امروز چه کردید؟ چرا؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟

در اصل توسط رهـــا پست شده است View Post
    درود.. دیـدم شـما هـر روز دارید " قـوام " میخرید...گـفـتم تـا حالا حـتمـآ صاحب یـه شـعبه از بـانگ شـده اید..
    سـابقه مـعاملات یکی دو ماه قبلش رو دیـدم ، مـتوجـه شدم چـابکی قوام بـا سلیقه من همخوانی نـداره و
    خصوصآ اگه بخوام ریسک اون بازار رو بکنم با " ح. . ن . . ر " بیشتر حال میکنم..

یکی از دوستان گفته بود لپارس را نزدیک 500 رسید بخر . کمی تعلل کردم و بلاخره ده درصد بالاتر خریدم .
    البته فردا هم سر خطی 575 سفارش دادم .. دو سال پیش خاطره خوبی از همراهی 300 تومان در کوتاه مدت ازش داشتم
    گفتم یه چیزی بخرم ، که شما مالک شعبه شـدی غیر مستقیم مالک 15/15درصد لپارس هم بشی..

حالا عـزیز برادر بـرای تـست سـلیقه متضاد .... در این ضمینه یه پیشنهاد دارم!!!

پایانی امروز دوسهم نسبت 6/3 با هم دارند!!!
    از اونجایی که من هفتگی سهم میخرم ، با سر رسید چـهارشنبه3/12
    قیمت هر سهم که بیشتر بـود .
    دارنده سهم بـهتـر یـه نـهار مـهـمون کـنه ( بـر عـکس عـرف شـرط بـندی )
    امـید وارم "البرز سهروردی "مهمون شما باشم" ...... یـآ شرف السلامی بازار در خـدمتـتان...
    بابا بی خیال! خیلی کارتان درست است! (حداقل اطمینانی که به کار خودتان دارید را من ندارم)
    البته من هیچ گاه
    شرط بندی نمی کنم ولی اگر اهل شرط بندی بودم هم باز شرط نمی بستم. کلا مدل من با احتمال و شانس و شرط و ... سر و کار ندارد. اگر چیزی هست محاسبه و مشاهده ی عینی و اطمینان خاطر است. پس شما محاسباتتان را بفرمایید شاید فردا من هم سهامدار لپارس شدم! (مواردی مثل همین نوسان گیری 5 درصدی وقوام در لپارس که گفتید)
    یک چیز دیگر: شما از احتمال افزایش قیمت سهم گفتید. من (به خاطر خصوصیتی که دارم) دوست دارم بیشتر از ریزش بگویم. وقوام الان 868 ریال است و به نظر من افت اصلی اش تا 800 ریال است (که اگر این طور شود عالی می شود چون من الان 60 درصد نقدم) ولی لپارس احتمال افتش تا کجا است؟
    من یادم می آید زمانی را که کارخانه پارس الکتریک در معرض ورشکستگی بود... هیچ وقت یادم نمی رود که هر روز پدرم می آمد می گفت یک عده سهامشان افت کرده و گیر هم کرده و قیمت سهم ممکن است حسابی ریزش کند... (البته نا گفته نماند همان زمان هم یک عده دندان تیز کرده بودند که شرکت ورشکسته ی کامل شود و دارایی هایش را بفروشد...) ... صد البته که الان با آن زمان اصلا قابل قیاس نیست ولی همچنان الان هم لپارس نماد خطرناکی است. (حتی با وجود آن قضیه ی پس دادن بدهی هایی که گفتم)

=============

یک چیز دیگر به عنوان علائم رفع رکود همین لوازم خانگی است... از چند مغازه دار بپرسید همه می گویند از اول فروردین رونق بسیار مشهودی در صنعت لوازم خانگی به وجود آمده است! (فکر کنم بیش از صد در صد بهبود)
    از این گروه پارس توشه هم نماد خوب و مطمئنی است. و احتمال رشد خوبی هم دارد. با دست کم 250 ریال دی پی اس برای امسال.

