کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
خرید بکام
منتظرم یکی یه تکون به بکاب هم بده تا صفش کنیم
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
تـو نـماد خـاور ، طـرف از تـرس مـار داره میره تـو دهـن سـوسمار....بـستن نـماد اینقدر تــرس داره ؟؟؟
یکبارم تو خپارس همینکار کردنند حراج 80تومانی بازگشایی هفته بعد 990تومانی ..
حقوقی بـه زحمت افتاده.....80تومانی تعداد خریدم....
خیلی جالبه .
بعد از بازار مجمع لغو میشه . در طول معاملات پیغام میاد نماد بسته میشه و بعد از بازار لغو میشه . یعنی جایی بی صاحاب تر از این بورس وجود نداره
روز 4 شنبه خودم با 14% ضرر از سهم خارج شدم . به قیمت 85
من که خیلی وقته که خرید و فروش نمیکنم. فقط سهامداری میکنم.دوستان تا سال 95 اوضاع به همین منوال هستش واسه کسانی مثل من که نه وقتش را دارم و رانت هم ندارم فقط 2 راه هست یا سهامداری و یا خروج کامل از بورس تا سال 95 . خرید و فروش روزانه و یا هفتگی ریسک بالایی داره
خرید جوشکاب یزد
توی مثبت بازار رشد این از بقیه بازار میتونه شارپ تر باشه
الان در کف قیمتی است
خدا خواست و ما توانستیم
.....................به نقل ازسایت همسایه....................من کربن رو تا اذر اینطور میبینم:
280 سهم فروش زمین میشود.100 انباشته دارد میشود 380 میرود افزایش سرمایه
3.8سهم افزایش سرمایه بعلاوه یک میشود 4.8
480=4.8*100 کف قیمت سهم تا اذر ماه که پول جابجا میشود
در صورت راه اندازی و سوده شدن سهمی 200 را هم میتواند ببیند.
پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
خرید جوشکاب
امروز دیگه از ضلع بالایی مثلث خارج شده و سیگنال خرید صادر شده
خدا خواست و ما توانستیم
نظر