کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
خواب مرگ رفتم. دیشب صد بار بیدار شدم. هرمردی را خواستید نفرین کنید بگویید الهی درد پروستات بگیری.خواب های آشفته میبینم هی.دیشب خواب می دیدم یک ون از تروریستها زیرم گرفته و مرده ام. بقدری خوشحال بودم که دیگر زنم را نمیبینم اول که داشتم بال در می آوردم. اما قدری بعد دیدم زنم بالای سرم می باشد و میگوید نمرده و نجاتش بدهید. و نمرده بودم.فقط فلج شده بودم و زبانم هم لال شده بود نمیشد دیگر حتی جواب زنم را بدهم که جگرم خنک بگردد. بعدش خواب دیدم زلزله شده است و زیر آوار گیر کرده ام.خلاصه که شبهای پیری اینطوری میگذرد. این دوست پیرمرد زنجانی که زنش مرده است می آید پارک همه اش گریه میکند که زنم کذا بود و کذا.دیروز به او گفتم ته عمری خدا به تو رو کرده و راحت شده ای.جوان بودیم ما را خام کردند گمان کردیم یک مرحله از عمر ازدواج می باشد.حواسم نبود 50 سال باید با یک نفر آدمی زندگی کنم. جوانان فقط عشق و حال تا 40 سالگی را نبینند. زن گرفتن را همه بلدند.گولتان میزند هرکس می گوید داری پیر میشوی. میخواهند دندانهایتان رابکشند. خودشان بدبخت شده اند میخواهند همه بدبخ باشند که جگرشان خنک گردد.هیچجا خبری نمی باشد. اگر مرد میباشید که در 45 سالگی هم جوان و سرپا می باشید و دیر نگشته است. بیخودی جوانی تان را با آب نبات چوبی تعویض ننمایید
با تشکر
نه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
از هم ندوشیم.با هم بنوشیم.
خواب مرگ رفتم. دیشب صد بار بیدار شدم. هرمردی را خواستید نفرین کنید بگویید الهی درد پروستات بگیری.خواب های آشفته میبینم هی.دیشب خواب می دیدم یک ون از تروریستها زیرم گرفته و مرده ام. بقدری خوشحال بودم که دیگر زنم را نمیبینم اول که داشتم بال در می آوردم. اما قدری بعد دیدم زنم بالای سرم می باشد و میگوید نمرده و نجاتش بدهید. و نمرده بودم.فقط فلج شده بودم و زبانم هم لال شده بود نمیشد دیگر حتی جواب زنم را بدهم که جگرم خنک بگردد. بعدش خواب دیدم زلزله شده است و زیر آوار گیر کرده ام.خلاصه که شبهای پیری اینطوری میگذرد. این دوست پیرمرد زنجانی که زنش مرده است می آید پارک همه اش گریه میکند که زنم کذا بود و کذا.دیروز به او گفتم ته عمری خدا به تو رو کرده و راحت شده ای.جوان بودیم ما را خام کردند گمان کردیم یک مرحله از عمر ازدواج می باشد.حواسم نبود 50 سال باید با یک نفر آدمی زندگی کنم. جوانان فقط عشق و حال تا 40 سالگی را نبینند. زن گرفتن را همه بلدند.گولتان میزند هرکس می گوید داری پیر میشوی. میخواهند دندانهایتان رابکشند. خودشان بدبخت شده اند میخواهند همه بدبخ باشند که جگرشان خنک گردد.هیچجا خبری نمی باشد. اگر مرد میباشید که در 45 سالگی هم جوان و سرپا می باشید و دیر نگشته است. بیخودی جوانی تان را با آب نبات چوبی تعویض ننمایید
با تشکر
امام قلی خان درکت میکنم تنها راه اینکه پول دار باشی و گربه را دم حجله بکشی و مهره ای کم بگذاری تا هر موقع دیگه واقعا کلافه شدی زن را طلاق بدهی و اگر دوباره هوس ازدواج به سر آدم بزنه چند ماه ازدواج موقت داشته باشه تا طرف را بشناسی انشالله خداوند به شما صبر و سلامتی بدهد
در شرکت الومتک : امروز به گذشته سهم نگاه کردم. به امروز سهم نگاه کردم. به حجم معاملات هم نگاه کردم.ایا این سهم زمانی 120000 ریال قیمت داشت؟ 110 برابر قیمت فعلی قیمت داشته است؟
امام قلی خان درکت میکنم تنها راه اینکه پول دار باشی و گربه را دم حجله بکشی و مهره ای کم بگذاری تا هر موقع دیگه واقعا کلافه شدی زن را طلاق بدهی و اگر دوباره هوس ازدواج به سر آدم بزنه چند ماه ازدواج موقت داشته باشه تا طرف را بشناسی انشالله خداوند به شما صبر و سلامتی بدهد
ایرج خان خیلی سپاسگزارم.موقتش دیگر ازدواج نمی باشد و یک چیز دیگری می باشد.هیچ جورش خوب نمی باشد. با شکلات های رنگین و مختلف مراقب باشید که گول نخورید. همه اش دردسر می باشد.گر از من بپرسند بی پول و مجرد باشی بهتر است یا پر پول و متاهل میگویم همان بی پولی را با جان می خواهم.گربه اگر گربه باشد می شود کشت.اما یک وقت چشمت را باز می کنی یک جگوار میبینی در رختخوابت که آنوقت باید بپایی که تو را نکشد.
