در اصل توسط وحید 20 پست شده است
View Post
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
دانه فلفل سیاه و خال مه رویان سیاه
هر دو جانسوز است ، اما این کجا و آن کجا؟؟وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Postدقیق متوجه نشدم!
اما دست آخر 1 ریال بالاتر معامله شد و بعدشم رفت واسه صف خرید
منظورم اینه شما هم جزو اون 5 تای دیگه بودین که با اختلاف 1 ریال بهتون نرسید؟وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Postوحید جان فک میکنم قسمتی از اردرامون کنار هم بود :2451 ريال ؟؟
بخشی رو هم در قیمتهای پایینتر نشسته بودم و از دیروز هم در سایت چند بار گفتم با درج بانک سامان تپمپی هم ممکنه حرکت کنه که خودم جا موندم ازش:-wدرخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Postبله
بخشی رو هم در قیمتهای پایینتر نشسته بودم و از دیروز هم در سایت چند بار گفتم با درج بانک سامان تپمپی هم ممکنه حرکت کنه که خودم جا موندم ازش:-w
اما خب شکر خدا حجم مناسبی دارم.وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
1 ماه و نیم هست که از بازار خارج شدم ولی الان دیگه صدرا و فاراک داره قلقلکم میده برای ورود به بازار
نظر
-
در اصل توسط امپراتور7 پست شده است View Postخرید قلرست اولین قیمت
علی رغم رشد همچنان ارزنده میباشد (توصیه به خرید فروش نبود)
بیشترین حجم تاریخ برمیگرده به سال 80 با حجم 530 هزار تا اما قیمت 380 تومن !!!!!!! و بعد از اون امروز
بیشترین ارزش معامله تاریخش رو شکست و همینطور سقف تاریخیشو اونهم با حجم بالابه جان خودت بیفت!
خودت خودت را بساز!
وگرنه «دیگران» به تو «شکل» میدهند...!
نظر
-
در اصل توسط امپراتور7 پست شده است View Postقلرست طوفان به پا کرد
بیشترین حجم تاریخ برمیگرده به سال 80 با حجم 530 هزار تا اما قیمت 380 تومن !!!!!!! و بعد از اون امروز
بیشترین ارزش معامله تاریخش رو شکست و همینطور سقف تاریخیشو اونهم با حجم بالا
نظر
-
در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Postمن قیمت تمام شدم( با احتساب سود مجمع) همین حوالی بود . واسه همین یه ریال هم بالا نیمدم:(
اما خب شکر خدا حجم مناسبی دارم.
هرچند خودم قیمت پایینتر میخواستم بخرم که نشد ولی باز از جا موندن بهتره
فردا میشه با سود فروخت بنظرم البته اگر بخوام بفروشمدرخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
-
نظر