امروز چه کردید؟ چرا؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • parham 82
    Banned
    • Sep 2011
    • 259

خرید پسهند
    خرید 10000تا قشکر

:p

نظر

• ATP
      عضو عادی
      • Oct 2011
      • 154

اون چیزی که من از شاخص کل میبینیم برای فردا به امید خدا از این در جا ردن درمباد و مثبت میشه!!!!
      خفناور امروز خوب حرکت کرد.....نمیدونم کسی هست که امروز سوار شده باشه یا که خیر.....ولی من احتمال میدم فردا روی سبز معامله بشه!!!!!
      شصفها:به گمونم دیگه داره حرکتشو شروع میکنه!!!!
      فرآور:هر چند نمیشه بهش اعتمادکرد ولی احتمالش هست که این سهم هم نوسانکی بده!!!!!!
      پتروشیمی ممسنی:خرید امروز میتونسته مناسب باشه!!!!!
      خوساز هم به نظر بدی نیست......توی همین هفته این سهم هم احتمالا نوسانکی بده!!!!!!!!
      سرمایه گذاری البرز :آماده برای نوسان
      غاذر/فولای/کبافق/باما/فولاژ/پلوله/سغرب از همین فردا باید رصد بشن!!!!!!
      ولساپا/خساپا/خپارس/ رو هم که حتما باید در نظر داشته باشیم!!!!!!
      سهم های فوق فقط و فقط با دید نوسانی هستش!!!!

نظر شخصی.......:)تصمیم با شما!!!!!!!!
      /:.Heart.:/[SIZE=4] اوست خدای بزرگی که به هر کس که بخواهد بدون حساب روزی دهد!! [/SIZE]/:.Heart.:/

نظر

• Godfathers
        عضو عادی
        • May 2011
        • 256

مازیار جان خاور هم یک نگاه کن سیگنال صعودی داده به نظرت تا کجا میره. مرسی

نظر

• Jamshidyar
          كاربر فعال
          • Oct 2011
          • 556

در اصل توسط parham 82 پست شده است View Post
          خرید پسهند
          خرید 10000تا قشکر

:p
          پس اون خریدار خوش شانس قشکر شما بودی !
          موسسه خیریه حمایت از کودکان سرطانی (محک)
          www.mahak-charity.org/main/fa

نظر

• mehran
            كاربر فعال
            • Jan 2011
            • 1537

در اصل توسط baran پست شده است View Post
            با سلام............فروش قند مرودشت................خريد حتوكا.................جناب مهران با درج اخباري در خصوص تحريم پتروشيمي هاي ايران خريد پترو اصفهان باز هم به نظرتان توجيه دارد
            سلام باران جان و کیوان عزیز....

وقتی بحث تحریم در یک صنعت پیش می آید باید ابتدا به بررسیه هر شرکت به صورت مجزا...محصولات هر شرکت...بازار هدف محصولات شرکت مد نظر پرداخت...

ضمنا در گزارش اکثر شرکت های این گروه در 2 سالی که گذشت به بحث تحریم و بازار محدود اشاره شده یعنی با این تفاسیر سال گذشته و در 6 ماه گذشته eps را پوشش داده اند...

در مورد پتروشیمی اصفهان :
            بازار هدف محصولات این شرکت عمدتا
            کشورهای جنوب شرقی آسیا..چین ...هند و کشورهای حوزه خلیج فارس هستند که بعید است این تحریم مشمول این کشورها شود ضمنا محصولات پتروشیمی اصفهان آروماتیک هستند..

***محصولات آروماتیک را تعداد کمی از شرکت های پتروشیمی تولید میکنند و شکل تولید معمولا اینگونه است که در جاهای مختلف دنیا به تعداد کم پتروشیمی های تولید کننده آروماتیک وجود دارد که معمولا تولیدشان در مقیاس نسبتا بزرگ است....

به نظرم این تحریم تحریم تاثیر گداری حداقل برای این شرکت نیست ضمنا دوستان فراموش نکنند که کل صادرات محصولات پتروشیمی ایران به آمریکا و اروپا حدود 15% است...

و عمده صادرات محصولات پتروشیمی به آسیای شرقی..چین..کشورهای حاشیه خلیج فارس..هند..و مقدار کمی به آمریکای جنوبی است...

اما بازار عجیب نسبت به خبرهای خوب بیتفاوت و نسبت به خبرهای منفی گارد گیر است...

برای مثال در مورد پتروشیمی اصفهان:

تعدیل مثبت 37% پر

افزایش تولید و افزایش نرخ فروش محصولات پر

افزایش نرخ ارز پر

ببینیم نسبت به این خبر هم پر؟؟

نظر

• سپه
              كاربر فعال
              • Dec 2010
              • 790

در اصل توسط baran پست شده است View Post
              با سلام............فروش قند مرودشت................خريد حتوكا.................جناب مهران با درج اخباري در خصوص تحريم پتروشيمي هاي ايران خريد پترو اصفهان باز هم به نظرتان توجيه دارد
              فکر کنم این یکی رو مهران گولت زد وخودش خرید:d
              هرچه مطابق میل وارزوهای باطنی ماست ، به نظر ما حقیقت محض میرسد

نظر

• ATP
                عضو عادی
                • Oct 2011
                • 154

راستش گاد فادر جان.....از دید بنده که وضعیت این سهم بد نیست شاید یه خرده در جا بزنه ولی احتمالش هست که با توجه به وضعیت مناسب این سهم و وضعیت مناسب گروه با توجه به ورود وساپا و شاید خبهمن میتونه گزینه مناسبی باشه که تا آخر هفته هم یه نوسانکی بده......

