرو رد کردم کنور خریدم). ولیییییییی الان که دقت می کنم یه نکته ریزی رو می بینم. دیدم حجم معاملات کهرام به شدت نسبت به حجم مبناش رفته بالا! براتون نسبت ها رو در اوردم! قضاوت با خودتون
کساوه نسبت حجم معامله به حجم مبنا 0.3
کهرام نسبت حجم معامله به حجم مبنا 3.5
کچینی نسبت حجم معامله به حجم مبنا 1.5
کسعدی نسبت حجم معامله به حجم مبنا 0.2
کترام نسبت حجم معامله به حجم مبنا 1.2
کلوند نسبت حجم معامله به حجم مبنا 0.7
این نشانه ای است برای آنان که تفکر می کنند.
کیوان جان برو که رفتیم!
فک کنم سهم امروز ب هصف خرید برسه!
بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!
لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/
نظر