بورس نوشته های "شریعت"...

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ron
    عضو عادی
    • Aug 2012
    • 243

سید جان عالی بود
    [COLOR="#800080"][SIZE=1][CENTER]نیما یوشیج در جشن یک سالگی فرزندش : پسرم یک بهار تابستان پاییز و زمستان را دیدی از این پس همه چیز جهان تکراری است جز مهربانی کردن[/CENTER][/SIZE][/COLOR]

نظر

• metitondar
      عضو فعال
      • Sep 2012
      • 443

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
      درود بر شما؛
      چند نکته عرض می کنم خدمتتون ان شالله که مفید باشه
      1- هیچ گاه عوامل محیطی رو عامل شکست خودتون ندونید. این عامل همیشه باعث میشه که رشد و بهبود نداشته باشید. همیشه مسئولیت اتفاقات با خود فرده نه اطرافیان و حوادث و...
      2- اولین نکته منفی شما این بوده که بدون اطلاعات کامل وارد یک بازار تخصصی مالی شدید و باید ابتدا اصول اولیه را فرا میگرفتید (برای مثال سری به صفحه اول تاپیم بنده و اون اصول اولیه بزنید)
      3- باید استراتژی سرمیه گذاری برای خودتون تعریف کنید... هدفتون از ورود به این بازار چی بوده؟ سود متخصر در زمان کم؟ سود عالی در زمان زیاد؟ زمان مهمتره یا بازده؟ ریسک پذیر هستید یا ریسک گریز؟ (روحیه شخصی فرد روی نوع سهامداری تاثیر گذاره
      4-بدون هیجان همیشه معامله کنید. هر زمان هیجان زده شدید نه فروش کنید نه خرید. برید یه فنجون چای بخورید و به قطره های بارون نگاه کنید!
      5- به گفته هیچ فردی بصورت صرف معامله نکنید. طی زمان میزان اعتماد شما به برخی افراد بیشتر میشه بخاطر تخصص و پیش بینی های خوب و تحلیل و... اما همیشه خودتون هم بررسی داشته باشید. سعی کنید نسبت به گذشته خود عملکرد بهتری داشته باشید.
      6- راجع به خروج از بازار و ورود و فلان... زیاد توجه نکنید... برخی حاضرند برای کسب سود به هر ترفندی دست بزنند اما شما همیشه اخلاق حرفه ای رو رعایت بفرمایید
      7- مطمئن باشید این بازار طی سال انقدر فرصت خواهد داشت که به راحتی از بازده دلار و ماشین و... جلو بزنید به شرط اینکه نکاتی که عرض کردم رو رعایت بفرمایید
      8- آرزوی موفقیت دارم براتون@};-
      جناب شریعت ممنون از راهنمایی خوبتون. راه و چاه رو نشون دادین با این وجود میخواستم بدونم با دید میان مدت نظر خاصی روی سبد سهامم ندارین؟ (مخصوصاً غبشهر - آ.س.پ و شاراک)

نظر

• سيد ياسر شريعت
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 4944

در اصل توسط metitondar پست شده است View Post
        جناب شریعت ممنون از راهنمایی خوبتون. راه و چاه رو نشون دادین با این وجود میخواستم بدونم با دید میان مدت نظر خاصی روی سبد سهامم ندارین؟ (مخصوصاً غبشهر - آ.س.پ و شاراک)
        ببینید سهم هاتون هیچ مشکلی ندارند و از لحاظ بنیادی در این قیمت ها توجیه فروش به هیچ وجه ندارند اما متاسفانه شما حد ضرر رعایت نکردید و الان در ضرر سنگین قرار دارید. به نظرم فعلا بمانید با سهم هاتون چون در کف قرار دارند. الیبته حتما از دوستان تکنیکالست راجع به وضعیت روندهای سهم هاتون سوال بپرسید
        إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• m.r_moradi
          عضو فعال
          • Sep 2012
          • 2188

سلام بر یاسر عزیز

یاسر جان فملی ات ،با توجه به اینکه از 674 برگشت اما نتونست دووم بیاره حمایتهاش در صورت افت بیشتر حدود650،بعدش636 ونهایتا قیمت مسخره ی 610 تومنه!!!!

در مورد کپشیر با اینکه دو شنبه صفش جمع شد اما تکنیکالش به نظرم هنوز یه منفی دیگه جا داره،که اگه اتفاق بیوفته و از 263 برگرده یه صعود خیلی خوب تا 360 میکنه!
          ----------------
          به نظرت صلاح هست من کلا نقد کنم دویاره از نو شروع کنم!با توجه به اتفاقاتی که تو شاراک افتاد به کلی نا امید شدم!تا حدی که احساس کردم بهتره کلا بی خیال بورس بشم،نمیدونم چرا اینجوری میشه!تحلیل هام مشکلی ندارن،حتی دیشب که داشتم تحلیل های این چند ماه ام رو بررسی میکردم و بازده اش رو حساب میکردم به یه عدد رویایی رسیدم که حتی به نصف اش هم راضی ام!!!!!!

