کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
: لعابيران ( شلعاب )
نوشته اصلی توسط سيد ياسر شريعت
درود؛
دوستان عزیز و بزرگوار. امروز هر کسی دوست داره و سهم رو ارزنده نمی دونه یا ریسک بالای سهم رو نمی تونه تحمل کنه یا فکر می کنه سهم زیانده شده همین امروز تو مثبت براحتی می تونه بفروشه و خارج بشه. بنده امروز بطور کامل از این سهم سلب مسئولیت می کنم، هیچ ادعایی ندارم و هیچ گونه توصیه خرید یا فروشی در این سهم نخواهم داشت. دیگه هیچ مطلبی چه له و چه علیه سهم نخواهم زد و دوستان خودشون مختار به تصمیم گیری آزاد هستند. امید به سودآوری همه دوستان عزیزم و خدا نگهدار
التماس دعا از همه عزیزانی که تو این سهم همراهمون بودند این چند وقت
با سلام و احترام
من استاد بزرگوارم را هنوز از نزدیک افتخار آشنایی نداشته ام و ایشان را ملاقات نکرده و خدمت ایشان نرسیدم ولی بدون تعارف بگم در تمام معاملاتم درکنارم بوده و منرا راهنمایی کرده من در شاگردی ایشان بجز مسائل بورسی درس صبر صداقت خضوع سخاوت و خیلی چیزهای دیگه یاد گرفتم .این روزها میگذرد ومن ای کامنتو بالا میارم ولی خواهشم اینست که استاد عزیز شاگرد خودرا از راهنماییهایت دریغ مدار
استاد بخدا دلمون برات تنگ شده کجایی؟
سلام وقت بخیر
سبد سهام من شامل کالسیمین خرید 1140
وبانک 600 پارسال
شاراک 1900 پارسال
وصنا ح
فارس 1300
بمپنا 1400
اخابر 255
رانفور 965
شبریز 2700 پارسال
شپلی 155
مپخواستم بدونم صلاح میدونید تغییر کنه یا نه و تگه اره دانا و وبیمه چطورن؟
سپاسگزارم
سلام جناب شریعت
شاملا 22000 تا با قیمت 1488
شلعاب 12000 تا قیمت 1443
حق شلعاب 22000
واتی 20000 تا 636
وتوسم 18000 تا 335
را دارم. ممنون میشم راهنماییم کنید .ضمنا دسترسی به پیام خصوصی ندارم.
سلام جناب شریعت
شاملا 22000 تا با قیمت 1488
شلعاب 12000 تا قیمت 1443
حق شلعاب 22000
واتی 20000 تا 636
وتوسم 18000 تا 335
را دارم. ممنون میشم راهنماییم کنید .ضمنا دسترسی به پیام خصوصی ندارم.
درود بر شما دوست عزیز؛
شاملا رو نگه دارید فعلا به نظرم.
شلعاب رو حوالی 400 و حقش رو هم بالای 260 باید می فروختید که ان شالله در صعود مجدد مجدد میتونید بفروشید
وتوسم مشکلی نداره واتی هم زیر 400 فروشی نیست.
متاسفانه این طور که من میبینیم در اوج بازار وارد شدید و فقط هم یک پله از هر سهم خرید داشتید که اصلا کار منطقی نبوده. اما ان شالله میتونید کم کم از زیان در بیاید. بازار خودش ضررهای خودش رو جبران میکنه اگر کسی درست عمل کنه
در گفتگو با یک کارشناس بازار سهام عنوان شد: میزان تأثیر نماد شرکت های پالایشی در شاخص بورس/روند بورس پس از بازگشت پالایشی ها
در حال حاضر سه نماد "شبندر"، "شپنا" و "شبریز" در بازار بورس معامله می شوند و سایر شرکت های پالایشی نیز در بازار فرابورس قرار گرفته اند، برهمین اساس می توان گفت با بازگشایی نمادهای مذکور، شاخص کل تنها تحت تأثیر سه نماد فعال در بورس قرار خواهد گرفت.
