امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟
در اصل توسط Mohsen Mehrvarz پست شده است View Postخب ببینم این داستان "حقوقی ها در شستا توافق کردند، آغاز حمایت جدی از بورس از همین امروز و توقف کامل عرضه ها تا حکمفرمایی تعادل پایدار." به کجا می انجامه . خدا کنه این بار راست باشه . فعلا که حقوقی خودرو نفس سهم رو گرفته!!!
صف فروش خودرو سایر لیدرها مثل شبندر و رمپنا رو هم خراب کرد
نظر
-
دوستان خواهشا نماد های که در بورس منفی هستند را به سهم های دیگر ربط ندهند ..
ما منکر اثر گذاری برخی نماد های ضعیف بر کل بورس نیستیم
اما کمی دقیق تر نگاه کنیم
بیشتر روی سهام فاندامنتال متمرکز باشیم و قدرت خریدار را در سهم بسنجیمریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
-
در اصل توسط nudnik پست شده است View Postبنظرتون تا 65000 افت میکنه بازار ؟
دولت که میگه میخواد جلوشو بگیره. حالا که دیگه تا آخر افتشو کرده اینو گفته.
اگه الان برگرده که میگه کمک کردم. اگه هم تا 65000 بره و برگرده برازم میگه من بودم. آخرش به اسم خودش تموم میکنه...
خلاصه دستش درد نکنه که انقدر به فکر سهامداراست...
بزنین کف قشنگرو واسه این دولت به سهامدار خود اهمیت بده... /:.hmmsmiley.:/[B]همه چیز پیش تر گفته شده، اما چون كسی گوش نكرده، دوباره برمی گردیم و تكرارش می كنیم.[/B] /:.mellowsmiley.:/
نظر
-
دوستان هر سهمی رو نخرید....
گول یه عده رو نخورید....
سهمی با وعده هایی در سالهای سال بعد نخرید!
به حرف خیام گوش بدین:
این نقد بگیر و دست از آن نسیه بدار....آوای دهل شنیدن از دور خوش است!
.............
قرار نیست همه ی بازار با هم رشد یا افت کنه....
در جمع: سهم پدر مادر دار بخرید!زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست
نظر
-
امروز تا شاخص مثبت نشه همین تزلزل تو قیمت ها دیده خواهد شد،شاید بهتر باشه نیم نگاهی به فردا داشته باشیم.
من فکر میکنم فردا بازار میتونه تو درصد های مثبت شروع بشه ولی دوام آوردنش بستگی به عرضه ها خواهد داشت"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
لعنت بر کسی که اسم لیدر را رو خودرو گذاشت
آقا به پیر به پیغمبر، منفی شدن خودرو ربط ی مپنا، شبندر، اخابر ..... نداره
خودرو همون لیدری گروه خودرو هم از سرش زیادههههههههدر این بازار اگر سودیست با درویش خرسندیست/ خدایا منعمم گردان به درویشی و خرسندی
نظر
نظر