خرید و فروش هام مشکل دارن انگار...!!!

یه دودلی مزخرف اومده سراغم،یه احساسی بهم میگه بهترین کار برای جبران ضررهای این معاملات اخیرم،عوض کردن فاز هستش!دست و پا زدن تو منجلاب سهم های مزخرف دیگه بسته!

پ.ن:یه چیزی هم که این چند وقته فهمیدم اینه که قیل از هرید سهم برم ببینم سهامدار عمده اش کیه چون خیلی مهمه!عمرا دیگه سهمی رو نمیخرم که سهامدار عمده اش این سرسپه بی خاصیت باشه!:D
          تمام سال من بی تو...

نظر

• m.r_moradi
            عضو فعال
            • Sep 2012
            • 2188

ببینید سهم هاتون هیچ مشکلی ندارند و از لحاظ بنیادی در این قیمت ها توجیه فروش به هیچ وجه ندارند اما متاسفانه شما حد ضرر رعایت نکردید و الان در ضرر سنگین قرار دارید. به نظرم فعلا بمانید با سهم هاتون چون در کف قرار دارند. الیبته حتما از دوستان تکنیکالست راجع به وضعیت روندهای سهم هاتون سوال بپرسید
            در اصل توسط metitondar پست شده است View Post
            با اجازه، شاراک و غبشهر هر دو هدف حدودی 1130 رو نشون میدن، کف شاراک 912 تومن و کف غبشهر 950 تومنه!که در صورت رفتن قیمت زیر این اعداد،هدف های ذکر شده در کوتاه مدت بی اعتبار میشن!
            تمام سال من بی تو...

نظر

• سيد ياسر شريعت
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 4944

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
              سلام بر یاسر عزیز

یاسر جان فملی ات ،با توجه به اینکه از 674 برگشت اما نتونست دووم بیاره حمایتهاش در صورت افت بیشتر حدود650،بعدش636 ونهایتا قیمت مسخره ی 610 تومنه!!!!

در مورد کپشیر با اینکه دو شنبه صفش جمع شد اما تکنیکالش به نظرم هنوز یه منفی دیگه جا داره،که اگه اتفاق بیوفته و از 263 برگرده یه صعود خیلی خوب تا 360 میکنه!
              ----------------
              به نظرت صلاح هست من کلا نقد کنم دویاره از نو شروع کنم!با توجه به اتفاقاتی که تو شاراک افتاد به کلی نا امید شدم!تا حدی که احساس کردم بهتره کلا بی خیال بورس بشم،نمیدونم چرا اینجوری میشه!تحلیل هام مشکلی ندارن،حتی دیشب که داشتم تحلیل های این چند ماه ام رو بررسی میکردم و بازده اش رو حساب میکردم به یه عدد رویایی رسیدم که حتی به نصف اش هم راضی ام!!!!!!

خرید و فروش هام مشکل دارن انگار...!!!

یه دودلی مزخرف اومده سراغم،یه احساسی بهم میگه بهترین کار برای جبران ضررهای این معاملات اخیرم،عوض کردن فاز هستش!دست و پا زدن تو منجلاب سهم های مزخرف دیگه بسته!

پ.ن:یه چیزی هم که این چند وقته فهمیدم اینه که قیل از هرید سهم برم ببینم سهامدار عمده اش کیه چون خیلی مهمه!عمرا دیگه سهمی رو نمیخرم که سهامدار عمده اش این سرسپه بی خاصیت باشه!:D
              درود بر محمدرضای عزیز؛

روی تحلیل هات بمون اما حد ضرر رو هیچ وقت فراموش نکن. من خودمم بارها چوب رعایت نکردن حد ضرر رو خوردم... اما در مورد فملی و کپشیر به نظرم هر پایینی فرصت خریده کاری هم به تکنیکال این سهم ها ندارم زیاد. کلا نقد کردنت هم الان یه تصمیم کاملا احساسیه و توصیه نمیشه. می تونی در صعودها خروج پله ای داشته باشی برای مثال و ورد تدریجی به سهم های مورد نظرت

بررسی رفتار سهامدار عمده هم کاملا امر مهمیه و باید انجام بشه قبل خرید. اینکه آیا فلان حقوقی قصد خروج داره یا نه

نظر

• m.r_moradi
                عضو فعال
                • Sep 2012
                • 2188

پست تکراری!حذف شد!:D
                آخرین ویرایش توسط m.r_moradi؛ 2013/01/30, 00:14.
                تمام سال من بی تو...

نظر

• milad97
                  عضو فعال
                  • Aug 2012
                  • 2520

خیلی دوست دارم بدونم اون حقوقی که 90 هار تا آ س پ روی 250 فروخت کیه...