با تشکر
نه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
از هم ندوشیم.با هم بنوشیم.
در صدد هستم که تعداد سهام پرتفوی خود را کاهش دهم .
امروز به سهام قبلی افزودم. قیمت ها حدودی و میانگین است سدور دو پله دیگر در 103 تومان تمحرکه 168 تومان خوساز 189 تومان ولغدر هم 112 تا 114 اوردر داشتم که خرید نشد.
مقداری هم وشمال در حدود 90 فروختم. مفدار 15 درصد سهام . درقیمت پایین تر اضافه می کنم
وشمال را گذاشتم سر جاش در حدود 82 تومان
Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد
خکار در مدار مثبت
تمحرکه فروشنده زیادی نداره
پلاسک فروشنده زیادی نداره
فولای باید صفش جمع می شد
سدور فرصت خرید است
شفارس فرصت خرید است
خوساز فروشنده زیادی نداره شلعاب فروشنده نداره
وشمال هم فشار فروش نداره.
شلعاب در گزارش 12 ماهه 95 سود خود را با بالای 7000 درصد رشد به حدود 45 تومان رسانده است . سال 94 مبلغ 6 ریال بوده. خکار هم با حدود 80 درصد رشد سود مبلغ 118 ریال در سال 95 بوده که سال 94 مبلغ 67 ریال بوده است.
دقت در انتخاب سهم و ورود به موقع از مهمترین بخش سیستم معاملاتی است.
شلعاب در گزارش 12 ماهه 95 سود خود را با بالای 7000 درصد رشد به حدود 45 تومان رسانده است . سال 94 مبلغ 6 ریال بوده.
سلام، واقعاً تعجب میکنم از شما. بازار را گمراه نکنید./:.nono.:/
اتفاقاً شلعاب گزارش خیلی بدی هم اعلام کرده. این سود 45 تومانی بخاطر فروش ساختمان دفتر مرکزی است که کاملاً غیرعملیاتی و تکرار نشدنی است. و P/E یک میگیرد. ( پارسال زمستان هم نامه شفاف سازی چندین مرتبه اعلام کرده بود)
سلام، واقعاً تعجب میکنم از شما. بازار را گمراه نکنید./:.nono.:/
اتفاقاً شلعاب گزارش خیلی بدی هم اعلام کرده. این سود 45 تومانی بخاطر فروش ساختمان دفتر مرکزی است که کاملاً غیرعملیاتی و تکرار نشدنی است. و P/E یک میگیرد. ( پارسال زمستان هم نامه شفاف سازی چندین مرتبه اعلام کرده بود)
شرکت در تولید و فروش عملیاتی بد کار کرده است.
ممنون ، بررسی بیشتری کردم ، بله سود غیر علیاتی است.
اما در بررسی بیشتر ، فروش در 95 مقداری افزایش هم داشته ، هزینه مالی هم کاهش داشته است پس نمی شود گفت بد ، البته نکته غیر عملیاتی خوب بود که من دقت نکرده بودم ( پوزش )
اما نکته ظریفی در شلعاب هست ، که با اندک رونق ساختمان ، ابتدا ساختمان های نیمه کاره تکمیل می شود .
سال 96 سال خوبی برای شلعاب است از 94 به بعد هم وارد فاز مثبت سود شده است
از نظر تکنیکال هم در جای خوبی قرار دارد. درود
Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد
نظر