امروز چه کردید؟ چرا؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mass0ood
    عضو فعال
    • Jan 2014
    • 429

پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟

در اصل توسط arminfar پست شده است View Post
    خرید وبصادر ، ثتران ، ذوب و شبندر
    تا زمانی که تغییرات شاخص به چند سهم ربط پیدا میکنه و تا زمانی که شاخص بازده نقدی نداشته باشیم ، باید اون چند سهم رو زیر نظر داشت و تو کل بازار معامله کرد
    سهمهای شاخص ساز (شبندر ، تاپیکو ، اخابر ، رمپنا و ...)

شما ذوب رو در قیمت های پایینتر هم میتونستی بخری. سهام بهتر از وبصادر هم تو بازار هست، وبصادر بازیگر زیادی داره

نظر

• taranom68
      عضو عادی
      • Sep 2013
      • 87

سلام به همه ی دوستان
      فروش ارفع و غمینو
      بازار خیلی خسته کننده شده و همینطور نگران کننده
      /:.nono.:/
      [COLOR=#008000][SIZE=5]و ایییین نیییییز بگذررررر[/SIZE][/COLOR][COLOR=#008000][SIZE=5]رد[/SIZE][/COLOR]/:.Heart.://:.Heart.://:.Heart.://:.Heart.:/

نظر

• mass0ood
        عضو فعال
        • Jan 2014
        • 429

در اصل توسط taranom68 پست شده است View Post
        سلام به همه ی دوستان
        فروش ارفع و غمینو
        بازار خیلی خسته کننده شده و همینطور نگران کننده
        /:.nono.:/
        به نظر منم باید تا روشن شدن وضعیت بازار از خریدهای سنگین خودداری کرد! فقط تو بعضی از نمادها اونم با ریسک بالا میشه معامله انجام داد.
        مهم اینه که طمع نکنیم و خلاف روند معامله نکنیم

نظر

• "heydar"
          عضو فعال
          • Sep 2012
          • 7493

در اصل توسط heydar";475149][COLOR="#0000CD پست شده است
          در روزهای اوج که اکثر دوستان معتقد بودند که بازار بورس رقیبی ندارد ،به ناگه سود سپرده های بانکی با افزایش افراد زیادی را جذب خود کرد،از هر کس بپرسید میگوید پولش را گذاشت بانک آن هم بلند مدت ،یعنی پول ها از جاشون نباید تکون بخورند و همچنین عرضه های خصوصی سازی به مانند پتکی بر سر سهام بزرگ کوفته شد
          سال 93 هم بازار نوسانی شروع شد و به شخصه انتظار روند قدرتمندی تر داشتم ولی بحث مهم خروج نقدینگی از این بازار است ،همین تایپیک در سال 93 خلوت شده این یعنی پول خارج شده ...
          والبته به نظرم حقوقی ها نیز به نظر میرسد تا زمانیکه صالح آبادی سر کار باشد مشارکت جدی در راستای حمایت از بازار نخواهند داشت
          بنده با وضع موجود نوسانگیری را ترجیح میدهم البته همان طور که سروران گرامی اطلاع دارند ،استراتژی حالت شناور دارد و برای حال حاضر اینگونه معامله کردن را مناسب تر میبینم ممکن است هفته ی آینده یا ماه آینده تغییراتی متناسب با رفتار بازار داشته باشیم [/COLOR]

تایپیک نوسانگیری هم دوستان اگر سهم مورد نظرشان معرفی کنند ممنون میشم
          http://forums.boursy.com/showthread....134#post475134
          حقوقی

نظر

• رهـــا
            عضو فعال
            • Oct 2013
            • 342

در اصل توسط Dr.boursi پست شده است View Post
            فروش قندی ها...
            ورود به خودرو در کف قیمتی....

خرید خودرو تنها به دید نوسانی می باشد.
            مـوفق باشـید .

بـازار بـورس ، بـازار خـیـلی جـالـبـیه
            یـکی از آنـهـا ایـنکه " هـمه مـا داریم از یک دیتـا استفاده میکنیم
            ولـی سـیگنالهای متفاوت وگاهـی 180% برعکس میگیریم .?@_@?

