بورس نوشته های "شریعت"...

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • taherishahram
    عضو فعال
    • Nov 2012
    • 708

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
    خوب امروز هم روز خوبی بود!

10 تا دیگه کسعدی اضافه کردیم، بیمه ملت از صف فروش خریدیم و میانگین +2 فروختیم، شیران خریدیم صرفا برای حضور در مجمع

حیف که سعدی سوپر مفت باز شد اگرنه به جاش فملی اضافه می کردم. باید بریم نقدینگی جور کنیم از این دوستان همیشه در صحنه سهم هاشو ن رو بخریم;)
    من امروز تماشا کردم به نظرم فردا روز خریده :)
    نقدینگی واسه عرضه اولیه رو جدا کردم بقیه شو اومد رو 220 بخریم کسعدی رو
    A man should get to bleed in peace

نظر

• mahdipourmehr
      عضو عادی
      • Nov 2012
      • 68

سلام سید جان
      نظرت راجب شنفت چیه؟
      به نظرت با این گزارشی که داد (سود 82 تومان )تو چه قیمتی باز میشه؟سهام داری با خروج؟
      با تشکر
      [B][COLOR="#FF0000"]اگر در قدم اول موفقیت نصیب ما می شد، سعی و عمل دیگر معنایی نداشت.(موریس مترلینگ)[/COLOR][/B]

نظر

• m.r_moradi
        عضو فعال
        • Sep 2012
        • 2188

پا میشی عین یه پسر خوب میای تهران روز مجمع! افتاد؟! :D
        خیلی دوست دارم بیام،اگه بتونم میام!فقط ماها که برگه سهام نداریم چه جوری باید بیایم مجمع؟!
        تمام سال من بی تو...

نظر

• نیکا
          ستاره‌دار (۲)
          • Nov 2011
          • 2129

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
          خیلی دوست دارم بیام،اگه بتونم میام!فقط ماها که برگه سهام نداریم چه جوری باید بیایم مجمع؟!
          سلام نیازی ببرگ سهام نیست باکارت ملی وکدبورسی برگه ورود بجلسه درب مجمع جاضر است !! منتظر حسابرسی شیران باشید ؟؟

نظر

• m.r_moradi
            عضو فعال
            • Sep 2012
            • 2188

در اصل توسط نیکا پست شده است View Post
            سلام نیازی ببرگ سهام نیست باکارت ملی وکدبورسی برگه ورود بجلسه درب مجمع جاضر است !! منتظر حسابرسی شیران باشید ؟؟
            خب خب خب،برای دیدن دوستان هم که شده میام انشالله...
            تمام سال من بی تو...

نظر

• smm
              عضو عادی
              • Dec 2012
              • 61

سلام جناب شریعت
              سلام و وقا به خیر
              بلند مدت شیران را در مقایسه با کرمانشا و پردیس چطور می بینید؟ منظورم سبد بلند مدتی است برای بخش شیمیایی ها.

کرمانشاه در 700 سوار شده ام
              مدنیت یعنی بدون قبولاندن حرف همدیگر بتوانیم از اندیشه‌های هم لذت ببریم

نظر

• سيد ياسر شريعت
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 4944

درود بر همه دوستان؛

راجع به کرماشا یکی دوتا سوال بود که من نکته منفی اصلا توی این شرکت نمیبینمو بسیار عالیه اوضاعش. وضعیتش رو به رشده و سال به سال بهتر خواهد شد. اما زمان ورود و خروج رو خود دوستان باید بر اساس استرات/زیشون تعیین کنند. حد سود و ضرر فراموش نشه!

در مورد شنفت به اون صورت اطلاعی ندارم که بخوام نظری بدم اگر فرصت شد خوب نگاهش کنم حتما در خدمت خواهم بود

اما در موضع مقایسه شیران رو برتر می دونم اما حتما بجز شیران یه پترو با نقد شوندگی بیشتر داشته باشید در سبد.

موفق باشید
                إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• smm
                  عضو عادی
                  • Dec 2012
                  • 61

بسیار سپاس؛ بیشتر نظرم روی مقایسه در شرایط افزایش سرمایه بود؛ قبلن گفته بودید ک افزایش سرمایه برای افراد بلند مدتی خوبه

من نظرم روی تبدیل نیمی از کرمانشا به شیران بود؛ با توجه به افزایش سرمایه ی شیران.

باز هم سپاسگزار شما هستم.

