بورس نوشته های "شریعت"...

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سيد ياسر شريعت
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 4944

درود بر محمد رضای عزیز؛
    خواهش می کنم داداش استفاده می کنیم. تاپیک متعلق به خودته ;;)
    دوستان افق سهامداریشون رو یکم بیشتر کنند سودهای خوبی خواهند برد ان شالله
    إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• سيد ياسر شريعت
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 4944

درود بر دوستان قندی که الان سر از پا نمی شناسند؛

اگر می خرید حتما هر روز پای سیستم باشید برای فروش به موقع تا خدای نکرده جا نمونید موقع تغییر روند
      نمی دونم چرا دارم یاد سیمانی های 5000 تومانی می افتم و گاز لوله و....@};-

نظر

• mane1659
        كاربر فعال
        • Dec 2011
        • 235

سید جان نظرت روی که کهمدا چیست ؟ سهمی که 30 درصد تعدیل مثبت و 100 دردصد در 6 ماهه پوشش داده و کلی تعدیل دیگر چرا ؟ آخه چرا ؟ دارم دیونه میشم

نظر

• سيد ياسر شريعت
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 4944

دوست عزیز کل بازار الان وضعش همینه... شرکت رو به رشده و کاملا کم ریسک... اما چه کنیم که اراده بر چیز دگر است...

متاسفانه نوع فعالیت در بازار بورس به گونه ایست که خود ما سهامدارها به خودمون ضربه می زنیم همیشه. چون همیشه می خواهیم زرنگ بازی دربیاریم! خوب الان 99% افراد سیاست دنبال جریا راه افتادن رو انتخاب کردند امیدوارم سود خوبی کنند. من سعی می کنم فعلا روی تحلیل خودم بمونم

جالب اینجاست که ملت پاییز بعد از تابستان رو دیدند که قیمت ها 2برابر شد اما باز هم میروند ته صف فروش. امیدوارم همه در سود باشند

نظر

• emad.m
            عضو جدید
            • Jul 2011
            • 5

درود بر یاسر عزیز
            تو رو خدا نگاه کن امروز بازارم دیگه سراپا قرمزه. برادر بیا استغفار کن و به قرمزها بپیوند.هرچند که در چنین مواقعی آدم از هرچی رنگ قرمز و همه طیفهاش حالش به هم میخوره... تحلیلت چیه استاد؟

نظر

• سيد ياسر شريعت
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 4944

در اصل توسط emad.m پست شده است View Post
              درود بر یاسر عزیز
              تو رو خدا نگاه کن امروز بازارم دیگه سراپا قرمزه. برادر بیا استغفار کن و به قرمزها بپیوند.هرچند که در چنین مواقعی آدم از هرچی رنگ قرمز و همه طیفهاش حالش به هم میخوره... تحلیلت چیه استاد؟
              درود بر عماد عزیز؛

والا دو تا استراتژی بیشتر نیشه داشت! یکی حرکت با روند آقایون که بفروشیم و پاین تر (احتمالا) بخریم یا اصلا کلا خارج بشیم
              یکی هم اینکه افق سرمایه گذاری رو تغییر بدیم. مثل ومعادن که طی 8 سال گذشته حدودا 200 برابر شده... من "فعلا" هنوز موندم در بازار و به راه دوم فکر می کنم

اما پیوستن به قرمزها رو روش فکر می کنم ;)

نظر

• محمدرضا 87
                عضو فعال
                • May 2012
                • 1522

سید هرچی شاراک و کرمانشا رو نگاه میکنم با بالای 50 درصد تعدیل مثبت نمیدونم چی بگم؟!!!
                نظر شما چیه؟؟

نظر

• negar
                  ستاره دار(2)
                  • Jul 2025
                  • 536

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
                  درود بر دوستان قندی که الان سر از پا نمی شناسند؛

اگر می خرید حتما هر روز پای سیستم باشید برای فروش به موقع تا خدای نکرده جا نمونید موقع تغییر روند
                  نمی دونم چرا دارم یاد سیمانی های 5000 تومانی می افتم و گاز لوله و....@};-
                  ان زمان به قدری پول وارد یورس شدوسهم نبود که عبد تبریزی یکی دو ماه نوسان رو روی صفر گداشتند پی ای خیلی سهمها همون موقع بالای 30-40 بود و بعد 2 سال همین سهمها سودشونو کمتر هم کردند ولی الان گروه قند از حدود یکی دو سال پیش که حرکتشونو اغاز کردند میبینیم سهمهای قوی گروه سودشونو با هر گزارش بالاتر اعلام کردند الان هم رشد گروه برای تغییراتی است که در حد کلان احتمال میرود مثل ازاد سازی قیمت عدم واردات یا با دلار 2 برابر شده به هر حال نمیشه کلا به خاطر نوسانات قوانین به پیش بینی ها اعتماد کامل داشت ولی الان نمیشه با وضع فعلی اینها رو با سابق سیمان مقایسه کرد

نظر

• سيد ياسر شريعت
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 4944

معذرت می خوام اما گاهی اوقات حماقت ما حقیقی هام دست به دست بقیه عوامل میده ها....

