بورس نوشته های "شریعت"...

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سيد ياسر شريعت
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 4944

از دوستان شماره ناظر رو کسی داره؟ ممنون میشم اطلاع بدید فوری
    إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• داش مهدی
      عضو فعال
      • Jan 2011
      • 595

021-66756695
      ناظر فرابورسه سیدجان
      در مورد شراز زنگ زدیم خیلی بد جواب داد
      بعد بازار تو پیام خصوصی میگم
      مَن عَشَقَنی عَشَقتُهُ وَ مَن عَشَقتُهُ قَتَلتُهُ

نظر

• سيد ياسر شريعت
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 4944

یک سهم در حال رشد، با سود آتی بیشتر از امسال به نظر ممکنه به پی به ای 5 برسه؟ یا زیاده به نظرتون؟!

نظر

• Giallorossi
          عضو عادی
          • Sep 2012
          • 218

سلام سید جان
          خواستم یه مشورت کنم باهات واسه خرید فولاژ
          نظرت چیه آیا؟

نظر

• سيد ياسر شريعت
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 4944

در اصل توسط Giallorossi پست شده است View Post
            سلام سید جان
            خواستم یه مشورت کنم باهات واسه خرید فولاژ
            نظرت چیه آیا؟
            درود؛ رشد زیادی داشته و مثل مور و ملخ فروشنده خواهد داشت. پی به ای های پایین انتخاب کنید بهتره دوست من

نظر

• Giallorossi
              عضو عادی
              • Sep 2012
              • 218

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
              درود؛ رشد زیادی داشته و مثل مور و ملخ فروشنده خواهد داشت. پی به ای های پایین انتخاب کنید بهتره دوست من
              آخه این عرضه ای هم که میشه به خاطر دستوریه که سازمان بهش داده.که سهام شناورو بیشتر کنن
              نمیدونم
              مرسی سید جان

نظر

• eli77
                عضو عادی
                • Sep 2012
                • 263

سید شپارس و کروی بدبختمون کرد
                [B]هر که او بیدارتر، پر دردتر[/B]

نظر

• سيد ياسر شريعت
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 4944

در اصل توسط eli77 پست شده است View Post
                  سید شپارس و کروی بدبختمون کرد
                  درود؛ متاسفانه بازار خیلی اوضاعش خراب شد این چند وقت اما کروی دیگه پایینی نداره به نظرم... شپارس هم چند بوده میانگین خریدتون مگه؟ دیروز بالای 160 تومان صف بود فکر کنم 15 تومان هم که سود داده بنده خدا. در هر صورت فروش در این نقاط رو احساسی می دونم مگه برای یک سهم بهتر و کم ریسک تر

نظر

• mane1659
                    كاربر فعال
                    • Dec 2011
                    • 235

سید جان این سودی که کفرا ساخته همش عملیاتی بوده ؟ اگر این طور هست پس چرا با این قیمت بازگشایی خواهد شد و نظر شما برای ورود سنگین بهش چیه ؟

نظر

• سيد ياسر شريعت
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 4944

در اصل توسط mane1659 پست شده است View Post
                      سید جان این سودی که کفرا ساخته همش عملیاتی بوده ؟ اگر این طور هست پس چرا با این قیمت بازگشایی خواهد شد و نظر شما برای ورود سنگین بهش چیه ؟
                      درود؛ بله همه اش عملیاتی بوده، تا پایان سال باز هم تعدیل خواهد داشت. چون دوستان 10 درصد براشون خیلی بوده و سود سیو کردند! ببینید چقدرش حقیقی بوده فروشنده...
                      ضمنا کفرا رو به هیچ وجه با کاذر مقایسه نکنید وضعیتشون خیلی فرق داره... چون دیدم پی به ای این دو را با هم مقایسه می کنند بعضا. اگر کفرا به 1000 تومان برسه مثل الان کاذر خواهد بود.
                      من در حال تبدیل سبد به سهم های پی به ای 3 و در حال رشد هستم و در قیمت های پی به ای 5 با 60% سود خواهم فروخت ان شاالله. برای همین تا الان حدود 50 درصد سبد رو به کسعدی و کفرا اختصاص دادم و از فردا هر منفی بخورند این اختصاص رو بیشتر خواهم کرد. زمانی به کفرای 250 تومانی هم کسی نگاه نمی کرد... در قیمت های بالای 800 تومان شاهد صف خرید سنگین روی این سهم خواهیم بود.