راستی مقایسه یفملی و کسعدی واقعن گیجم کرده! کدام یک واقعن؟

نظر

• سيد ياسر شريعت
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 4944

درود بر شما؛
                    بله اگر بلند مدتی هستید قطعا شیران رو انتخاب کنید چون افزایش سرمایش کاملا از محل انباشته و بصورت جایزست

حتما توصیه می کنم در یک قیمت مناسب فملی رو در سبد خودتون قرار بدید و نگاه هم بهش نکنید! فملی رو با دید 10 ساله بخرید! بعد 10 سال بیایید ببینید متوسط بازده سالانه رو حساب کنید... قطعا سهام های معدنی به سهامدارانشون خیانت نخواهدن کرد!

اما کسعدی... هرچه لازم بوده و حتی فراتر از اون رو هم گفتم. کسعدی قطعا قبل مجمع بالای 300 خواهد بود مگر اینکه به قول جواد عزیز کل بازار بترکه! که در اون صورت هم مجمع رفتن کاملا منطقیه!

پرواضحه که کاشی ها سود سال آتیشون بسیار بهتر خواهد بود به خاطر افزایش حجم فروش. تقریبا هیچ گونه ریکس هم تهدیدشون نمی کنه در شرایط حاضر! حالا اینکه چرا ی گروه کم ریسک باید پی به ای 2 بگیره دیگه باید از مردم همیشه در صحنه پرسید.

نظر

• smm
                      عضو عادی
                      • Dec 2012
                      • 61

درود بر شما؛
                      بله اگر بلند مدتی هستید قطعا شیران رو انتخاب کنید چون افزایش سرمایش کاملا از محل انباشته و بصورت جایزست

حتما توصیه می کنم در یک قیمت مناسب فملی رو در سبد خودتون قرار بدید و نگاه هم بهش نکنید! فملی رو با دید 10 ساله بخرید! بعد 10 سال بیایید ببینید متوسط بازده سالانه رو حساب کنید... قطعا سهام های معدنی به سهامدارانشون خیانت نخواهدن کرد!

اما کسعدی... هرچه لازم بوده و حتی فراتر از اون رو هم گفتم. کسعدی قطعا قبل مجمع بالای 300 خواهد بود مگر اینکه به قول جواد عزیز کل بازار بترکه! که در اون صورت هم مجمع رفتن کاملا منطقیه!

پرواضحه که کاشی ها سود سال آتیشون بسیار بهتر خواهد بود به خاطر افزایش حجم فروش. تقریبا هیچ گونه ریکس هم تهدیدشون نمی کنه در شرایط حاضر! حالا اینکه چرا ی گروه کم ریسک باید پی به ای 2 بگیره دیگه باید از مردم همیشه در صحنه پرسید.
                      بسیار سپاس!

بابت پاسخ مبسوط و پر نکته! البته امروزواقعن خوب بود! کرمانشارادیروز رد کرده بودم و امروزهم گلهای فراوانی چیدنی شدن!

باز همبرای بار دهم فهمیدم، تو بورس کسی عقب نمی افته!

نظر

• سيد ياسر شريعت
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 4944

درود بر همه دوستان عزیز؛

امروز از هیجان مفرط بازار استفاده کردیم و معاملات منطقی انجام دادیم...
                        خرید کسعدی، واتی از صف فروش و فملی در -2 به نظرم واقعا عالی بود. تمام این سهم ها اکازیون هستند...

اما برای تامین نقدینگی خرید امروز و احیانا فردا؛ کلوندها و شرانل رو به صف خرید فروختم؛ ضمن اینکه مجددا تامین نقدینگی خارجی انجام گرفت برای خرید این همه سهم مفت!

دندون ها کامل تیز هست برای خرید: واتی، کروی (فراور، کاما)، فملی، کسعدی، کفرا، شلعاب و شپاس و شتران ;)

نظر

• taherishahram
                          عضو فعال
                          • Nov 2012
                          • 708

درود بر همه دوستان عزیز؛

خرید کسعدی، واتی از صف فروش و فملی در -2 به نظرم واقعا عالی بود. تمام این سهم ها اکازیون هستند...

اما برای تامین نقدینگی خرید امروز و احیانا فردا؛ کلوندها و شرانل رو به صف خرید فروختم؛ ضمن اینکه مجددا تامین نقدینگی خارجی انجام گرفت برای خرید این همه سهم مفت!

