کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
اضافه کردن شبندر
افزايش قيمت بنزين و افزايش قيمت گازوييل بقيمت بين اللملي در مرزها(حدود5000تومان)
..............................
شبندر در حال حاضر توليد کننده
9ميليون ليتر بنزين در روز
17ميليون ليتر گازوييل در روز
که تا چند ماه ديگه ميشه 15ميليون ليتر بنزين و 24ميليون ليتر گازوييل
دوست عزيز اي دي من با نام شبندر گره خورده و من هيچ سهمي را به اندازه شبندر دوست ندارم و نخواهم داشت براي من علاوه بر سهم يك هويت هم هست اگر دليلي براي تحليل من داريد بفرمائيد ضمنا من 2.5 ميل از شبندر را حتي در بدترين شرايط حفظ مي كنم و از دوستان هم مي خواهم به جاي اينكه حاشيه روي كنند به تحليل اينجانب فكر كنند و تصميم بگيرند من هيچ توصيه اي براي خريد يا فروش ندارم اصلا من يك شخص معمولي هستم واين سوال را از شما مي پرسم كه در صورت بروز جنگ آيا پالايشگاه بندر عباس در معرض خطر هست يا نه و آيا سهام اين شركت تحت تاثير شرايط جنگي قرار خواهد گرفت يا نه؟
ممنون
شبندر جان این حرفا چه ربطی به حرف من داشت
تحلیل این جانب؟!!
این تحلیل رو دیروز حمید اعرابی داد بیرون.شما عینا همونو کپی پیست کردی اینجا به نام خودتم زدیش (مگر اینکه شما حمید اعرابی باشی که نیستی)
در ضمن من در حال حاضر شبندر ندارم ولی اول با این تحلیل مشکل دارم و بعدش با خالی بندی های شما
اون موقع تو تایپیک شبندر که با یه آیدی دیگه صبح تا شب لب به تحسین خودتون گشوده بودی و از خودتون درخواست شماره تماس کردیو یه سفر کاری رفتی اروپا و برگشتی :p و آخرش لو رفتی همه چی مشخص شد.دیگه بدترش نکن عزیز دل;)
با عرض معذرت از سایر دوستان به خاطر منحرف شدن تایپیک.ولی لازم بود یه یادآوری از ماهیت سخنان ایشون کنم که اینجا باز صحبت از 5میل و 2.5 میل و اینجور حرفا نکنه :)
نظر