کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
بازار بدون خودرو جایی نمیره شاید چندتا سهم شاخص ساز شاخصو ببرن بالا ولی بقیا سهام ها مثبت نمیخورن و نمیرن بالا فقط اگه خودرو صف خرید بشه یا رو مثبت 3 معامله بشه سهام های دیگه میتونن رشد کنن وقیمتشون افزایش پیدا کنه........
حالا که میبینید خودرو منفیه و خیلی از سهمهای دیگه مثبت:D
بازار بدون خودرو جایی نمیره ( جمله معروف سفته بازان ) البته ببخشید دوست عزیز منظورم خدایینکرده با شما نیست
مثلا میشه بگید شبندر یا تاپیکو یا فارس که هر کدام برای خودشون میتوننید لیدر باشند چه ربطی به خودرو دارند؟؟؟؟!!!!
این نرم افزار بسیار مناسب نوسان گیران است.
و دیگران
این نرم افزار از دو بخش تشکیل گردیده است.:
1- در قسمت اول ماشین حساب ساده جهت خرید سهام می باشد. شما مبلغ سرمایه و قسمت سهام را وارد می کنید و ماشین حساب با توجه به کارمزد خرید تعداد سهامی را که می توانید خریداری کنید را به شما می دهد.
2- در قسمت دوم که مناسب نوسان گیران است. شما قیمت خریدتان را در سطر اول و میزان سود مورد انتظارتان را در سطر دوم وارد می کنید. و با انجام عمل محاسبه ماشین حساب قیمت فروش را به شما می دهد. این ماشین حساب توانایی محاسبه کارمزد خرید و فروش را در محاسبات خود دارد.
بازار بدون خودرو جایی نمیره شاید چندتا سهم شاخص ساز شاخصو ببرن بالا ولی بقیا سهام ها مثبت نمیخورن و نمیرن بالا فقط اگه خودرو صف خرید بشه یا رو مثبت 3 معامله بشه سهام های دیگه میتونن رشد کنن وقیمتشون افزایش پیدا کنه........
با نظر شما مخالفم ! به دلیل اینکه خودرو تا حدی قابلیت لیدر شدن رو داره و نه بیشتر !!! اون حد به میزان پتانسیل سودآوری یه سهم در طی سالهای آینده بستگی داره !!! به نظر شما این پتانسیل چقدره ؟؟ یعنی دقیقا چقدر؟ سود در طی چند؟ سال آینده ؟ البته بنده خود سهامدار گروه خودرو نیز هستم ولیکن به نظر واقع بین بودن در این بازار خالی از لطف نخواهد بود .....!!! بازار کاملا دستوریست !!! اینروزها نمایشگاه بورس هم هست .... من تصورم اینه که این مثبتهای دستوری در باغ سبزی بیش نیست .....
بازاری که سهم با پی بر ای زیر 5 رو نمیخره در حالی که در فصل مجامع قرار داریم انتظاری ازش نیس ....
یه مطلب دیگه اینکه :
چطور نمادی میتواند لیدر بازار باشد در حالی که حتی یک روز هم پر بیننده ترین نماد بازار نبوده است ......
بازار بدون خودرو جایی نمیره ( جمله معروف سفته بازان ) البته ببخشید دوست عزیز منظورم خدایینکرده با شما نیست
مثلا میشه بگید شبندر یا تاپیکو یا فارس که هر کدام برای خودشون میتوننید لیدر باشند چه ربطی به خودرو دارند؟؟؟؟!!!!
