بورس نوشته های "شریعت"...

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مصطفی مصری پور
    عضو فعال
    • Mar 2012
    • 6951

پاسخ : بورس نوشته های "شریعت"...

بدون شرح!
    یاسر به صحبتهای امروز نوبخت دقت کن
    وی در پاسخ به سوالی در مورد نظر دولت در مورد کاهش قیمت خوراک پتروشیمی‌ها گفت: مزیت نسبی کشور در بخش انرژی است و این اقدام که این رقم را تا 15 سنت افزایش دهیم، در حالی که در کشورهای دیگر این گونه نیست جاذبه برای سرمایه‌گذاری در این بخش را کاهش می‌دهد و دولت معتقد است که این رقم قطعا باید زیر 10 سنت باشد.

و خدایی که دکمه غلط کردم را برای بعضی مقامات آفرید;)
    وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• alinagoo
      عضو عادی
      • Nov 2012
      • 26

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
      درود بر عزیزان و آرزوی سلامتی؛
      ان شالله هر چه زودتر این روزهای خزان بورس هم تمام خواهد شد. امروز داشتم معاملات پارسال مرداد تا آذر که افت وحشتناک قبلی بود و شاخص 24000 واحدی رو دیدیم مرور می کردم. چند نمونش رو میارم محاسبه بازده با خود دوستان (فقط سود نقدی و افزایش سرمایه ها رو هم لحاظ کنید ;) )
      هدفم خودنمایی نیست! هدف اینه که ببینید الان چه شکارهایی می تونیم داشته باشیم که چند ماه دیگه برگردیم بگیم واقعا این سهم ها چند ماه پیش این قیمتی بودند؟!

سلام آقای شریعت بعنوان یه کم سابقه میپرسم آیا این وضعیت همیشه توی بورس به همین شکل بوده؟ هر سال همین اوضاع بوده یا نه این یه ساله اینجوری شده؟
      من پارسال تابستون به پیشنهاد یه دوستام رفتم بورس یه مقدار پس انداز داشتم سهام مپنا بخرم اینقدر هالو بودم که رفته بودم طبقه پایین تالار اصفهان دنبال یکی میگشتم راهنمائیم کنه. بعد گفتن عزیز اول باید کد بورسی بگیری و.... خلاصه کار ندارم روی 160 بود که خریدم رفتم دنبال کارم و الان چندین برابر شده خب یعنی چی؟ همیشه همینطوره؟ بازهم همینطوری برم جلو؟ یه چیزی بخرم بندازم یه گوشه سال دیگه ده برابر میشه؟

نظر

• saaaaeeeed
        عضو عادی
        • Apr 2013
        • 43

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
        می دونم که خودت از اینا زیاد داری مصطفی. شاید خیلیا از این اکازیون ها داشته باشند. نکته اینجاست که کربن 60 تومانی رو من از کدوم بازار خرید کردم؟! بازار صعودی بوده؟ مسلما خونین بوده! واتی رو که خودت از 100 تومان جمع می کردی. بازار هم می دونست این اندازه قیمتش سود داره اما باز 100 می فروخت! نتیجش رو کی چشید؟ اون که صبر کرد و 700-800 فروخت

کفرا رو یادته که چقدر تحلیلش کرده بودم. هیچ کی هم دوستش نداشت! تا 7000 هم بالا رفت طی 1 سال...

همین کپشیر رو خوب یادمه. قرار بود بازگشایی بشه من و مهران با چند نفر عزیز دل هماهنگ کرده بودیم حمایت کنیم بعد بازگشایی. وقتی باز شد رو همین محدوده کلا 2 تا اردر خرید اومد تو سیستم! من بودم و مهران! بقیه اون دوستان همه بچه زرنگ بودن و رنج منفی کشیدند و صف فروش کردند. حالا تهش کی سود اصلی رو برد دیگه بماند...

