در حال خرید بشهاب (-:
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
-
بابک جان انشالا که همیشه سالم و سلامت باشه.در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Postبا سلام خدمت دوستان
متاسفانه یه مدتی نبودم و پسر کوچولوم 10 روزی بیمارستان بستری بود و از این بیماریهای ویروسی گرفته بود و تب بالا و تهوع و اسهال و ...
خلاصه به شکر خدا خوب شد و در خدمت دوستان هستم
انشاءالله که همه دوستان خانواده محترمشان سلامت باشند و خداوند هیچکس را با این مخارج بالای بیمارستانها بیمار نکند .
قدر سلامتی خود و خانواده تان را بدانید
قدر پدر و مادرتان را بدانید که واقعا" چقدر برایمان زحمت کشیده اند.
تا زمانی که سایه پدر و مادر بالای سرمان هست به پایشان بیفتیم و در خدمتشان باشیم وگرنه بعدا" افسوس خواهیم خورد.
دیگه شکر خدا خوب شد؟وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Postبا سلام خدمت دوستان
متاسفانه یه مدتی نبودم و پسر کوچولوم 10 روزی بیمارستان بستری بود و از این بیماریهای ویروسی گرفته بود و تب بالا و تهوع و اسهال و ...
انشاءالله که همه دوستان خانواده محترمشان سلامت باشند و خداوند هیچکس را با این مخارج بالای بیمارستانها بیمار نکند .
تا زمانی که سایه پدر و مادر بالای سرمان هست به پایشان بیفتیم و در خدمتشان باشیم وگرنه بعدا" افسوس خواهیم خورد.
خدا شفاش بده:)
خرید پارسان 685
نظر
-
آقا شیران گزارشش نشسته رو کدال
نه ماهه 1500 ساخته این که دیگه همه چیش حی و حاضره
چند روز دیگه هم مجمع داره
خیرید رو محدوده 5000 تومن خیلی کم ریسکه
فقط ممکنه به خاطر بازگشایی واتی یه کم فشار فروش بیاد و یکی دو درصد سهم منفی بشه
یه نگا به گزارش کنید اگه مناسب بود دریابید به نظر من که پی به ای 3.3 قبل مجمع عالیهبهترین تفریح خوابه!
نظر
-
بابک جون امیدوارم هرچه زودتر کوچولوی عزیز شفا پیداکنه . مگه بیمه نیستید؟ چنانچه مایل به بیمه تامین اجتمایی هستید درپی ام یا چت روم تماس بگیریددر اصل توسط بابک 52 پست شده است View Postبا سلام خدمت دوستان
- - - Updated - - -
بابک جون امیدوارم هرچه زودتر کوچولوی عزیز شفا پیداکنه . مگه بیمه نیستید؟ چنانچه مایل به بیمه تامین اجتمایی هستید درپی ام یا چت روم تماس بگیریددر اصل توسط بابک 52 پست شده است View Postبا سلام خدمت دوستان
تا زمانی که سایه پدر و مادر بالای سرمان هست به پایشان بیفتیم و در خدمتشان باشیم وگرنه بعدا" افسوس خواهیم خورد.زنجیر عادت سبک تر از آن است که حس شود،
اما رفته رفته سنگین شود که پاره نتوان کرد،
نظر
-
-
ممنون از همه دوستانی که لطف کردن و بزرگواری نمودن و جویای احوال پسرم شدند
من نیز آرزوی سلامتی برای تمامی اعضای سایت بورسی و خانواده های محترمشون را دارم
موفق و سلامت و تندرست و پرسود باشید@};-@};-@};-The greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
نظر
-
ورود مجدد به کنور 3600.5
منتظر عرضه شرانل بودیم که نشد!!!در سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد،در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است!!!(( دکتر شریعتی ))@};-
نظر
-
-
-
بابک جان آرزوی سلامتی برای خودت و خانواده محترمتون و مخصوصا پسر کوچولوی نازنینت دارم.در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Postممنون از همه دوستانی که لطف کردن و بزرگواری نمودن و جویای احوال پسرم شدند
من نیز آرزوی سلامتی برای تمامی اعضای سایت بورسی و خانواده های محترمشون را دارم
موفق و سلامت و تندرست و پرسود باشید@};-@};-@};-
@};-وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.
نظر

نظر