پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟
فرمایشتون درسته. ولی دیگه تا یه حدی میشه جلوی سهم رو گرفت. به شدت مخفی کاری شده توی سهم. شیران سال گذشته نزدیک 800 سود ساخت، امسال فروش اردیبهشت و خردادش بسیار عالی بوده؛ توی گزارش سه ماهه هم که کلا فروش برش ها رو اصلا نیاوردند توی حساب باز هم بالاتر از پیش بینی، سود ساخته بود. توی گزارش شش ماهه دیگه راهی ندارند جز اینکه پوشش واقعی شش ماهه رو بیان کنند. به نظر من، بعد از شش ماهه، سهم، تعدیل و رشد خیلی خوبی خواهد داشت.
یک طرح توسعۀ فوق العاده هم داره که خود همون جا داره دو واحد پی بر ای بده به سهم. چون اگه راه بیفته، شک نکنید که شیران سالی نزدیک به 1500 سود میسازه با این سرمایۀ فعلی. الان هم که قیمتش 2000 هست. واقعا عجیبه.
در یک سال گذشته ک قیمت خیلی سهم ها چند برابر شده، شیران سی درصد از قیمت سال گذشته اش در همین زمان کمتره. این یعنی کف تاریخی سهم.
دیگر خود دانید. من هم فقط پیشنهاد بررسی میدم.
در اصل توسط ROSEMAN پست شده است
View Post
یک طرح توسعۀ فوق العاده هم داره که خود همون جا داره دو واحد پی بر ای بده به سهم. چون اگه راه بیفته، شک نکنید که شیران سالی نزدیک به 1500 سود میسازه با این سرمایۀ فعلی. الان هم که قیمتش 2000 هست. واقعا عجیبه.
در یک سال گذشته ک قیمت خیلی سهم ها چند برابر شده، شیران سی درصد از قیمت سال گذشته اش در همین زمان کمتره. این یعنی کف تاریخی سهم.
دیگر خود دانید. من هم فقط پیشنهاد بررسی میدم.
نظر