من امروز دقیقآ برعکس شـما ( با فرش 3سه خودرویی ) وارد قشکرو قشیر شدم .
            البته بازار نـوسانی ومعکوس شـده ، و نمیشه سـهامـداری کــرد .
            ولی تا وقتی صف قپیرا و قزوین واقعی بمونه ، با این سهما میمونم.

امیدوارم فــردا کسی از کارای امروزش پـشیمان نباشـه . ( مـثـل آخـرت )

شـد ، شـد . ./:.grlim:./ نـشـد ، نـشد . .:-)/\:-)

نظر

• mass0ood
              عضو فعال
              • Jan 2014
              • 429

ایران خودرو ----

قیمت سهم با ساختن یک سر و شانه سقف برگشته و هدف 196 را نشانه رفته بود.
              در این بین با بستن به موقع سهم از ریزش آن جلوگیری شد و پس از باز شدن آن در قیمت 274 تومان شاهد ریزش مجدد سهم بودیم.
              قیمت پس از برخورد مجدد به خط گردن با مومنتوم منفی در حال نزول است و حتی باز کردن قیمت در بالاتر از حد انتظار هم فعلاً نتوانست جلوی ریزش سهم را بگیرد.
              همانطور که مشاهده می کنید قیمت همچنین در زیر خط روند بلند مدت داینامیک قرار دارد.

ریزش سهم تا محدوده 230 - 240 بسیار محتمل است. در صورت صعود، مقاومت مهمی در محدوده خط گردن خواهد داشت.

نظر

• farbod 77
                عضو فعال
                • Feb 2014
                • 332

ارفع و غمینو فروش و باز هم ثتران اضافه شد

نظر

• poma
                  عضو عادی
                  • Oct 2013
                  • 20

در اصل توسط رهـــا پست شده است View Post
                  مـوفق باشـید .

بـازار بـورس ، بـازار خـیـلی جـالـبـیه
                  یـکی از آنـهـا ایـنکه " هـمه مـا داریم از یک دیتـا استفاده میکنیم
                  ولـی سـیگنالهای متفاوت وگاهـی 180% برعکس میگیریم .?@_@?

من امروز دقیقآ برعکس شـما ( با فرش 3سه خودرویی ) وارد قشکرو قشیر شدم .
                  البته بازار نـوسانی ومعکوس شـده ، و نمیشه سـهامـداری کــرد .
                  ولی تا وقتی صف قپیرا و قزوین واقعی بمونه ، با این سهما میمونم.

امیدوارم فــردا کسی از کارای امروزش پـشیمان نباشـه . ( مـثـل آخـرت )

جالب بودن بازار بورس به تنوع داشتن استراتژی های مختلف در آن است که حتی می تواند با هم تفاوت داشته باشد، ولی هردو هم درست باشد! مانند وارن بافت که سهام با قیمت پایین را شکار می کرد، ولی شوارتز از سهمی که افت کرده بود دوری می کرد، و هر دو هم از بزرگان این بازار هستند. خرید یا فروش یک سهم فقط به استراتژی ما در بازار وابسته است.

نظر

• negarminavi
                    عضو فعال
                    • May 2013
                    • 35705

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
                    برای نوسانگیری در نظر گرفتن جو بازار در هفته بعد خیلی مهمه مخصوصا در روز اول هفته یعنی شنبه !!! یادمون باشه که از هفته بعد جو جامعه به شدت به دنبال فاز دو هدفمندی و ثبت نام یارانه ها و این چیزا خواهد بود و رونق شایعات و اخبار منفی از دادن و ندادن یارانه و شناسایی دهک های پر درآمد و قیمت بنزین و ....
                    خوب توی این چند ماهه اخیر هر چی من گفتم که اوضاع خوب نیست و روند منفی هست ! برخی دوستان کم لطفی کردن و گفتن من جو منفی میدم و منفی بافی میکنم و مصیبت میخونم و فاز منفی میدم و ..... برعکس من برخی دوستان هر روز با اینکه بازار منفی هست و صفهای فروش مدام چیده میشه ! هی میان پست میزنن که بازار داره برمیگرده !!! دارن جمع میکنن !!! و ..... و هر بار هم کلاه بیشتری سر بازار رفت با این تصور که داره جمع میشه و . . .

