کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
فروش اندکی رکیش که داشتم در 3357
قیمت خرید در 2386 بوده فلذا در مدت 73 روز 41 درصد سود داده (سود رکیشح که چند روز قبل فروختم را در این گویا لحاظ نکردم)
به خاطر اندک بودن و عدم اطلاع از شرایط نماد
فروش اندکی کاسپین که داشتم در 18181
قیمت خرید 13200 پس سود 38 درصدی را در 18 روز داشته ام.
به خاطر اندک بودن و نیز به خاطر اینکه در این نماد حقوقی با وجود اینکه خوب خرید می کرد ولی نمی خواست قیمت افزایش پیدا کند (حاضر نیست در قیمت بالا بخرد) و به نظر می رسد فعلا مستعد صعود نیست. (یا لا اقل افزایشی تیز نخواهد داشت)
فروش اندکی بساما که داشتم در 1870
متوسط خرید در 1154 بوده (این طور در صورت های مالی ام نوشته ام) فلذا گویا سود 64 درصدی در 83 روز برایم داشته. (کلا من با این سهم حال می کنم)
این سهم یک مقدار کند شده و مثل قبل حمایت نمی شود و نمی دانم روی چه حسابی تازگی ها با سایر اعضای گروه بیمه ای ساز مخالف می زند. و اعضای گروه هم که فعلا مثبت شده اند.
قابل توجه است حق این سهم با این سهم اختلاق 400 ریالی پیدا کرده و بنده مقداری از آن دارم و در آینده خواهم فروخت.
خرید ومعادن در قیمت 1307
محل تامین: سود ثشاهد به علاوه ی سه مورد ذکر شده در بالا
دلیل: حقوقی داشت زیر قیمت می فروخت و به همان میزان هم حقوقی خریدار بود، حدس زدم قیمت پایانی زیاد پایین نیاید (که البته هم شد و من در -3.5 خریدم و پایانی -1.5 شد (فکر می کنم)) و به نظر می رسد فردا پس فردا مثبت خوبی بخورد و با توجه به خرید پایین من سود خوبی در نوسانی کوتاه مدت برایم داشته باشد. اگر هم که نشد... هیچ مشکلی نیست، سهم بنیادی مال خودم. با آن سهامداری می کنم.
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
خرید ومعادن در قیمت 1307 محل تامین: سود ثشاهد به علاوه ی سه مورد ذکر شده در بالا دلیل: حقوقی داشت زیر قیمت می فروخت و به همان میزان هم حقوقی خریدار بود، حدس زدم قیمت پایانی زیاد پایین نیاید (که البته هم شد و من در -3.5 خریدم و پایانی -1.5 شد (فکر می کنم)) و به نظر می رسد فردا پس فردا مثبت خوبی بخورد و با توجه به خرید پایین من سود خوبی در نوسانی کوتاه مدت برایم داشته باشد. اگر هم که نشد... هیچ مشکلی نیست، سهم بنیادی مال خودم. با آن سهامداری می کنم. [/COLOR][/QUOTE] ومعادن حقوقی فروشنده ای ندارد امروز هم از اول صبح بر خلاف انتظار از معاملات چهارشنبه خریدار بسیار قوی ظاهر شد و سهم روند خوبی داشت که پایین امدن فولاد و صف فروش کچاد باعث عقب نشینی خریدار شد
امروز هم از اندک فرصت پیش آمده استفاده کرده و به فاذر افزودم
مطابق محاسبه در موج اخیر، حرکت اصلاحی از نوع زمانی و 7 تا 9 روز طول کشیده
به این ترتیب شروع حرکت جدید احتمالا از فردا شروع میشود
نظر