کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
والا وقتی تحلیلگر میاد یک سهم رو تحلیل می کنه فاکتوری به نام دزدی، بی معرفتی، حروم خوری یا هر اسم دیگه ای روش می خواهید بگذارید رو نمی تونه پیش بینی کنه. مفروضاتی که بر پایه اون تحلیل کرده بودم هنوز قبول دارم و گزارش منتشره کاملا واضحه که ساختگیه اون هم بصورت کاملا ناشیانه ساختگبه. اگر دوستان یک سطح حداقلی از دانش مالی داشته باشند خودشون می تونند این گاف هارو شناسایی کنند. من فقط یک نمونش رو میگم برای اینکه بدونید اون کسی که روی هوا حرف میزنه ما نیستیم اون کسیه که بازار رو بلانسبت گاگول فرض کرده!
شرکت سه ماهه اول خاک پرعیار رو حدودا تنی 100 هزار تومان گرفته. گفتند از سال قبل بوده وارزون بوده گفتیم سمعا و طاعتا!
سه ماهه دوم خاک پرعیار رو تنی320 هزار تومان گرفته! آخه برادر من خواهر من عزیز من دلار مگه از سال پیش تا الان چقدر گرون شده که شما این رو اومدی 3.2 برابر کردی؟!
حالا جالبی کار اینجاست که شرکت عزیزمون خاک پرعیار رو قراره در 6 ماهه دوم تنی 440 هزار تومان بخره! آخه اینو کجای دلمون بگذاریم دیگه؟! به چه مجوزی اومدی پیش بینی کردی دوباره خاک 2برابر گرون تر بشه؟ مگه مسخره بازیه هر سه ماهه 2 برابر بشه؟!
از همین محل و اگر همین نرخ 300 هزار تومان رو برای 6ماهه دوم سال تعمیم بدیم شرکت 28 تومان تعدیل عایدی داره.
تا دلتون بخواد این گزارش از این گاف ها داره. این شرکت بر فرض اولیه صداقت ارائه گزارش حداقل بین 100 تا 130 تومان سود قطعی داره. حالا شاید واقعا پیش فرض ما مشکل داره اون رو من دذیگه نمی تونستم پیش بینی کنم!
پ.ن: هستم هنوز با سهم چون معتقدم قیمت روی جهانی صعودی خواهد بود و اهرم این افزایش برای این شرکت بسیار بالا
موفق باشید
با سلام
بنده شنیدم حداکثر تا 30 درصد قیمت سهم کاهش خواهد داشت تکنیکالی
نظر