به قول یه دوستی می گفت اینکه میگن تاریخ تکرار می شود در واقع معناش اینه که ما از یه سوراخ چند بار گزیده میشیم !!! یعنی همینی که سر بازار اومده ت این چند ماه و هنوزم داره میاد !!!

نظر

• m.r_moradi
                      عضو فعال
                      • Sep 2012
                      • 2188

دوست عزیز فکر کنم هیچ کدوم از اصول سر و شونه تو شکل شما رعایت نشده،حتی اگه خودرو به تارگت مورد نظر شما هم برسه مطمئنا دلیلش این سر و شونه ی ای که شما میگی نیست... ;)

در اصل توسط mass0ood پست شده است View Post
                      ایران خودرو ----

قیمت سهم با ساختن یک سر و شانه سقف برگشته و هدف 196 را نشانه رفته بود.
                      در این بین با بستن به موقع سهم از ریزش آن جلوگیری شد و پس از باز شدن آن در قیمت 274 تومان شاهد ریزش مجدد سهم بودیم.
                      قیمت پس از برخورد مجدد به خط گردن با مومنتوم منفی در حال نزول است و حتی باز کردن قیمت در بالاتر از حد انتظار هم فعلاً نتوانست جلوی ریزش سهم را بگیرد.
                      همانطور که مشاهده می کنید قیمت همچنین در زیر خط روند بلند مدت داینامیک قرار دارد.

ریزش سهم تا محدوده 230 - 240 بسیار محتمل است. در صورت صعود، مقاومت مهمی در محدوده خط گردن خواهد داشت.

تمام سال من بی تو...

نظر

• meisam_em
                        عضو فعال
                        • Jul 2025
                        • 2124

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
                        دوست عزیز فکر کنم هیچ کدوم از اصول سر و شونه تو شکل شما رعایت نشده،حتی اگه خودرو به تارگت مورد نظر شما هم برسه مطمئنا دلیلش این سر و شونه ی ای که شما میگی نیست... ;)

داداش ببخشیدا اصلا این حرفها نیست کلا بازار خوابیده.....!
                        كسی كه در آفتاب زحمت كشیده، حق دارد در سایه استراحت كند

نظر

• mass0ood
                          عضو فعال
                          • Jan 2014
                          • 429

درود خدمت جناب مرادی.

اصول سر و شانه:
                          1- وجود یک روند صعودی اولیه
                          2- حجم سنگینتر شانه چپ نسبت به سر
                          3- رالی صعودی دوم با حجم کمتر
                          4- کاهش بعد از قله دوم تا پایینتر از قله اول
                          5- رالی سوم با حجم معاملات کم و قابل توجه. هر گز به قله قبلی (در قسمت سر) نمی رسد
                          6- کامل شدن الگو با شکسته شدن خط گردن
                          7- پول بک به خط گردن

من قصد ندارم تحلیل الکی و بدون منطق قرار بدم. از دید من تمام موارد بالا در الگوی قیمتی ایران خودرو اتفاق افتاده.
                          اگه اینطوری نیست خوشحال می شم اشتباهم رو متذکر بشید.
                          من از اول هم گفتم که قصدم یادگیریه و تحلیل هایی رو که می ذارم برای اینه که دوستان و اساتید نظر بدن و همه یه چیزی یاد بگیرن

با تشکر از شما جناب مرادی ;) :)

نظر

• سیدامیر
                            عضو فعال
                            • Dec 2012
                            • 1668

سلام
                            خرید تکنو و خمحرکه و بمپنا و بترانس
                            این روزها بازار فرصت خرید است...

