خرید پله دوم حتاید در منفی کامل
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
در اصل توسط ایرانی پست شده است View Postخرید میدکو ( هلدينگ صنايع معدني خاورميانه )
من نهایت استفاده را بردم و اولین مرحله از خرید میدکو را شروع کردم.
میدکو پدیده آینده بورس خواهد شد.در اصل توسط ایرانی پست شده است View Postخرید مرحله دوم میدکو
یک نگاه به معاملات روزانه آن داشته باشید!!!
این میدکو همان سهمی است که قبل از اینکه وارد فرابورس شود در o.t.c در قیمت بالای 250 تومان صف خرید میلیونی سنگین داشت.در اصل توسط كاوه پست شده است View Postبه نظرم خريد خوبي كرديد.
ميدكو سهم خوب و پرپتانسيل و آينده داري هست و از طرف صاحبان شركت به خوبي حمايت ميشود.
از حجم معاملات 14 ميليوني سهم ، بيش از 5 ميليون شركت پارس آريان و يك ميليون هم بيمه پاسارگاد از زيرمجموعه هاي بانك پاسارگاد خريداري كردند.
شركت سرمايه گزاري تجارت از كارگزاري تجارت تقريبا از خريداران روزانه سهم است.
امروز يك خريدار جديد و صاحب نام هم به خريداران ميدكو اضافه شد.
شركت صبا جهاد ، هفته گذشته 5 ميليون باغميشه را به فروش رساند و امروز در بين خريداران ميدكو مشاهده شد.در اصل توسط ایرانی پست شده است View Postکاوه جان خیلی ممنون از اطلاعاتی که دادی.
خیلی حرفه ای و بی سرو صدا در حال خرید و جمع آوری سهم از بازار هستند.
به نظرم میدکو پدیده و باعث شگفتی بورس خواهد شد.در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postهلدينگ صنايع معدني خاورميانه ( ميدكو )
معاملات سهم رو دنبال می کنم چون هر روز بالای 5 میل میخرن برام خیلی جالب بود چون دقت کردم شناور سهم 400 میل بود وسهامداریهای بالای یک درصد هیچکدام فروشنده نیستن ودر ضمن از این 400 میل به احتمال زیاد صندوق ها وحقوقیها زیر یک درصد هم حتما در سبد این سهم رو دارن و شاید شناور سهم خیلی پایین تر باشه وبرام جالب بود اگز خریدها اینطور ادامه داشته باشه چند وقت دیکه این سهم نایاب میشه واصلا گیر نمیاد .......
به نظرم سهم خوبیه که روزی 5 میل از این سهم رو میخرن ورگنه کسی دست پولش نمونده بیاد بریزه رو این سهم اونم در این حجم ..به نظرم ایندش بسیار روشنه .........در اصل توسط ایرانی پست شده است View Postسهامدار عمده خیلی خوب داره حمایت میکنه. زیرمجموعه های بانک پاسارگاد هر روز خریدار میدکو هستند.
پارس آریان و بیمه پاسارگاد, به طور سنگین و پرحجم دارن میخرن.
در خبرها داشتیم که شرکت سرمایه گذاری تجارت و شرکت صبا جهاد و صندوق پیشتاز و صندوق پیشرو ممتاز مفید هم از خریداران میدکو هستند.
سهمی که اینجوری دارن میخرن, به طور حتم و یقین خبرهای خوبی در آن هست.
به نظرم میدکو پدیده بورس خواهد شد.
منتظر خبرهای جدید و تعدیل سود و معامله بلوکی در میدکو باشید.
نظر
-
در اصل توسط باربد پست شده است View Postخرید فسرب
با تشکر از سهامدار عمده که برای کنترل سهم روی منفی اوردر 50000 تایی فروش میذاشت
منم ازشون ممنونم که امروز مجبور شدن روی 192 حقو بهم تقدیم کنن.
;) :)اگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
"دیوید ویسکات"
نظر
-
در اصل توسط ناشناس پست شده است View Postگمان کنم سرورهای سایت بورکس برای چندمین بار دچار اشکال فنی شده اند.
خیلی یه جوریهبِسم الله الرّحمنِ الرّحيم
يا ألله يا کريمُ يا اوّلُ يا آخِرُ يا مجيبُ يا فارِجَ الهَمِّ و يا کاشِفَ الغَمِّ
فَرِّج هَمّي و يَسِّر أمري وارحَم ضعفي و قِلَّةَ حيلَتي وَارزُقني مِن حَيثُ لاأَحتَسِبُ يا رَبّ العالَمين
رسول خدا (ص) فرمود: هرکس اين دعا را بخواند و ديگران را نيز از آن آگاه سازد، خداوند در امور مهمه اش گشايش ايجاد خواهد کرد.
...........................
[SIZE="7"][/SIZE]موسسه خیریه حمایت از کودکان سرطانی محک تلفن: 22490544[SIZE="6"][/SIZE]
نظر
نظر