نظر

• سيد ياسر شريعت
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 4944

یک سهم در حال رشد، با سود آتی بیشتر از امسال به نظر ممکنه به پی به ای 5 برسه؟ یا زیاده به نظرتون؟!
                        کسعدی، کپشیر، کفرا سهم های انتخابی بنده هستند همه با پی به تقریبی 3 که هدف بنیادی آنها پی به ای 5 خواهد بود. به ترتیب کسعدی 300، کفرا 1000 و کپشیر 450 را خواهند دید ان شالله. سودهای بالای 50 درصدی در هر سه نهفته با ریسک بسیار بسیار پایین. فقط نیاز به یک جریان نقدینگی است. ضمنا حقوقی به هیچ وجه فروشنده نیست در این سهام

نظر

• eli77
                          عضو عادی
                          • Sep 2012
                          • 263

درود؛ متاسفانه بازار خیلی اوضاعش خراب شد این چند وقت اما کروی دیگه پایینی نداره به نظرم... شپارس هم چند بوده میانگین خریدتون مگه؟ دیروز بالای 160 تومان صف بود فکر کنم 15 تومان هم که سود داده بنده خدا. در هر صورت فروش در این نقاط رو احساسی می دونم مگه برای یک سهم بهتر و کم ریسک تر
                          خریدم 188 بود :(
                          [B]هر که او بیدارتر، پر دردتر[/B]

نظر

• metitondar
                            عضو فعال
                            • Sep 2012
                            • 443

در اصل توسط metitondar پست شده است View Post
                            سلام جناب شریعت عزیز
                            قبل از هرچیز از اینکه وقت میذارین و ما تازه واردای بورس رو راهنمایی میکنین از شما صمیمانه تشکر میکنم.
                            من حدود 4 ماهه که وارد بورس شدم. با اصول و قواعد ابتدایی بازار سرمایه آشنا نبودم و مسلماً نه تحلیل بنیادی بلد بودم و نه تکنیکال ...! (یه تازه وارد ناشی!!!)
                            اولین سایت گفتگوی بورسی که باهاش آشنا شدم همین سایت بود و با خوندن تحلیل (تحریک...!!!) بعضی از دوستان در تاپیک "چی...چرا؟" بصورت ناشیانه و احساسی شروع به خرید سهام کردم!
                            بدون تحلیل، بدون استراتژی، بدون حد ضرر و ... ، طبق تعریف بچه های تاپیک از "ارزنده..." بودن فلان سهم ...
                            با "غبشهر" 1658 تومنی شروع کردم!!! و چند بار خرید پله ای از این سهام ارزنده ...!!!
                            الان حدود %60 درصد سهام منو تشکیل میده با میانگین 1500 تومن!!!
                            قیمت سهم زیر 1000 تومن!
                            و بعد "آ.س.پ" 415 تومنی که بعداً میانگینشو به 400 تومن هم رسوندم و حدود %30 درصد سبد سهامم میشه.
                            قیمت سهم زیر 250 تومن!
                            "شپترو" 1010 تومنی که الان زیر 840 تومنه!
                            و یکسری خورده سهامهای دیگه...
                            وقتی عملکرد خودمو توی این 4 ماه لعنتی (به قول بعضیا روزای طلایی بورس!) نگاه میکنم گریم میگیره. بالای %35 درصد ضرر!!!
                            هم روزای مثبت بازار هم روزای منفی بازار وضعیت ما که قرمزه قرمز بوده، حالا هم که وضعیت بازار سرمایه حسابی بهم ریخته و خیلیا توصیه به خروج از بازار میکنن، ولی از طرفی دلم نمیاد بفروشم!
                            با پولی که توی چند سال برای خرید ماشین پس انداز کرده بودم وارد بورس شدم و حالا میبینم با کاهش شدید سرمایم و افزایش شدید قیمت ماشین دیگه نمیتونم با پولم ماشین بخرم!!!
                            (قیمت امروز ال 90 حدود 35.000.000 و پراید 17.500.000 تومن)
                            اصلاً موندم چکار کنم....
                            خواهش میکنم راهنمایی کنین چطور میتونم از وضعیت بدی که توش گرفتار شدم خلاص بشم. ممنونم
                            جناب شریعت ممنون میشم راهنمایی کنید.