نظر

• m.r_moradi
                              عضو فعال
                              • Sep 2012
                              • 2188

مسعود جان خدایی نکرده قصد جسارت نداشتم و صرفا نظر شخصیم رو گفتم که قطعا میتونه اشتباه باشه،تمامی مواردی که ذکر کردی درسته،اما مشکل اصلی از نظر من اینه که شکل روند اصلا شبیه به الگوی مورد نظر نیست...

در واقع به نظر من از لحاظ زمانی الگو فیل شده اس!

اگه الگو رو از ابتدای مستطیل رنگی رسم شده در نظر میگیری که کلا کشیدگی سمت چپ همه چی رو میبره زیر سوال!اگر هم از اولین صعود بعد از ورود به مستطیل بخوایم در نظر بگیریم،از وسط سر به بعد کشیدگی نامیزونی رو میشه مشاهده کرد!در مجموع بیشتر مشکلم با بعد زمان هست تا موارد کاملا صحیحی که فرمودی!

ازبرخورد منطقی و پاسخگویی مناسبت سپاسگذارم

یا علی

در اصل توسط mass0ood پست شده است View Post
                              درود خدمت جناب مرادی.

اصول سر و شانه:
                              1- وجود یک روند صعودی اولیه
                              2- حجم سنگینتر شانه چپ نسبت به سر
                              3- رالی صعودی دوم با حجم کمتر
                              4- کاهش بعد از قله دوم تا پایینتر از قله اول
                              5- رالی سوم با حجم معاملات کم و قابل توجه. هر گز به قله قبلی (در قسمت سر) نمی رسد
                              6- کامل شدن الگو با شکسته شدن خط گردن
                              7- پول بک به خط گردن

من قصد ندارم تحلیل الکی و بدون منطق قرار بدم. از دید من تمام موارد بالا در الگوی قیمتی ایران خودرو اتفاق افتاده.
                              اگه اینطوری نیست خوشحال می شم اشتباهم رو متذکر بشید.
                              من از اول هم گفتم که قصدم یادگیریه و تحلیل هایی رو که می ذارم برای اینه که دوستان و اساتید نظر بدن و همه یه چیزی یاد بگیرن

با تشکر از شما جناب مرادی ;) :)
                              تمام سال من بی تو...

نظر

• mass0ood
                                عضو فعال
                                • Jan 2014
                                • 429

الگوی سر و شانه

مسعود جان خدایی نکرده قصد جسارت نداشتم و صرفا نظر شخصیم رو گفتم که قطعا میتونه اشتباه باشه،تمامی مواردی که ذکر کردی درسته،اما مشکل اصلی از نظر من اینه که شکل روند اصلا شبیه به الگوی مورد نظر نیست...

در واقع به نظر من از لحاظ زمانی الگو فیل شده اس!

اگه الگو رو از ابتدای مستطیل رنگی رسم شده در نظر میگیری که کلا کشیدگی سمت چپ همه چی رو میبره زیر سوال!اگر هم از اولین صعود بعد از ورود به مستطیل بخوایم در نظر بگیریم،از وسط سر به بعد کشیدگی نامیزونی رو میشه مشاهده کرد!در مجموع بیشتر مشکلم با بعد زمان هست تا موارد کاملا صحیحی که فرمودی!

ازبرخورد منطقی و پاسخگویی مناسبت سپاسگذارم

یا علی
                                ما تازه واردا باید از شما یاد بگیریم دیگه جناب مرادی، ممنون بابت پاسختون.
                                من یه عکس دیگه از چارت گذاشتم و قسمتهای مختلف رو مشخص کردم.

من دقیقاً یه نمودار شبیه همین رو در کتاب تحلیل تکنیکال جان مورفی صفحه 110 دیدم. خیلی خیلی از لحاظ شکلی شبیه الگوی شکل زیر هست.
                                اگه امکانش هست مجدداً شکل زیر رو بررسی کنید.

باتشکر از توجه شما

-------------------------------------------------------

چارت Forest Labs Inc از سال 1996 تا 1998 . (موجود در صفحه 110 کتاب تحلیل تکنیکال جان مورفی)

آخرین ویرایش توسط mass0ood؛ 2014/04/12, 22:45.

نظر

در حال کار...
                                X