کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
تعداد سهامداران حقیقی در پایان دوره ریاست جمهوری فعلی : 100 نفر :d
یک برداشت آزاد از نوشته طنز شما
تا جایی که اطلاع دارم تعداد اندکی(شاید کمتر از 100 نفر) از افراد حقیقی بودند که در جریان حادثه 11 سپتامبر به جای فرار از بازار، سهام را به قول انگلیسیها "باتوم فیش" کردند. میلیاردرها ثروت 3 هفته بعد نتیجه جسارت و تدبیر آنها بود. ترجیح می دهم در پایان دوره ریاست جمهوری یکی از آن "100 نفر" باشم، شما چطور؟
هیچ کاری برای انسان سخت تر از فکر کردن نیست. منتسب به آلبرت اینشتین
یک برداشت آزاد از نوشته طنز شما
تا جایی که اطلاع دارم تعداد اندکی(شاید کمتر از 100 نفر) از افراد حقیقی بودند که در جریان حادثه 11 سپتامبر به جای فرار از بازار، سهام را به قول انگلیسیها "باتوم فیش" کردند. میلیاردرها ثروت 3 هفته بعد نتیجه جسارت و تدبیر آنها بود. ترجیح می دهم در پایان دوره ریاست جمهوری یکی از آن "100 نفر" باشم، شما چطور؟
ناشناس جان نمیدونم چند ساله تو بورسی
اما اینو به عنوان یک دوست بهت میگم
زمان تحول ریاست جمهوری ابدا این کار را نکن
به زمان تغییر دولت 6 سال پیش و ارشیو نگاه کنی خیلی چیزها دستگیرت میشه
هر چیزی ریسک نیست
اخبار و زمزمه هایی که از سوی شرکت تراکتورسازی ایران در بازار سرمایه به گوش می رسد حاکی از تصمیم این شرکت جهت افزایش نرخ تراکتور در نیمه دوم سال جاری می باشد ضمن اینکه اخباری مبنی بر احتمال تعدیل مثبت عایدی نیز از سوی شرکت تراکتورسازی ایران در بازار سرمایه به گوش می رسد
بو های خوبی از بازار به مشام نمیرسید. من امروز کلا فروشنده بودم.
به جو بازار اضافه کنید احتمال افزایش سود سپرده ها رو که اصلا خبر خوبی برای بازار نیست، شاید برای بانکها باشه.
ناشناس جان نمیدونم چند ساله تو بورسی
اما اینو به عنوان یک دوست بهت میگم
زمان تحول ریاست جمهوری ابدا این کار را نکن
به زمان تغییر دولت 6 سال پیش و ارشیو نگاه کنی خیلی چیزها دستگیرت میشه
هر چیزی ریسک نیست
به برخی از این کارا میگن هاراگیری
جناب بربد به نظر من الان با 6 ساله پيش زمين تا اسمون فرق مي كنه اين دولتي كه روي كار اومده هيچ چيزي و هيچ كسي رو قبول نداره در ضمن بازار 6 ساله پيش با اين بازار الان خيلي فرق مي كنه اون موقع كمترين پي اي زير 9 نبود
الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر