کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سبدم را ببینی که در غمم شریک شوی بیخیال
نمیخوام از خنده ریسه رفتنت خراب شه
بابام جان کی از این سبدای غمگین نداره ، ما همه سبدامون شبیه به همه ، یکی سبدش پاره پوره است اون یکی سبدش سو راخ سوراخه و یکی هم مثل من سبدش اصلا ته نداره و ته اش در زمستان تو اون طوفان سهمگین افتاد و چند دونه ای که مونده اونهم به کنارای سبد گیر کرده بود. شاد باشی دوست خوبم.
صف فروش سایپا خیلی نامفهومه
در حقیقت مثل بقیه چیزهای بورس خیلی مسخره است
در بازار گوسفندی رو به پایین خبر های خوب فعلا سوخت می شوند
و در بازار گوسفندی رو به بالا سهم خوب و بد با هم بالا می روند!!!!!
عجب مملکتی داریم ما.
تمام کسانی که اینگونه عمل می کنند فکر می کنند نوسانگیران بسیار ماهری هستند ، ولی آخرش که نگاه می کنی می بینی اکثرا دارن نوسان می دهند تا نوسان بگیرند!!!!!
این بدین معنی هست که یکی از خودشان زرنگ تر هست که خوب بلد است با تازه زرنگ ها چطور رفتار کند!
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
کلا بورس مزخرفی شده/:.ohno-smiley.:/
سهام با پی به ای 4 و پایینتر خریدار نداره/:.wacsmiley.:/
به نظر شما پی به ای به چند برسه سهمها خریدار پیدا میکنه؟؟؟
صف فروش سایپا خیلی نامفهومه
در حقیقت مثل بقیه چیزهای بورس خیلی مسخره است
احتمال داره برخی از فروش ها به خاطر نرفتن به مجمع باشه و مخصوصا بازگشایی بعد از اون در مردادماه با توجه به اینکه نمی تونن پیش بینی درستی از فضای بعد از 29 تیر (مذاکرات) در بورس داشته باشن
احتمال داره برخی از فروش ها به خاطر نرفتن به مجمع باشه و مخصوصا بازگشایی بعد از اون در مردادماه با توجه به اینکه نمی تونن پیش بینی درستی از فضای بعد از 29 تیر (مذاکرات) در بورس داشته باشن
بیشتر مشکلات زمانی پیش میاد که اختیار بخشی از کار کنترل تو بورس رو به عهده حقوقی یا حقوقیهای همون سهم قرار میدن
ناظر بورس رو هم از این چپرچلاقا که از ابوابجمعی حقوقیهاست میزارن
نتیجه میشه این
فکر کنم کم کم باید بریم تو فکر یه کار دیگه
این بورس انگار دیگه نونی توش نیست/.:biggrinsmiley.:/
بابا به کی بگیم یه بچه داره تو کف بازار با همین سرمایه خیلی از ماها تو بورس سود چند برابری و تضمین شده میکنه
اینکه فایده نداره چند روز به زور بازار را مثبت کنند و بعد دوباره مثل روال قبل بشه
نظر