نظر

• keyvan1
                              کاربر فعال
                              • Sep 2012
                              • 168

با سلام و عرض پوزش از یاسر عزیز تا ایشون جواب بدهند گفتم که اگر من بودم صبرمیکردم .
                              البته در مورد شپترو من زیاد نگران نیستم . غبشهر هم رشدش را بعد از سال جدید میبینم و حتی بعد از مجمع . آ س پ هم که فکر کنم افزایش سرمایه داشته ( نمیدونم . کدال را در حال حاضر نمی تونم باز کنم ) اگر افزایش سرمایه داشته میتونی از راه فروش حق تقدمت یا واریز مابه التفاوت به شرکت یه چیز هایی دستت برسه ( البته باید دید چند درصد افزایش داشته )
                              من خودم هم غبشهر 1500 تومانی داشتم . ولی متاسفانه به دلیل نیاز مالی به قیمت 990 تومان دادم رفت . چاره ای نبود
                              [B][COLOR="#0000FF"]یک اتاق ، اندکی نور، سکوت
                              من خدایی دارم که همین نزدیکی است
                              در امتداد لحظه هایم
                              هر روز….![/COLOR][/B]

نظر

• سيد ياسر شريعت
                                عضو فعال
                                • Jun 2011
                                • 4944

درود بر شما؛
                                چند نکته عرض می کنم خدمتتون ان شالله که مفید باشه
                                1- هیچ گاه عوامل محیطی رو عامل شکست خودتون ندونید. این عامل همیشه باعث میشه که رشد و بهبود نداشته باشید. همیشه مسئولیت اتفاقات با خود فرده نه اطرافیان و حوادث و...
                                2- اولین نکته منفی شما این بوده که بدون اطلاعات کامل وارد یک بازار تخصصی مالی شدید و باید ابتدا اصول اولیه را فرا میگرفتید (برای مثال سری به صفحه اول تاپیم بنده و اون اصول اولیه بزنید)
                                3- باید استراتژی سرمیه گذاری برای خودتون تعریف کنید... هدفتون از ورود به این بازار چی بوده؟ سود متخصر در زمان کم؟ سود عالی در زمان زیاد؟ زمان مهمتره یا بازده؟ ریسک پذیر هستید یا ریسک گریز؟ (روحیه شخصی فرد روی نوع سهامداری تاثیر گذاره
                                4-بدون هیجان همیشه معامله کنید. هر زمان هیجان زده شدید نه فروش کنید نه خرید. برید یه فنجون چای بخورید و به قطره های بارون نگاه کنید!
                                5- به گفته هیچ فردی بصورت صرف معامله نکنید. طی زمان میزان اعتماد شما به برخی افراد بیشتر میشه بخاطر تخصص و پیش بینی های خوب و تحلیل و... اما همیشه خودتون هم بررسی داشته باشید. سعی کنید نسبت به گذشته خود عملکرد بهتری داشته باشید.
                                6- راجع به خروج از بازار و ورود و فلان... زیاد توجه نکنید... برخی حاضرند برای کسب سود به هر ترفندی دست بزنند اما شما همیشه اخلاق حرفه ای رو رعایت بفرمایید
                                7- مطمئن باشید این بازار طی سال انقدر فرصت خواهد داشت که به راحتی از بازده دلار و ماشین و... جلو بزنید به شرط اینکه نکاتی که عرض کردم رو رعایت بفرمایید
                                8- آرزوی موفقیت دارم براتون@};-

نظر

در حال کار...
                                X