طرف میبینه سهامدار عمده کسعدی و کلوند رو تا مثبت کامل رنج می کشه باز میذاره واسه فروش... آخه کجا می خوای دربری؟! اینکه خود داره می خره که!!!

نظر

• سيد ياسر شريعت
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 4944

در اصل توسط محمدرضا 87 پست شده است View Post
                      سید هرچی شاراک و کرمانشا رو نگاه میکنم با بالای 50 درصد تعدیل مثبت نمیدونم چی بگم؟!!!
                      نظر شما چیه؟؟
                      اگر می تونید نگهدارید. این سهم ها هیچ چاره ای جز صعود ندارند... مفت از دست ندید سهم هارو

نظر

• سيد ياسر شريعت
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 4944

درود بر عزیزان؛

هلدینگ های شستا یک به یک در صف عرضه به بورس هستند؛ به ترتیب پتروشیمیایی، دارویی و صدر احتمالا عرضه خواهند شد که البته پترو از همه جلوتره و افزایش سرمایش اوکی بشه عرضه خواهد شد. شایان ذکره که این شرکت ها همه با سرمایه بالای 10 میلیارد سهم وارد بورس خواهند شد. سعی می کنم در زمان های مختلف یه بررسی از هر کدوم داشته باشیم

نظر

• داش مهدی
                          عضو فعال
                          • Jan 2011
                          • 595

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
                          درود بر عزیزان؛

هلدینگ های شستا یک به یک در صف عرضه به بورس هستند؛ به ترتیب پتروشیمیایی، دارویی و صدر احتمالا عرضه خواهند شد که البته پترو از همه جلوتره و افزایش سرمایش اوکی بشه عرضه خواهد شد. شایان ذکره که این شرکت ها همه با سرمایه بالای 10 میلیارد سهم وارد بورس خواهند شد. سعی می کنم در زمان های مختلف یه بررسی از هر کدوم داشته باشیم
                          اگه مسئولین بی هنر و بی سلیقه بورس با برنامه ریزی بهتر 2 ماه قبل این عرضه اولیه ها رو انجام میدادن، دیگه نیاز به این همه فیلم بازی و گزارش سازی و شفاف سازی و متوقف سازی نبود. ضمن اینکه سرمایه جدید سرمایه گذاران حقیقی و حقوقی هم جذب بازار میشد و با کسب بازدهی مناسب واقعا ماندگار میشد.
                          مَن عَشَقَنی عَشَقتُهُ وَ مَن عَشَقتُهُ قَتَلتُهُ

نظر

• سيد ياسر شريعت
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 4944

در اصل توسط داش مهدی پست شده است View Post
                            اگه مسئولین بی هنر و بی سلیقه بورس با برنامه ریزی بهتر 2 ماه قبل این عرضه اولیه ها رو انجام میدادن، دیگه نیاز به این همه فیلم بازی و گزارش سازی و شفاف سازی و متوقف سازی نبود. ضمن اینکه سرمایه جدید سرمایه گذاران حقیقی و حقوقی هم جذب بازار میشد و با کسب بازدهی مناسب واقعا ماندگار میشد.
                            واقعا خودم هم نمی دونم چرا اون موقع که روزی 100-150 میلیارد حجم بازار بود و براحتی یه عرضه اولیه 100 میلیاردی رو هضم می کرد این عرضه ها صورت نگرفت... الان یه "شخلیج" یا "شتامین" یا "دتامین" به تنهایی می تونه یه هفته بازار رو منفی کنه...

فقط امیدوارم از تنها بازار مفید اقتصادی بیش از این حمایت کنند

نظر

• آریو
                              عضو فعال
                              • Mar 2011
                              • 4834

دکتر جان صندوق خصوصی پره :)]
                              ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• سيد ياسر شريعت
                                عضو فعال
                                • Jun 2011
                                • 4944

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
                                دکتر جان صندوق خصوصی پره :)]
                                شرمنده؛ خالی شد جواد عزیز ;;)

نظر

در حال کار...
                                X