اینها همه خاطره میشه اما تجربه هم باید بشه! اگه قراره بعدا به همچین چیزایی افتخار کنیم باید الان خریدشون کنیم دیگه :D
        خاب سید 4تا سهم عشقی بگو خوب برا 4 شنبه.....
        من نمدونم چرا خکاوه به دلم نشسته بد جورر

نظر

• مهربان
          عضو فعال
          • Mar 2011
          • 1675

....سلام سید چطوری....مومنتومت چطوره الان؟.....
          [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• mortezam83
            عضو عادی
            • Dec 2013
            • 98

سلام اقا سید
            من با 3 میلیون میخوام شروع کنم و به نظر شما با چه سهم هایی شروع کنم؟
            خیلی برام مهمه که چطوری شروع کنم
            دید من هم میان مدت و بلند مدت است
            لطفا راهنمایی کنین
            بابت صبر و حوصله ای که برای جواب دادن به سوالات ما میذارین متشکرم

نظر

• mirshahvaladi
              عضو جدید
              • Sep 2013
              • 15

سلام بر سید مهربان
              معاملات کفپارس خیلی عجیب نیست؟! :D

نظر

• Mohsen 1348
                عضو عادی
                • Feb 2013
                • 83

درود بر سید بزرگوار
                با علم به اینکه مسئولیت خرید و فروش با خودمونه لطفا :
                اگه امکان داره 2 یا 3 سهمی که بنظر شما در بهترین وضعیت هم از نظر قیمت و هم بنیادی هستند برامون بگید همچنین هدف قیمتی .
                متاسفانه یا خوشبختانه من فقط تکنیکال کار میکنم و گاهی اوقات لطف بعضی دوستان فاندامنتالیست هم شامل حال ما میشه .
                در شرایط فعلی بازار من هر موقعیت تکنیکالی که دیدم faild شد و واقعا مستاصل شدم . در ضمن نظر شما در مورد واتی (مقداری دارم )و اگه نظرتون مثبته هدف قیمتی ؟
                دوره بنیادی هم اگه در حال ثبت نام هست اطلاع رسانی کنید .
                ببخشید طولانی شد . واقعا از لطف شما سپاسگزارم

نظر

• sarin
                  عضو عادی
                  • Feb 2014
                  • 63

سيد ياسر گرامي سلام
                  هميشه قسمتي از سبدم را كسرا تشكيل داده و امسال هم درصدش رو زياد كردم.
                  اولا برا افزايش سرمايه و همچنين اطلاعاتي از سودهاي 93 دارم و با خواندن تحليل هاي شما درباره كسرا نيز اطمينانم بيشتر شده(البته ديدم نگهداري ميان مدته و قسمتيش بلند مدت)
                  آخرين چيزي كه ازش ميدونم افزايش سرمايش منتظره معامله عمده با كاذره، آيا شما از شرايط اين معامله اطلاعي داريد كه به چه مرحله اي رسيده و ميتونيم اين ور سال منتظر افزايش سرمايه باشيم؟و نظرتان درباره قيمت كنوني كسرا چيست؟
                  با تشكر فراوان

نظر

• سرژیک
                    عضو عادی
                    • Sep 2013
                    • 113

استاد شریعت سلام
                    شلعاب را بنده حوالی 1300 خریده ام. که تقریبا این افت هماهنگ با افت دیگر سهام بوده. می خواستم قوت قلبی بگیرم برای کم کردن میانگین. الان وقتش شده؟
                    آیا به نظرتون سود سال جاری و سال آتی جای تعدیل دارد یا خیر؟
                    با سپاس.

نظر

• taze vared
                      عضو عادی
                      • Feb 2012
                      • 173

در اصل توسط taze vared پست شده است View Post
                      سلام
                      ممنون از زحمتی که میکشید
                      اخابر.غبشهر.ثشاهد.خودرو.خبهمن.خشرق.وبشهر.فاسمین.سی لام.وانصار.خپارس
                      سید جان ما رو فراموش کردی؟

نظر

• پارسه
                        عضو عادی
                        • Jan 2013
                        • 275

سلام سید عزیز

ممکنه 5 سهم تاپ مد نظرتون را معرفی کنید

سپاس
                        [SIZE=4][/SIZE]

نظر

• farshidn
                          عضو عادی
                          • Jul 2013
                          • 142

سلام جناب شریعت عزیز
                          هدف قیمتی شلعاب رو چقدر میدونید و طی چه مدتی؟
                          ممنون

نظر

• mhg_cpa
                            عضو عادی
                            • Mar 2012
                            • 22

به قول یکی از دوستان که در سایت همسایه نوشته بود :
                            مسولین بورس میخوان با جو منفی دادن به خودرویی ها و سایربازار رو منفی کنن و مجلس رو تحت فشار بزارن .......اینها با پول من و شما میخوان صنعت پتروشیمی رو نجات بدن....پتروشیمی ها رو بستن تا پایین نیان از خودرو وبازارمیخوان که جور پتروشیمی رو بکشه...همه جا خبر رسانی کنید جلوی این بازی رو بگیرن .........
                            عجب بازاری داریم ما....

