کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
چون این سهم رو خودت داری و توش گیر کردی سهم خوبیه و کسی نباید بفروشه و مسئولین باید کمک کنند بره بالا و... شما پدر تبلیغات و بوقچی بودن رو درآوردی دیگه :D اسم آواتارت رو بذار شتبلیغ = شرکت سهم چاق کنی و تبلیغات جناب شبندر
دوست خوبم من از همه سهم ها دارم ميدوني من چند تا صادرات دارم 250ميليون سهم برام اصلا مهم نيست بشه يك تومان ولي با اين روند به ضرر حقيقي ميشه مگر هركسي هر سهمي نداره بايد ازش حرف بزنه، از گروه خودرويي سرجمع 700ميليون سهم دارم از گروه پالايشي 420 ميليون سهم از گروه پتروشيمي 270ميليون سهم از مپنا 300ميليون سهم و ... حالا اگر صادرات بشه يك تومان به اندازه يك روز مثبت اينها هم نميشه.
دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند
الان تو بالاترین قیمت تاریخیشه، هرجایی خریده باشن ملت تو سودن! پس همه بفروشن؟
بالاترین قیمت تاریخیش نیست
قدیما تا 370 هم رفت بالا
از ما گفتن بود.....شاید حق با شما باشه و بالاتر هم بره
واسه هر سهمی باید در اون مقطعی که هست تصمیم گرفت
دوست خوبم من از همه سهم ها دارم ميدوني من چند تا صادرات دارم 250ميليون سهم برام اصلا مهم نيست بشه يك تومان ولي با اين روند به ضرر حقيقي ميشه مگر هركسي هر سهمي نداره بايد ازش حرف بزنه، از گروه خودرويي سرجمع 700ميليون سهم دارم از گروه پالايشي 420 ميليون سهم از گروه پتروشيمي 270ميليون سهم از مپنا 300ميليون سهم و ... حالا اگر صادرات بشه يك تومان به اندازه يك روز مثبت اينها هم نميشه.
آقا من فقط 2تا سوال از استادم آقای شبندر دارم شما که تا چند لحظه پیش گفتی 200 تا سایپا داری ,200 تا خپارس , 200 تا ایران خودرو که گفتی این1 % سرمایه شماست حالا با توضیحی که بالا دادی حرف قبلی خودت را هم تکذیب میکنی .
سوال دوم : الان شما 700 میلیون خودرو داری 420 میلیون پالایشی خوب پس بهتر نیست اسمت را از شبندر عوض کنی بکنی ایران خودرو ؟ تازه هم تولیدات میره بالا هم به خارجیا و چینیا می فروشنت از شرت راحت میشیم.
شبندر جان ، این tse اینا رو نشون میده ها. کمتر از 1% بگو که نشون نده .
دوستان ببخشید این بازاری بود که همه دم از حمایت آن می زدند:
بازار گردش سرمایه = بازار گردش همسایه
منظور از همسایه همان طیب نیای سهم به مردم بانداز است.
دوست گرامی من آرزویی ندارم فقط دارم تحلیلم رو میزارم ، مثل اینکه شما ها خیلی آرزو دارین یا اینکه مساله ، مساله ی دیگری هستش.
همونطور که رو شکل معلومه حمایت rsi خودش رو شکونده همچنین حمایت معتبر 340 خودش رو شکونده تو یک کانال نزولی هم هستش و هدفش کف کانال که متناظر با 250 تومان هستش.
قیمت به مقاوت اصلی خود بعد از حدود 6 ماه رسیده که فعلا اصلی ترین مقاومت پیش رو است . انتظار میرود پس از عبور از مقاومت دوباره به سمت این خط پول بک کند و مدتی در این محدوده مانده سپس حرکت خود را شروع کند .
نظر