یک کارشناس بازار سرمایه در گفتگو با خبرنگار بورس نیوز ضمن بیان مطلب فوق با اشاره به اینکه اکنون حدود 10 تا 12 درصد ارزش کل بازار سهام در اختیار سه شرکت پالایشی نفت بندرعباس، اصفهان و تبریز است، اظهار داشت: با پیش بینی های به عمل آمده به دلیل کاهش جهانی قیمت نفت، احتمال می رود سهام سه شرکت فوق با اصلاح قیمتی حدود 30 تا 35 درصدی در دو مرحله بازگشایی و سپس به روال طبیعی معاملات باز گردند. اما بر طبق محاسبات انجام گرفته تأثیر این شرکت ها بر شاخص بورس بیش از 6000 واحد تخواهد بود و این رقم برای زمانی است که بر فرض محال قیمت ها این سه شرکت در روز بازگشایی صفر در نظر گرفته شود.
سید یاسر شریعت، خواستار بازگشایی هرچه سریع تر نماد شرکت های پالایشی شد و افزود: در شرایط فعلی بازار سهام، بازگشایی هر چه سریع تر نمادهای شرکت های پالایشی می تواند علاوه بر تزریق اعتماد به بازار سرمایه منجر به آزاد سازی نقدینگی بسیاری زیادی از سوی افراد حقوقی و حقیقی سهامدار سه شرکت فوق گردد.
وی در ادامه خاطر نشان کرد: روند اصلاح قیمتی سهام شرکت های پالایشی بستگی به سیاستگذاری بازار سهام دارد اما در مجموع، بازار روند نزولی شارپی را به خود نخواهد گرفت و پس از ایجاد یک شوک کوتاه مدت در نهایت منجر به رونق بازار سهام خواهند شد.
شریعت، روند معاملات هفته اخیر بازار سهام را امیدوارکننده دانست و گفت: در چند هفته اخیر، پس از ریزش های مکرر قیمت سهام شرکت های بورسی، رشد حدود 10 تا 15 درصدی قیمت ها امری منطقی بود اما این روند تا روز یکشنبه هفته گذشته پیش بینی شده بود که با توجه به روند روزهای بعد امیدواری به تداوم رونق در بازار سرمایه بیشتر شد.
این کارشناس بازار سهام، رونق بازار سهام در میان مدت و بلندمدت را منوط به نتایج مذاکرات هسته ای اعلام کرد و یادآور شد: در حال حاضر انتشار هر گونه اخبار مثبت از مذاکرات هسته ای، می تواند تأثیرات قابل توجهی در کلیت بازار سهام داشته باشد.
بعد از مدت ها گفتم يه احوالي از هم قطارهاي قديميمون بپرسيم و براي همه عزيزان در سال جديد بهترين ها رو آرزو کنيم. چه به لحاظ مادي و چه معنوي!
اميد به اينکه قضيه مذاکرات هم به ياري حق ختم به خير بشه و گشايشي در امورات ملت ايجاد بشه. از همه دوستاني که در اين مدت لطف کرده بودند بنده رو شرمنده بزرگواري خودشون کرده بودند صميمانه سپاسگزارم.
مثل هميشه همه خوبي هارو براي شما خوبان خواستارم. در پناه حق پيروز باشيد@};-
سلام دوستان
دوستان بلندمنش فردا توصف خرید چه سهم هایی برویم؟ چند تا پیشنهاد خوب به کسانی که پول نقد دارند بفرمایید. سپاس دارشماییم.
با سلام
من فکر میکنم نیاز به صف رفتن نباشه. چون هنوز بعضی سهامداران برای رفتن تو خرید شک دارن(خیلی کم هستن)
ولی جوداران تو صف میرن که با ی عرضه سریع اردر را برمیدارن
سعی کنید از سهامهای دارای حجم مبنا (غیرفرابورسی) سود بگیرید که حقوقی خوب دارن.
من خودم حقوقی خگستر را خیلی قبول دارم(متاسفانه سهمی ازش ندارم)
بانک ملت و صادرات برای (نهایتا) این هفته مناسبه چون شاخص ساز و پربازدید هستن احتمال داره نذارن زیاد جابه جا بشه
ولی احتمالا خوب به خریداران بفروشن تا بقیه سهمها تحت تاثیر قرار نگیرن برا رشد شاخص
خدا داند
ما که فردا تو اتوبوس هستیم و پشت بازار نیستم(خب گوشی ندارم) نوش جان همه شما ها
یا علی مدد
نظر