نظر

• سيد ياسر شريعت
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 4944

درود بر همه عزیزان؛

در اصل توسط alinagoo پست شده است View Post
                              سلام آقای شریعت بعنوان یه کم سابقه میپرسم آیا این وضعیت همیشه توی بورس به همین شکل بوده؟ هر سال همین اوضاع بوده یا نه این یه ساله اینجوری شده؟
                              من پارسال تابستون به پیشنهاد یه دوستام رفتم بورس یه مقدار پس انداز داشتم سهام مپنا بخرم اینقدر هالو بودم که رفته بودم طبقه پایین تالار اصفهان دنبال یکی میگشتم راهنمائیم کنه. بعد گفتن عزیز اول باید کد بورسی بگیری و.... خلاصه کار ندارم روی 160 بود که خریدم رفتم دنبال کارم و الان چندین برابر شده خب یعنی چی؟ همیشه همینطوره؟ بازهم همینطوری برم جلو؟ یه چیزی بخرم بندازم یه گوشه سال دیگه ده برابر میشه؟
                              خیر بورس این 2 سال داره عقب موندگی 4-5 ساله رو جبران می کنه اما زین پس هم بازده معقول و بهتری نسبت به بانک و اوراق درامد ثابت و مسکن و طلا خواهد داشت.
                              الان شرایط متفاوته و باید با تحلیل خرید فروش کرد اما همین الان هم سهم هایی هستند که تا 2 سال دیگه پتانسیل چند برابر شدن را دارند.

در اصل توسط saaaaeeeed پست شده است View Post
                              خاب سید 4تا سهم عشقی بگو خوب برا 4 شنبه.....
                              من نمدونم چرا خکاوه به دلم نشسته بد جورر
                              چشم دوست من حتما امشب عنوان می کنم

در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
                              ....سلام سید چطوری....مومنتومت چطوره الان؟.....
                              مومنتوممون شکر خدا همیشه چسبیده به سقف دکتر! شکر خدا همه چی عالیه :)

در اصل توسط mortezam83 پست شده است View Post
                              سلام اقا سید
                              من با 3 میلیون میخوام شروع کنم و به نظر شما با چه سهم هایی شروع کنم؟
                              خیلی برام مهمه که چطوری شروع کنم
                              دید من هم میان مدت و بلند مدت است
                              لطفا راهنمایی کنین
                              بابت صبر و حوصله ای که برای جواب دادن به سوالات ما میذارین متشکرم
                              دوست من اگه ابتدای کار هستید توصیه می کنم صفحه اول تاپیک رو بخونید حتما. بعدش در خدمتم هر سوالی داشته باشید

در اصل توسط mirshahvaladi پست شده است View Post
                              سلام بر سید مهربان
                              معاملات کفپارس خیلی عجیب نیست؟! :D
                              کفپارس متحول شده اما خیلی ها تو سود نجومی هستند توش و این باعث میشه ریسکش بالا باشه

در اصل توسط Mohsen 1348 پست شده است View Post
                              درود بر سید بزرگوار
                              با علم به اینکه مسئولیت خرید و فروش با خودمونه لطفا :
                              اگه امکان داره 2 یا 3 سهمی که بنظر شما در بهترین وضعیت هم از نظر قیمت و هم بنیادی هستند برامون بگید همچنین هدف قیمتی .
                              متاسفانه یا خوشبختانه من فقط تکنیکال کار میکنم و گاهی اوقات لطف بعضی دوستان فاندامنتالیست هم شامل حال ما میشه .
                              در شرایط فعلی بازار من هر موقعیت تکنیکالی که دیدم faild شد و واقعا مستاصل شدم . در ضمن نظر شما در مورد واتی (مقداری دارم )و اگه نظرتون مثبته هدف قیمتی ؟
                              دوره بنیادی هم اگه در حال ثبت نام هست اطلاع رسانی کنید .
                              ببخشید طولانی شد . واقعا از لطف شما سپاسگزارم
                              چشم نظرم رو اعلام می کنم دوست من. در مورد دوره بنیادی هم اگر با موسسه ای به جمع بندی نهایی برسم حتما اطلاع رسانی خواهم کرد.

