کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
دکتر جان ممنون که همیشه انقدر با حوصله جواب میدین.:) نماز روزه هاتون هم قبول،التماس دعا.
درود بر شما؛
همچنین برای شما. از همه دوستان عزیز التماس دعا داریم... دعای دم افطار اون هم تو این تابستون داغ و روزه های 18 ساعتی ان شالله از سوی خدا رد نخواهد شد;;)
آقای شریعت گرامی. از اینکه همیشه از راهنمایی شما بهره مند میشویم مایه مباهات است.
از راهنمایی شما راجع به سهام گروه روی هم سپاسگذارم.به نظرشما خرید کالسیمین در رنج قیمتی 6100 بدون ریسک و ایده آل است؟
تاپیکو رو هم فعلا نگه می داریم ببینیم چه پیش خواهد آمد!
ماشاءالله به صندوق بین الملی پول وصلیا دکتر
خیلی اراده میخواد آدم تو این بازار نقد داشته باشه
یکی از فانتزیام اینه پردیس دو تا دیگه منفی بخوره، بعد حقش رو 35 باز بشه
بعد هم 200% بازدهی
با سلام
سید جان اگه اشتباه نکنم شما هم شپاس داشتی،میخواستم نظرتونو در مورد گزارشش بدونم
ممنون
بله برای یکی از سبدها هنوز هم دارم البته سبد شخصی فروختم قبل مجمع. همون طور که قبلا هم گفتم در تاپیک شپاس سود امسالش زیر 800 نخواهد بود و هدف قیمت سهم هم 5000 تومانه در بازه میان مدت ان شالله
آقای شریعت گرامی. از اینکه همیشه از راهنمایی شما بهره مند میشویم مایه مباهات است.
از راهنمایی شما راجع به سهام گروه روی هم سپاسگذارم.به نظرشما خرید کالسیمین در رنج قیمتی 6100 بدون ریسک و ایده آل است؟
خواهش می کنم دوست عزیز؛ لطف دارید.
گروه روی همه پتاسنیل صعود دارند اما کروی و فاسمین کم ریسک تر از بقیه هستند. بدون ریسک و ایده آل که در بازار نداریم اما کم ریسک و مطلوب ارزیابی میشه خرید فاسمین
ماشاءالله به صندوق بین الملی پول وصلیا دکتر
خیلی اراده میخواد آدم تو این بازار نقد داشته باشه
یکی از فانتزیام اینه پردیس دو تا دیگه منفی بخوره، بعد حقش رو 35 باز بشه
بعد هم 200% بازدهی
درود بر داش مهدی عزیز؛
نه قربان اتفاقا دیگه نقدینگیم تموم شد تا پایان شهریور! البته داشتن سبد متنوع خوبیش اینه که همیشه 1-2 تا سهم صف خرید داری که هر وقت اراده کردی بتونی اصلاح سبد انجام بدی;)
پردیس عالیه تو این قیمت ها... حق تقدمش هم... نمی گذارم مثل حق تقدم بیمه ملت از دستم بپره!
سلام سید خدا یه بنده خدایی 50 میل نقد داره از من راهنمایی خواسته 1 یا 2 سهم به دید بلند مدت با بنیادی خوب و بازدهی خوب .ممنون میشم نظرتون را بدید . راستش خودم خواستم کپشیر رو پیشنهاد بدم ولی نظر شما با توجه به علم و تخصصتون ارجحیت داره سپاس گزار .یا علی مدد
نظر