=============

یک چیز دیگر! با توجه به اینکه حجم میانگین ماه لپارس همه اش 120 هزار تا است (روزی 55 میلیون تومان) به احتمال قوی خودتان باعث ایجاد صف خرید شده اید! مواظب باشید موقع خروج یک باره نفروشید! که آن وقت در صف فروشی که خودتان ایجاد کرده اید گیر می کنید.

=============

البرز و شرف اسلامی که منتفی شد... ولی تشریف بیاورید منزل،
    کتلت در خدمتتان باشیم :D :^o

ان شاء الله در 12 ام هر دویمان دست کم 10 درصد سود تپل کرده باشیم.:.thumbsupsmileyanim (البته من که هر جور حساب کنم نمی شود... چون 60 درصد نقدم و در وقوام کسی به قیمتی که من می خواهم نمی فروشد ولی باز 10 درصد روی همین 20 درصد از سبدم هم خوب است و من راضی ام.)

یا علی
    آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2016/05/24, 00:32.
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mey
      عضو فعال
      • Oct 2014
      • 4440

چقدر راحت میشه بی درد سر سود کرد.....خکار عزیز...ولغدر گل..که دیروز هر چی میذاشت 224 میخریدم....حالا بدود دونبال سهمش........عالی بودند......وملت ..ناز هم همچنان باش هستم تا مجمع.....اینم راحت 20 درصد به بالا میده.......دیروز .. امروز ..هم تپمپی زدم به بدن....
      پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• mey
        عضو فعال
        • Oct 2014
        • 4440

نوسان دیروز خاذین هم حال داد...ولی کاش 118.5 دیروز نمیفروختم...ولی خوب قسمت نبوده دیگه......با ملت سهامداری کنید.......تو 2 ماه یه سود 20 درصدی شیرین بی درد سر بگیرید....
        پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• mey
          عضو فعال
          • Oct 2014
          • 4440

از این برادر کوچیکتون و البته کم سواد ...یه نصیحت......با چشم باز ...و...دلیل خرید کنید....بازار گاوی نیست.....فعلا....

نظر

• هوای تازه
            عضو فعال
            • Jan 2016
            • 738

خرید ذوب آهن

نظر

• gholamk
              عضو فعال
              • Jan 2015
              • 520

بازم فولاد رو روی 1253 گذاشتم که نرسید
              دیروز ذوب رو روی 3200 فروختم امروز دوباره 3100 خریدم(دیونه ایم دیگه/.:blinksmiley.:/
              ثالوند هم گذاشتم برای خرید نمیدونم بهم دادن یا نه؟؟منم که دیدم تو پرتفوم نیومده یه سه چهار بار دستور خرید گذاشتم!!! اعصاب نداشتم خوووووووووووو چکار میکردم؟؟؟:D

نظر

• arad700
                ستاره دار (1)
                • Jul 2013
                • 3237

خرید مقداری بیمه دی
                Honesty is the best policy

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

سلام
                  خدا بگویم چه کار کند این
                  کارگزاری فارابی را (فارابیکسو گذاشته اند اسم خودشان را)
                  همیشه
                  سر عرضه های اولیه خراب است...
                  ده بار در عرضه های اولیه کار نمی کرد... دفعه ی پیش کار کرد خوشحال شدم گفتم سیستمشان را بالاخره درست کردند... (من را باش می خواستم یواش یواش معاملاتم را در آنجا بیشتر کنم...) اما امروز باز دوباره دیدم خراب شده...

حالا جالبش اینجا است که در قیمت های پایین
                  هزینه ی معامله ی بیشتری از مشتریان دریافت می کنند!

==========

باز هم به کارگزاری قدیمی خودم دنیای خبره. لا اقل سیستمشان خراب نیست و آنلاین تواسنتم 500 عدد بگیرم.

==========

امروز یک مقدار
                  دماوند گرفتم. دیدم قیمت پایین دارند می دهند و من هم یک مقدار گرفتم تا این مدت که نقدم شاید خواب پول نداشته باشم.