دندون ها کامل تیز هست برای خرید: واتی، کروی (فراور، کاما)، فملی، کسعدی، کفرا، شلعاب و شپاس و شتران ;)

سید جان شرانل رو زود نفروختی ؟
                          شرانل تازه جون گرفت واسه 2 تا 5% دیگه ..که می تونستی بعدا بفروشی و کسعدی بخری جاش..
                          من امروز شراز خریدم و تا اخر هفته به نظرم کسعدی حرکتی نمی کنه که ادم فکر کنه ازش جا می مونه...البته این نظر شخصی منه ...
                          تنها نگرانیم عرضه ی بیش از اندازه ی شراز بود که از فردا اونم فکر کنم تموم شده باشه

نظر

• سيد ياسر شريعت
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 4944

در اصل توسط taherishahram پست شده است View Post
                            سید جان شرانل رو زود نفروختی ؟
                            شرانل تازه جون گرفت واسه 2 تا 5% دیگه ..که می تونستی بعدا بفروشی و کسعدی بخری جاش..
                            من امروز شراز خریدم و تا اخر هفته به نظرم کسعدی حرکتی نمی کنه که ادم فکر کنه ازش جا می مونه...البته این نظر شخصی منه ...
                            تنها نگرانیم عرضه ی بیش از اندازه ی شراز بود که از فردا اونم فکر کنم تموم شده باشه
                            درود بر شما؛
                            ایراد همیشگی سهامداران عزیز در نظر گرفتن صرف بازده برای انتخابه در حالی که ریسک هم باید در نظر گرفته بشه. از نظر من شرانل 1200 تومانی ارزندگیش بسیار کمتر از کسعدی 220 و فملی 620 و واتی 240 تومانیست. در ضمن استراتژی بنده سهامداریه بیشتر تا سهامبازی و ممکنه به علت کلاس ها در برخی روزها پای سیستم نباشم. همه این دوستان عزیز که امروز خریدند کاملا مترصدند تا با سود خارج بشند و بعد از اون شاید کار سهم سخت بشه. یک 2-3 تا 6 تا کردم! و این انتخاب رو انجام دادم. ضمنا خودم فقط 1000 تا شرانل داشتم! البته دو تا سبد دیگه مجموعا 8000 تا داشتند که برای سبدهای در دستم بسیار کم ریسک عمل می کنم چون پول مردمه

در کنار این قول داده بودم به یه بنده خدایی که توی 40 درصد سود خارج بشم که وفا کردم به عهد;)

نظر

• taherishahram
                              عضو فعال
                              • Nov 2012
                              • 708

درود بر شما؛
                              ایراد همیشگی سهامداران عزیز در نظر گرفتن صرف بازده برای انتخابه در حالی که ریسک هم باید در نظر گرفته بشه. از نظر من شرانل 1200 تومانی ارزندگیش بسیار کمتر از کسعدی 220 و فملی 620 و واتی 240 تومانیست. در ضمن استراتژی بنده سهامداریه بیشتر تا سهامبازی و ممکنه به علت کلاس ها در برخی روزها پای سیستم نباشم. همه این دوستان عزیز که امروز خریدند کاملا مترصدند تا با سود خارج بشند و بعد از اون شاید کار سهم سخت بشه. یک 2-3 تا 6 تا کردم! و این انتخاب رو انجام دادم. ضمنا خودم فقط 1000 تا شرانل داشتم! البته دو تا سبد دیگه مجموعا 8000 تا داشتند که برای سبدهای در دستم بسیار کم ریسک عمل می کنم چون پول مردمه

البته موافقم که این روش جواب میده...اما من چون هر روز ( مگه اتفاق غیر عادی بیوفته ) پای سیستم هستم واسم این امر امکانپذیره که لحظه ی سهم رو عوض کنم..
                              راستیتش امروز اومدم کسعدی بخرم اما چون دیدم پایانیش اومد رو 223 گفتم فردا بخواد 4% بالا هم بره همون 230 رو میشه خرید کرد ..که با توجه به اینکه ملت منتظر عرضه ی نفت پاسارگاد هستن امکان صف خرید شدن کسعدی کمه و ریسک نرسیدن سهم اندک.

بازم ممنون از توضیحاتت سید جان
                              در کنار این قول داده بودم به یه بنده خدایی که توی 40 درصد سود خارج بشم که وفا کردم به عهد;)

نظر

• eli77
                                عضو عادی
                                • Sep 2012
                                • 263

درود بر همه دوستان عزیز؛

کروی و فراور...دکتر جان ما با این دوتا بدبخت شدیم،الان هرکدوم 30 درصد توی ضررم. حاضرم تا مجمع باهاشون بمونم لااقل به پول خودم برسم.اما میترسم بدتر هم بشن
                                [B]هر که او بیدارتر، پر دردتر[/B]

نظر

در حال کار...
                                X