خیلی از سهام های دیگه مثبتند ولی چه مثبتی؟؟؟؟؟؟؟مثبت نیم یا یک؟؟؟دوست عزیز باید واقعیت گرا باشید اگه هر کسی یا بقول شما همون صفته بازا میگن بازار بدون خودرو جایی نمیره این جمله دیگه ثابت شده اس و همه فهمیدن طی گذشته....درسته پارسال شبندر و تاپیکو وفارس قدرت نمایی میکردن و بازار کاملا دست اینا بود و با معامله اینا تکلیف بازار مشخص میشد ولی دیگه قرار نیس که مادام اعمر بازار دست اینا باشه....دوست عزیز مطمین باش امسال بازار دست گروه خودرو هس و همه نگاه به معامله خودرو میکنن و اقدام به خرید و فروش میکنن....اگه خودرو بالا رفت سهام های دیگه هم میتونن بالا برن حتی سهام هایی با پی ای فوق العاده بالا و همچنین برعکسش...البته این حرفای منو گذشته ثابت کرده به همه....به نظر من دوست عزیز سعی کن با بازار بچرخی و سعی کن لیدر اصلی بازارو پیدا کنی...بنده خودم موقعی میخوام یه سهمی رو خرید یا فروش کنم اول میام لیدر بازارو (خودرو) تحلیل میکنم اگه دیدم میتونه مثبت باشه اقدام به خرید سهم مدنظر میکنم اگه دیدم که نمیتونه مثبت باشه خرید انجام نمیدم....تا الانشم با این استراتژی خوب جواب گرفتم خداروشکر......به هر حال هر کسی استراتژی خودشو بهتر بلده....با ارزوی پر سودی برای همه سهامداران
امروز هم حتوکا خیلی خوب معامله کرد و دوباره صف خرید شد. خیلی جالب شده برام این سهم. جالبتر اینکه وتوکا هم داره تقریبا در قیمت حداکثری معامله میشه. به نظرم باید این سهم رو جدی گرفت
مخصوصا که حقوقی جمع کرد...شاید به مجمع امروز توریل بی ربط نباشه;)
خیلی از سهام های دیگه مثبتند ولی چه مثبتی؟؟؟؟؟؟؟مثبت نیم یا یک؟؟؟دوست عزیز باید واقعیت گرا باشید اگه هر کسی یا بقول شما همون صفته بازا میگن بازار بدون خودرو جایی نمیره این جمله دیگه ثابت شده اس و همه فهمیدن طی گذشته....درسته پارسال شبندر و تاپیکو وفارس قدرت نمایی میکردن و بازار کاملا دست اینا بود و با معامله اینا تکلیف بازار مشخص میشد ولی دیگه قرار نیس که مادام اعمر بازار دست اینا باشه....دوست عزیز مطمین باش امسال بازار دست گروه خودرو هس و همه نگاه به معامله خودرو میکنن و اقدام به خرید و فروش میکنن....اگه خودرو بالا رفت سهام های دیگه هم میتونن بالا برن حتی سهام هایی با پی ای فوق العاده بالا و همچنین برعکسش...البته این حرفای منو گذشته ثابت کرده به همه....به نظر من دوست عزیز سعی کن با بازار بچرخی و سعی کن لیدر اصلی بازارو پیدا کنی...بنده خودم موقعی میخوام یه سهمی رو خرید یا فروش کنم اول میام لیدر بازارو (خودرو) تحلیل میکنم اگه دیدم میتونه مثبت باشه اقدام به خرید سهم مدنظر میکنم اگه دیدم که نمیتونه مثبت باشه خرید انجام نمیدم....تا الانشم با این استراتژی خوب جواب گرفتم خداروشکر......به هر حال هر کسی استراتژی خودشو بهتر بلده....با ارزوی پر سودی برای همه سهامداران
این بازار با خودرو یا بدون خودرو مهمینه که هست.
حالا حالاها قصد نداره از خواب زمستانی خود بیرون بیادالان بیشتر از یه ماهم که لیدرهای خودرو قیمتشون حرکت کرده بالا رفته ولی برعکس قیمتها در بیشتر سهام افت کرده
وتا زمانی که حمایت درست وحسابی از طرف حقوقیهای موذی نشه بازار همینه که هست.
در روزگاری که “سلام” و “خداحافظ” فرقی با هم ندارند نه ماندن کسی حادثه ست نه رفتنِ کسی فاجعه !
نظر