«محمد حسین» هستم.
                  امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• آذرآبادگان
                    کاربر فعال
                    • Dec 2012
                    • 1140

امروز یه پله بوتان برداشتم
                    تعدادی قنیشا برای ماه رمضان
                    و تعدادی هم به وسبحان اضافه کردم /:.smilingsmiley.:/
                    در سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد،در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است!!!(( دکتر شریعتی ))@};-

نظر

• gholamk
                      عضو فعال
                      • Jan 2015
                      • 520

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                      سلام
                      خدا بگویم چه کار کند این
                      کارگزاری فارابی را (فارابیکسو گذاشته اند اسم خودشان را)
                      همیشه
                      سر عرضه های اولیه خراب است...
                      ده بار در عرضه های اولیه کار نمی کرد... دفعه ی پیش کار کرد خوشحال شدم گفتم سیستمشان را بالاخره درست کردند... (من را باش می خواستم یواش یواش معاملاتم را در آنجا بیشتر کنم...) اما امروز باز دوباره دیدم خراب شده...

حالا جالبش اینجا است که در قیمت های پایین
                      هزینه ی معامله ی بیشتری از مشتریان دریافت می کنند!

==========

باز هم به کارگزاری قدیمی خودم دنیای خبره. لا اقل سیستمشان خراب نیست و آنلاین تواسنتم 500 عدد بگیرم.

==========

امروز یک مقدار
                      دماوند گرفتم. دیدم قیمت پایین دارند می دهند و من هم یک مقدار گرفتم تا این مدت که نقدم شاید خواب پول نداشته باشم.

آخ دقیق گفتی ها!!!
                      منم تو فارابی امروز برای ثالوند دستور خرید گذاشتم که بهم ندادن دیگه اعصابم خورد شد سه چهار بار دستور گذاشتم که بعدا دیدم حذف شدن!!خدا لعنتشون کنه
                      کاش حداقل با مفید میخریدم که از دستم نره ولی متاسفانه دیر یادم افتاد

نظر

• رهـــا
                        عضو فعال
                        • Oct 2013
                        • 342

درود ... مطلبی که راجع به کارگزارها هست اینکه ، خـود کارگزارها هم بسیار شاکـی هستند از این وضعیت " شـرکتهای خـدمات آنلاین "
                        چهار شرکت نرم افزاری شامل شرکت های تدبیر پرداز، رایان هم افزا، داتکس و صحرا از مجوز ارایه خدمات معاملات آنلاین را دارند
                        که بالای 90% با رایان هم افرا کار میکنند . ... اسم شرکتی که شما با اون کار میکنی زیز صفحه آنلاینتون هست..
                        اینه " مافیای ساعت ورود سفارشات به سیستم هستند "که دست کارگزارها را بسته اند..
                        راجه به کارمزد هم یه کف و سقفی وجود داره .. کف کار 2500تومان و سقف آن 3ملیونه یعنی اگه 1سهم بخری باید 2500ت را بدیم
                        موقع عرضه اولیه یکی از این شرکتها که هنگ میکنه طبیعیه تمام کارگزارهایی که آنلاین اونو به کاربراشون دادنند نمیتونند سهم بخرند..

روز خوبی داشته باشیم ... منفی دوتا سهم خریدش برام جالبه .... ختوقا غبشهر
                        شـد ، شـد . ./:.grlim:./ نـشـد ، نـشد . .:-)/\:-)

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

در اصل توسط رهـــا پست شده است View Post
                          درود ... مطلبی که راجع به کارگزارها هست اینکه ، خـود کارگزارها هم بسیار شاکـی هستند از این وضعیت " شـرکتهای خـدمات آنلاین "
                          چهار شرکت نرم افزاری شامل شرکت های تدبیر پرداز، رایان هم افزا، داتکس و صحرا از مجوز ارایه خدمات معاملات آنلاین را دارند
                          که بالای 90% با رایان هم افرا کار میکنند . ... اسم شرکتی که شما با اون کار میکنی زیز صفحه آنلاینتون هست..
                          اینه " مافیای ساعت ورود سفارشات به سیستم هستند "که دست کارگزارها را بسته اند..
                          راجه به کارمزد هم یه کف و سقفی وجود داره .. کف کار 2500تومان و سقف آن 3ملیونه یعنی اگه 1سهم بخری باید 2500ت را بدیم
                          موقع عرضه اولیه یکی از این شرکتها که هنگ میکنه طبیعیه تمام کارگزارهایی که آنلاین اونو به کاربراشون دادنند نمیتونند سهم بخرند..

