کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
صدرا داران عزیز اصلا نگران نباشند
این سهم برای عبور از این محدوده به چنین حجم معاملاتی نیاز داشت اگر تا اخر وقت بتواند بالای 35 میلیون معامله در همین محدوده های مثبت انجام دهد از فردا بازهم با صف خرید معاملاتش را انجام خواهد داد واگر نتواند ، برای پشت سر گذاشتن این محدوده چند روزی در این محدوده ها درجا خواهد زد
باتشکر
این سهم برای عبور از این محدوده به چنین حجم معاملاتی نیاز داشت اگر تا اخر وقت بتواند بالای 35 میلیون معامله در همین محدوده های مثبت انجام دهد از فردا بازهم با صف خرید معاملاتش را انجام خواهد داد واگر نتواند ، برای پشت سر گذاشتن این محدوده چند روزی در این محدوده ها درجا خواهد زد
باتشکر
باتشکر
=d> =d>
=d>=D>
=D>
به ياد آن روزهايي كه هرزوز افت مي كرد وكف جديدي مي ساخت به گونه اي كه هيچكس نتونست پيش بيني درستي از آن بكند وحالا برعكس ان
اشتیاق سوزان، تلاش و پشتکار، اراده آهنین،صروتحمل، درس و عبرت، تمرین و تمرین و.... فروتن باش
[SIZE="3"][COLOR="blue"][/COLOR][/SIZE]من به سمتی که توپ هاکی میرود[SIZE="2"][/SIZE] اسکیت میکنم,نه جایی که الان در زمین قرار دارد.[COLOR="blue"][/COLOR]
[SIZE="3"][COLOR="blue"][/COLOR][/SIZE]من به سمتی که توپ هاکی میرود[SIZE="2"][/SIZE] اسکیت میکنم,نه جایی که الان در زمین قرار دارد.[COLOR="blue"][/COLOR]
نظر