در ضمن اظهار نظرات بنده فقط دیدگاه بنده هستش .....تو این بازار وانفسا که هر روز یه اتفاقی میفته .....و تحلیل مارکت یه جواریی خیلی سخت شده بنده فقط دیدگاه خودمو اعلام میکنم این احتمال وجود داره که بازم مثل همون شنبه ی بعد ابقا شدن وزیر اقتصاد که همه فکر میکردیم بازار مثبته کاملا عکس در اومد اینجام تکرار شه ......

به امید روزهای پر سود!!!!!!

در ضمن اینم بگم که الان چند وقتی هستش که دارم روی آتی سکه (روی روند معاملاتی و استراتژی)دارم تحقیق میکنم .....با سهام چندان فرقی نداره......و با توجه به کم بودن کارمزد(البته اونچیزی که به من گفتن:2400 تومن روی هر قرداد....اگه اشتباه میکنم دوستان کمک کنن)میتونه گزینه بسیار جذابی برای ترید باشه.....انشالله تا قبل از اینکه برم ته و توش رو در میارم و همین جا خدمتتون عرض میکنم......اگه دوستان اطلاعات کاملی دارن ممنون میشم به من و بقیه دوستان کمک کنن.......اوارق بهادار امسال بدجور اذیتمون کرد.....دقیقا بر خلاف سالهای گذشته!!!!!!!!!!!!!!!!!! در ضمن آنلاین تردینگ هم داره ؟؟؟؟بانک سامان ارائه میده؟؟؟؟
                :)
                با تشکر......
                /:.Heart.:/[SIZE=4] اوست خدای بزرگی که به هر کس که بخواهد بدون حساب روزی دهد!! [/SIZE]/:.Heart.:/

نظر

• ناشناس
                  کاربر ویژه بورسی
                  • Jul 2025
                  • 1050

به گمان من يكي از دلايل واكنش منفي بازار به بحث تحريم صنعت پتروشيمي به تكنولوژي مورد استفاده در اين صنعت بر مي گردد، چرا كه ايران از اين نظر به طور كامل به كشورهاي خارجي بخصوص آلمان، انگليس، هلند و فرانسه وابسته است. در حال حاضر بيشتر توليدات مجتمع هاي پتروشيمي كشور تحت ليسانس كشورهاي مذكور انجام مي گيرد و مسلماً در طرحهاي توسعه آتي نيز تكنولوژي مورد استفاده بايست از همين كشورها تامين شود.
                  هیچ کاری برای انسان سخت تر از فکر کردن نیست. منتسب به آلبرت اینشتین

نظر

• mehran
                    كاربر فعال
                    • Jan 2011
                    • 1537

بحث تحریم از لحاظ تکنولوژی که از بحث تحریم خریداری محصولات هم قدیمی تر است و اگر از آن جهت تحریم نشده بودیم قیمت سهمی مثل شصفها این نبود در واقع eps سال 91 این شرکت با توجه به شرایط کنونی وضعیت تولید و قیمت فروش محصولات فراتر از 120 تومان بود...شرکت طرح های توسعه ای نظیر طرح فنل و استن داشت که سود آوری بسیار عالی میتوانست داشته باشد اما به دلیل همین تحریم ها و عدم تامین تجهیزات به کل منتفی شد...
                    میدانید الآن چند سال است که به صنعت پتروشیمی قطعه نمیدهند و اگر بدهند حدود 3 برابر قیمت میدهند که دیگر به صرفه نیست؟

نظر

• PASHA
                      عضو فعال
                      • Mar 2011
                      • 1294

به دنبال خرید شپارس
                      پس ازافتی که داشته است به کمترین قیمت خوددردوسال اخیرمی رسد .
                      به نظریک برگشتی راداشته باشیم .
                      حالابایددید به مامی رسدیانه !!!!!!!!!
                      اشتیاق سوزان، تلاش و پشتکار، اراده آهنین،صروتحمل، درس و عبرت، تمرین و تمرین و.... فروتن باش

نظر

• مصطفی مصری پور
                        عضو فعال
                        • Mar 2012
                        • 6951

در اصل توسط PASHA پست شده است View Post
                        به دنبال خرید شپارس
                        پس ازافتی که داشته است به کمترین قیمت خوددردوسال اخیرمی رسد .
                        به نظریک برگشتی راداشته باشیم .
                        حالابایددید به مامی رسدیانه !!!!!!!!!
                        این قیمت با احتساب افزایش سرمایس!
                        وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• meysam_sh_2020
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 20669

ما که رفتیم صدرا بخریم>:d<
                          ///

نظر

• مصطفی مصری پور
                            عضو فعال
                            • Mar 2012
                            • 6951

منم امروز خریدای جدیدمو روی پمپ سازی آغاز میکنم
                            وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• meysam_sh_2020
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 20669

چه رقابتی شد ما تا 1848 هم بالا رفتیم ندادن . نخواستیم بابا مال خودتون
                              ///

نظر

• امیر
                                عضو عادی
                                • Mar 2011
                                • 144

فروش قمروهای 980 تومانی در مثبت کامل

نظر

در حال کار...
                                X