روز خوبی داشته باشیم ... منفی دوتا سهم خریدش برام جالبه .... ختوقا غبشهر
                          سلام
                          کف را چه کسی تعیین می کند؟ (اگر توانستید پیوند قانون مربوطه را قرار بدهید)
                          همین فارابی ِ فلان فلان شده، 15000 ریال به عنوان کف می گیرد! (البته یک حسنی که دارد یک پیشنهاد گر خرید برای سهامداران مبتدی ارائه می کند و همین طور بعضی خبرهای بورس24 را نیز در پنل می گذارد)
                          در ضمن این کف ِ دریافت کارمزد را خیلی از کارگزاری ها ندارند. الان شما با همین دنیای خبره برو 1 عدد سهم ِ 1000 ریالی بخر... به هیچ وجه مبالغ اضافی مانند 15000 ریال و 25000 ریال و ... مشاهده نمی کنی. دقیقا همان 4 دهم ِ درصد را می گیرند و ذره ای تخلف نمی کنند. (در خرید یک میلیون ریالی هم همین طور در مبالغ بالاتر هم همین طور)

=============

نمی دانید کدام کارگزاری ها از آن شرکت های خدمات آنلاین دیگر استفاده می کنند؟ (یعنی تدبیر پرداز، داتکس و صحرا)
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• رهـــا
                            عضو فعال
                            • Oct 2013
                            • 342

سلام ... ببخشید داشتم یک ریال ، یک ریال چکاپا را 2120 بالا پاپپن میخریدم....

عرض کنم که چند سال پیش که شاوان باز شد و آخر وقت یکسری معامله را باطل کردنند . مال منهم جز باطل شده ها بود ولی تو صورت داراییم وجود داشت . منهم بی خبر از هر روز مثبت سهم داشتم نو عرش ..... تا اینکه 40 درصد بالاتر آمدم بفروشم دیدم ..سیستم نمی گیره .. با کارگزار خوبم که 20ساله باهاش کار میکنم هماهنگ کردم اونم دید نمیتونه .. بالاخره کار به شکایت کشید
                            اطلاعاتی را که نوشتم مربوط به تجربه آن مسله بود که آخرش رایان و بازرسی گفتند باید از کارگزارت شکایت کنی .... که بیخیالش شدم ..البته اونا هم تو عرضه اولیه بعدی جبران کردنند
                            راجع به کارمزد هم ... اون کارگزاری که نمی گیره .. خودش نمیگیره برای تبلیغ کما اینکه با یکی دیگه تو کامرانیه کار میکردم اون نمی گرفت یکی مثل آگاه تخفیف هم میذه و جایزه هم میذه
                            خلاصه شیر تو شیریه....حالا بگو چکاپا را 220بفرشم با سودش بریم دربند قلیون بکشیم....اگه نمی آی 2248 کمتر نمیدم......
                            شـد ، شـد . ./:.grlim:./ نـشـد ، نـشد . .:-)/\:-)

نظر

• محمد یزدی
                              عضو فعال
                              • May 2011
                              • 948

اضافه کردن به چادملو انتظار بازگشت به مدار صعودی رو از سهم دارم (ان شاالله) 1900-1922
                              بسم الله الرحمن الرحیم خدایا به امید تو

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

سلام
                                امروز یک عالم
                                وقوام خریدم.
                                الان 50 درصد سبدم وقوام است.
                                شاید زیادش هم کردم.

چند روز هم هست دنبال سهگمت و سبهان و سکارون و دی و خبهمن و خدیزل هستم که قیمتشان به خرید من نمی رسد.
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X