کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
به گزارش روابط عمومی برنامه مناظره، پنجاه و سومین برنامه مناظره با موضوع دلایل نوسانات اخیر در شاخص بورس ساعت 16:30 عصر جمعه نهم آبان ماه از شبکه یک سیما روی آنتن می رود."آیا نوسانات شاخص بورس در ده ماهه گذشته ناشی از تصمیمات دولت و مجلس بوده و یا عوامل دیگری داشته است؟" محوری ترین بحث برنامه این هفته خواهد بود.تهیه کنندگی این برنامه به عهده علیرضا اسکندری است.
نگاه به این برنامه شاید دست آقایون مسئولان رو کنه و بازار شنبه حرکت بیشتری داشته باشه اگه شفاف سازی بشه البته!!!
انگار بازار واکنش نشون داده البته دیروز که نماینده مجلس حسن نژاد گفت که سهام رو در پیک انداختیم به ملت و نماینده سازمان بورس طفره میرفت!!!
بخشنده باش و افتاده و با داشته های خودت فخر نفروش!
هر شل شدن بازار تنها میتونه فرصت خرید محسوب بشه،از نظر من بازار دارای موج خرید قویی هست و همراه بودن با این موج سودآور خواهد بود.
مخلص کلام بازار میتونه نوسان داشته باشه ولی جهتی رو به بالا خواهد داشت اما فعلا فروشنده ها اونقدر قدرت ندارند که ریزش بزرگی رو به بازار تحمیل کنند زیرا خریداران قویی در بازار وجود داره،پس سهامداری گزینه مناسبی خواهد بود
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
امروز آخرین خرید رو در کگاز انجام میدم تا پرونده سهامهای 6 ماهه خودم رو ببندم
تکمیل خرید کگاز
فکر کنم تا آخر امسال راحت بشه بین 1200-1500 فروختش
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
سهم کوچیک با بازیگردانان خاص.
واقعیتش تو بررسی کوتاهی که داشتم روند صعودیش رو قویی ندیدم شکست 515تومن یه اخطار و شکست 485تومن اخطار دیگری برای از دست دادن روند صعودی و شروع موج فرسایشی نزولی میتونه باشه تا این اتفاق ها نیفتاده ،با سهم بمونید.
34 رزو پیش ما روند لابسا رو این گونه تحلیل کردیم و در این مدت سی و چند روز هیچ صعود قویی نداشت.تا بالای 550تومن نیومده همین گونه خواهد بود
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
ممکنه، ولی به این راحتی نخواهد رسید.فکر نمیکنم در کوتاه مدت این اتفاق بیفته. بنظرم هنوز برای رسیدن به اون قیمت باید افت و خیزهای زیادی داشته باشته. یه مقاومت کته کلفت حوالی 1330تومن داره اون مقاومت به این راحتی شکسته نخواهد شد.
25روز پیش ما این تحلیل رو از شگل زدیم،افت و خیز داشته ولی نتونسته تو کوتاه مدت از پس مقاومت1330تومن بر بیاد اگه امروز نتونه مثبت درست و حسابی بخوره ممکنه فروشنده برای سهم بیاد
نظر