در اصل توسط sarin پست شده است View Post
                              سيد ياسر گرامي سلام
                              هميشه قسمتي از سبدم را كسرا تشكيل داده و امسال هم درصدش رو زياد كردم.
                              اولا برا افزايش سرمايه و همچنين اطلاعاتي از سودهاي 93 دارم و با خواندن تحليل هاي شما درباره كسرا نيز اطمينانم بيشتر شده(البته ديدم نگهداري ميان مدته و قسمتيش بلند مدت)
                              آخرين چيزي كه ازش ميدونم افزايش سرمايش منتظره معامله عمده با كاذره، آيا شما از شرايط اين معامله اطلاعي داريد كه به چه مرحله اي رسيده و ميتونيم اين ور سال منتظر افزايش سرمايه باشيم؟و نظرتان درباره قيمت كنوني كسرا چيست؟
                              با تشكر فراوان
                              قاعدتا باید میانگینتون پایین باشه دوست من. این شرکت همچنان رو به رشده و سهامداری می طلبه. البته قبلا هم عرض کرده بودم در قیمت های بالای 5 تومان توصیه به خرید ندارم اما نگهداری چرا
                              افزایش سرمایه هم بله در گرو نهایی شدن وضعیت حقوقی همون معامله عمدست که نباید خیلی طول بکشه. اما اطلاع نهانی از شرکت ندارم برای تاریخ دقیقش متاسفانه

در اصل توسط سرژیک پست شده است View Post
                              استاد شریعت سلام
                              شلعاب را بنده حوالی 1300 خریده ام. که تقریبا این افت هماهنگ با افت دیگر سهام بوده. می خواستم قوت قلبی بگیرم برای کم کردن میانگین. الان وقتش شده؟
                              آیا به نظرتون سود سال جاری و سال آتی جای تعدیل دارد یا خیر؟
                              با سپاس.
                              بله دوست من مزان مناسبیه برای کاهش میانگینو خودم هم به فواصل 10 درصدی همین کار رو دارم انجام میدم. امسال کف سودآوری شلعاب خواهد بود. ممکنه سال بعد رو با پیش بینی محتاطانه اعلام کنه اما قطعا بالای 200 خواهد ساخت سال آینده. امسال هم اگه فروش متوسطی هم داشته باشه 3ماهه آخر سال باید تعدیل مثبت داشته باشه. مگه اینکه واقعا شرکت تعزیل بشه که همچین چیزی بعید و خنده داره

در اصل توسط taze vared پست شده است View Post
                              سید جان ما رو فراموش کردی؟
                              عذر تقصیر دوست من.
                              سبدتون وزن خودروییش بیش از اندازست و باید تعدیل بشه. لزومی نداره این همه سهم از یک صنعت داشته باشیم. اخابر و غبشهر و پارسان و انصار هم همه اوکی هستند

در اصل توسط پارسه پست شده است View Post
                              سلام سید عزیز

ممکنه 5 سهم تاپ مد نظرتون را معرفی کنید

سپاس
                              چشم

در اصل توسط farshidn پست شده است View Post
                              سلام جناب شریعت عزیز
                              هدف قیمتی شلعاب رو چقدر میدونید و طی چه مدتی؟
                              ممنون
                              والا هدف گذاری کار دوستان تکنیکاله. ما ارزش گذاری می کنیم. ارزش این سهم هم حوالی 2000 تومانه و لاجرم باید برسه بهش. حالا زمانش رو چارتیست ها بهتر می تونند نظر بدهند
                              إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• سيد ياسر شريعت
                                عضو فعال
                                • Jun 2011
                                • 4944

و اما سهام! قول داده بودم هیچ وقت سهمی معرفی نکنم اما چون چند نفر درخواست کرده بودند بنا به تعهد قبلیم چند تا سهم با سرمایه اسمی متوسط و بزرگ معرفی می کنم. سهام کوچک هم دیگه به تاریخ پیوست...

کم ریسک:

همراه، وصنعت، وسکاب، وپاسار، ولساپا، تیپیکو، وپخش، وبصادر، شاراک و فارس بعد بازگشایی احتمالا منفی، شپنا، خبهمن

ریسک متوسط:
                                وساپا، ورنا، والبرح، ثباغ، ثشرق، شخارک، ذوب

ریسک بالا:
                                خکاوه، خپارس، فرآور
                                آخرین ویرایش توسط سيد ياسر شريعت؛ 2014/02/11, 23:39.
                                إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

در حال کار...
                                X