همین جوری می خوام بدونم... صرفا برای اونهایی که از روی خرید و فروش حقوقی های خوشحال بازار معامله می کنند...
                  یاسر جان یک بار دیگه شاهد شاهکار معاملات حقوقی هستیم
                  جالبه روز بعد این پست شما این حقوقی حتی زیر 250 هم فروخت
                  ولی الان..........
                  کافی بود صبر می کرد می تونست خیلی بالاتر بفروشه
                  لا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین

نظر

• سيد ياسر شريعت
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 4944

درود بر عزیزان؛ دیدم در خیلی سایت ها کفرا رو با کاذر مقایسه می کنند؛

سود عملیاتی کاذر : 21 تومان قیمت: 130 پی به ای عملیاتی: 6.5

سود عملیاتی کفرا: 212 تومان قیمت: 570 پی به ای عملیاتی: 2.6

کفرا اگه از الان 2 برابر بشه قیمتش میشه مثل الان کاذر...

پ.ن: کفرا قطعا باز هم تعدیل خواهد داشت تا پایان سال

نظر

• سيد ياسر شريعت
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 4944

پایان پروژه خکاوهح... بدون شرح!!!

بیاییم کمتر گول بخوریم...

نظر

• سيد ياسر شريعت
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 4944

در اصل توسط محمد رحمتی پست شده است View Post
                        یاسر جان یک بار دیگه شاهد شاهکار معاملات حقوقی هستیم
                        جالبه روز بعد این پست شما این حقوقی حتی زیر 250 هم فروخت
                        ولی الان..........
                        کافی بود صبر می کرد می تونست خیلی بالاتر بفروشه
                        درود بر شما؛ اون حقوقی شاهکار الان داره رو قندی ها نوسان میگیره... وقتی نگاه شرکت های حقوقی این شکله هیچ حرجی به حقیقی ها نیست اگه فملی بفروشند و قشرین بخرند
                        راستی یه سوال پرسیدم چند روز پیش... کسی تا حالا کارخونه قشرین رو دیده؟!:-/

نظر

• rohollaahh
                          عضو عادی
                          • Dec 2012
                          • 57

راستی یه سوال پرسیدم چند روز پیش... کسی تا حالا کارخونه قشرین رو دیده؟!:-/[/QUOTE]

سلام دکتر
                          کارخونش نزدیک خونه ماست
                          تا ده روز دیگه هم بیشتر کار نمیکنه
                          از الان داره کارگراشو کم کم بیرون میکنه
                          من هیچوقت یه اشتباه رو دو بار تکرار نمیکنم قشنگ هفت هشت بار تکرار میکنم تا خوب مطمئن شم/:)

نظر

• سيد ياسر شريعت
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 4944

در اصل توسط rohollaahh پست شده است View Post
                            راستی یه سوال پرسیدم چند روز پیش... کسی تا حالا کارخونه قشرین رو دیده؟!:-/
                            سلام دکتر
                            کارخونش نزدیک خونه ماست
                            تا ده روز دیگه هم بیشتر کار نمیکنه
                            از الان داره کارگراشو کم کم بیرون میکنه[/QUOTE]

درود بر شما؛ بله همین رو می خواستم بگم...
                            بیچاره بیچاره اون حقیقی هایی که فولاد و فملی و کروی و فراور و کرماشا و شاراک ووووو بفرشوند و با "روند نجنگند" و قشرین بخرند و بطور تصادفی ناگهان سهم بسته بشه ووووووو بخدا دلم می سوزه، بخدا.....

پ.ن: ارزش بازار قشرین 35 میلیارد
                            ارزش بازار فباهنر 49 میلیارد (مجموعه باهنر اندازه یه شهرکه در کرمان)

نظر

• مصطفی مصری پور
                              عضو فعال
                              • Mar 2012
                              • 6951

سید امام داره میاد، مردم سهام میفروشن...

مگه قرار نیست وقتی امام میاد اوضاع بهتر بشه؟

آیا تناقضی توی معاملات امروز نمیبینی؟;)
                              وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• سيد ياسر شريعت
                                عضو فعال
                                • Jun 2011
                                • 4944

در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post
                                سید امام داره میاد، مردم سهام میفروشن...

مگه قرار نیست وقتی امام میاد اوضاع بهتر بشه؟

آیا تناقضی توی معاملات امروز نمیبینی؟;)
                                ;) بابا آخه تناقض قبول، باید روی فولاد و فملی باشه که به تنهایی 1/4 کل بورس هستند. دیگه الان کاشیارو چرا باید منفی بفروشند آخه؟! :D

راستی به جرات می تونم بگه کفرا پایین ترین پی به ای عملیاتی رو در کل بورس داره. هر کسی مخالفه مورد بیاره بحث کنیم باهم ;;)

نظر

در حال کار...
                                X