بورس نوشته های "شریعت"...

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ایرج اکبری
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 10934

با سلام خدمت شما آقای شریعت سال نو مبارک سالی پر از خیر و برکت داشته باشد و همیشه در پناه خداوندمتعال سالم سر بلند باشید با تشکر@};-@};-
    كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• سيد ياسر شريعت
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 4944

در اصل توسط hey پست شده است View Post
      سلام سید جان
      من کسعدی رو از 245دارم فقط مشکلم با اون وام ارزی اونه ،به نظرت در سودسازی این شرکت در آیند تاثیر نخواهد گذاشت؟
      درود بر شما؛
      هر وقت یک شرکت رو معرفی کنید که وام ارزیش رو از 1226 به 2500 تغییر داد و زیان تعسیر ارز شناسایی کرد سعدی دومیش خواهد بود!
      مطمئن باشید تا الان که با شما صحبت می کنم احتمال تسعیر وام صفر مطلقه! ضمنا اونقدر ها هم چیزی نمونده از وام ارزیش دیگه
      إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• سيد ياسر شريعت
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 4944

در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است View Post
        با سلام خدمت شما آقای شریعت سال نو مبارک سالی پر از خیر و برکت داشته باشد و همیشه در پناه خداوندمتعال سالم سر بلند باشید با تشکر@};-@};-
        بسیار سپاسگزار از لطف شما جناب اکبری عزیز، همچنین برای شما و خانواده محترمتون @};-

نظر

• علامه
          عضو فعال
          • Mar 2011
          • 429

سلام و عرض تبریک سال نو
          با آرزوی بهترینها برای شما و تمام دوستان@};-

نظر

• سيد ياسر شريعت
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 4944

در اصل توسط علامه پست شده است View Post
            سلام و عرض تبریک سال نو
            با آرزوی بهترینها برای شما و تمام دوستان@};-
            درود ویژه بر دوست و هم رشته ای عزیز؛ متقابلا بهترین ها رو براتون آرزومندم در سال جدید @};-@};-

نظر

• Smart
              عضو عادی
              • Mar 2013
              • 212

اولا عذر خواهی :

من نمیدونستم همشهریم یک بانو هستن... خانم خادمی !
              سال نو مجددا تبریک !

ثانیا :

دوستان عزیز من اگر حرفی زدم عمل کردم

من کسعدی رو از میانگین 155 تومنی دارم
              برو بریم
              حالشو ببر

نظر

• مصطفی مصری پور
                عضو فعال
                • Mar 2012
                • 6951

دکتر دیگه گردش و تفریح بسه بریم سراغ بازار;)

چه خبر از ایرانول؟
                وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• arashaj74
                  عضو عادی
                  • Oct 2012
                  • 88

جناب شریعت نظرتون درمورد خرید ولساپا روی 95 تومن چیه؟الان پی به ای سهم 2 هست
                  با دید میان مدت
                  سود سازی سال 91 سهم حداقل 45 تومن خواهد بود و پیش بینی تقسیم 70% رو کرده(تا حالا زیره 80% تقسیم نکرده)
                  بعد مجمع قیمت تموم شدش حدود 55 تومن میشه به باز هم p/e کمتر از 2خواهد بود.پیش بینی 92 هم واقعا محافظه کارانس
                  در سال 92 طبق پیش بینی های انجام شده با کاهش 7 درصدی درآمد حاصل از عملیات لیزینگ، افزایش 10 درصدی هزینه تامین منابع مالی عملیات لیزینگ و 37 درصدی هزینه های عمومی، اداری و تشکیلاتی روبرو خواهد بود برای پرداخت اقساط باقی مانده از تسهیلات 35 میلیون درهمی دریافتی از بانک ملی دبی (اصل اقساط باقی مانده در حدود 11 میلیون و 800 هزار درهم می باشد) نرخ تسعیر هر درهم را 6678 ریال پیش بینی و در بودجه 92 لحاظ کرده است.

