کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
من اصلا نوساني كار نميكنم حداقل ديد من يك ساله هست ولي چون دوستمون در بازار مثبت خارج شد تحسينش كردم همه ما بايد در بازار مثبت خارج شويم نه در بازار منفي كه به كاهش قيمت دامن ميزنه
خوبه داری کم کم فروم نویسی رو یاد میگیری.
میدونی در مورد تو چی فکر میکنم؟اوایل فکر میکردم از اون دانش آموزانی هستی که تو تابستان در اوقات فراغتشون میاند تو بورس مطلب میزنند ولی الان بنظرم یه جوان 25ساله هستی که رویای ثروتمند شدن در سر داره.انشالله موفق بشی
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
تو تکنیکال بسیاری از سهم ها یه چیزی شبیه به الگوی شمعی ستاره صبحگاهی دیده میشه بنظرم یه چند روزی میشه روی بازار حساب باز کرد ولی خود این موج صعودی هم جز موج اصلاحی هست.البته ممکنه با نوسانات بسیاری همراه باشه.
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
خوبه داری کم کم فروم نویسی رو یاد میگیری.
میدونی در مورد تو چی فکر میکنم؟اوایل فکر میکردم از اون دانش آموزانی هستی که تو تابستان در اوقات فراغتشون میاند تو بورس مطلب میزنند ولی الان بنظرم یه جوان 25ساله هستی که رویای ثروتمند شدن در سر داره.انشالله موفق بشی
چند روز پیش یه مقداری کگاز خریدین هنوز دارینش؟نظرتون در مورد نگهداریش چیه؟
نه متاسفانه.
نظرم اینه که همگام با بازار حرکت خواهد خورد ولی با ریزش دوباره بازار اونم منفی میشه
نظر