کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
درود
صبح دوستان بورسی بخیرو شادی
امیدوارم از بازار سبز لذت ببرید
من هم به تماشا بازار نشسته ام،امیدوارم اخبار خوب و قطعی به زودی برسه که از استرس ها کاسته بشه
پیش بینی من اینه که مذاکرات مجددا چند ماه تمدید خواهد شد و پس از اون هم باز چند ماه تمدید خواهد شد تا عمر این دولت در چهار سال اول به اتمام برسه؛ بعدش همین قضیه رو وسیله ای برای کسب رای در دور بعدی ریاست جمهوری قرار خواهند داد و اگر اتفاق خاصی قرار باشه بیفته، در چهار سال دوم روحانی خواهد افتاد. فعلا هی قراره چند میلیارد پول ایران رو پس بدن و ایران هم امتیازاتی بده تا بعدا ببینن چی میشه!!
من بر این باورم كه عشق به یك شخص بزرگوار، بیش از هر چیز دیگر به انسان فروتنی می آموزد.
مراقب باشید بازار داره مشکوک میزنه عرضه زیاد شده...
اگر قرار بر توافق باشه رانتی های بازار که زودتر از ما همه چیز رو می فهمند با پول سنگینشون الان همه ی سهم ها رو صف خرید کرده بودن جوری که تشتک سازی قزوین هم صف خرید بود!
همین که ایران خودرو و بانک ملت صف خرید نیستند باید به همه چیز شک کرد
با توجه به مقدار ریسک خودتون درصدی نقد باشید
امروز ترجیح میدم نه بخرم نه بفروشم
رصد کردن بازار بهترین کاره
مراقب باشید بازار داره مشکوک میزنه عرضه زیاد شده...
اگر قرار بر توافق باشه رانتی های بازار که زودتر از ما همه چیز رو می فهمند با پول سنگینشون الان همه ی سهم ها رو صف خرید کرده بودن جوری که تشتک سازی قزوین هم صف خرید بود!
همین که ایران خودرو و بانک ملت صف خرید نیستند باید به همه چیز شک کرد
با توجه به مقدار ریسک خودتون درصدی نقد باشید
امروز ترجیح میدم نه بخرم نه بفروشم
رصد کردن بازار بهترین کاره
دوست عزیز بزرگترین رسانه های جهان نمیدونن تو اون اتاق چی میگذره و چه خبره.کلا هیشکی هیچی نمیدونه اونوقت رانتی ها چطوری خبر داشته باشن؟؟؟!
نظر