نظر

• m.r_moradi
                    عضو فعال
                    • Sep 2012
                    • 2188

سلام داداش،همیشه به خوشی و تفریح...;)
                    خوش گذشت؟!:D
                    قم نیومدی ما افتخار میزبانی داشته باشیم،یادت باشه...:(

در مورد این باهنر به نظرت تا یکسال اتی مشکلات مالیش حل میشه یا پروسه ی زمان بر تری رو باید طی کنه؟!
                    تمام سال من بی تو...

نظر

• بورس دوست
                      عضو فعال
                      • Mar 2012
                      • 905

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post

در مورد این باهنر به نظرت تا یکسال اتی مشکلات مالیش حل میشه یا پروسه ی زمان بر تری رو باید طی کنه؟!
                      نقل قول نوشته شده توسط بورس دوست مشاهده گفتگو

فروشنده تماما حقیقی عجول
                      خرید گروهی بالای یکمیلیون
                      نگهداری و صبر گزینه بورس دوست
                      ایام بکام

دراین بازار اگر سودیست با درویش خرسند است / خدایا منعمم گردان به درویشی و خرسندی

نظر

• m.r_moradi
                        عضو فعال
                        • Sep 2012
                        • 2188

من که امروز هم یه ناخونکی تو قیمت117 تومن و 120 تومن زدم...;)

اما با توجه به اینکه سبد من خیلی جمع و جور و کوچیکه نگران درصدش تو سبدم....الان خریدم تکمیل شده و اگه سهم افت قابل توجهی بکنه نمیتونم میانگین بیارم پایین،تنها نکته ی منفی برای من اینه،اما با توجه به دید بلند مدتی که رو این سهم دارم،یه جورایی فر میکنم اصلا ندارمش...

به قول مصطفی عزیز واتی هم رو 120 تومن مقاومت محکمی داشت...;)
                        تمام سال من بی تو...

نظر

• سيد ياسر شريعت
                          عضو فعال
                          • Jun 2011
                          • 4944

درود بر دوستان عزیز؛ خوب امروز هم بازار رو از دست دادیم و رفت واسه شنبه ان شالله اول فعالیتمون

در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post
                          دکتر دیگه گردش و تفریح بسه بریم سراغ بازار;)

چه خبر از ایرانول؟
                          ارادت داریم مصطفی جون! والا فعالا که خود بچه های هلدینگ هم نمی دونند چه خبره فقط آخرین خبر همون دستور حمایتیه که صحبتش رو می کردیم. باید ببینیم گزارش جدیدش چی تو چنته داره. علی الحساب گزارش شپاس رو نگاه کنیم به نظرم خیلی حرف توش نهفتست! بهای تمام شده رو بسیار متورم دیده و قطعا حاشیه سودش بیشتر از 7 درصد خواهد بود!!

در اصل توسط arashaj74 پست شده است View Post
                          جناب شریعت نظرتون درمورد خرید ولساپا روی 95 تومن چیه؟الان پی به ای سهم 2 هست
                          با دید میان مدت
                          سود سازی سال 91 سهم حداقل 45 تومن خواهد بود و پیش بینی تقسیم 70% رو کرده(تا حالا زیره 80% تقسیم نکرده)
                          بعد مجمع قیمت تموم شدش حدود 55 تومن میشه به باز هم p/e کمتر از 2خواهد بود.پیش بینی 92 هم واقعا محافظه کارانس
                          در سال 92 طبق پیش بینی های انجام شده با کاهش 7 درصدی درآمد حاصل از عملیات لیزینگ، افزایش 10 درصدی هزینه تامین منابع مالی عملیات لیزینگ و 37 درصدی هزینه های عمومی، اداری و تشکیلاتی روبرو خواهد بود برای پرداخت اقساط باقی مانده از تسهیلات 35 میلیون درهمی دریافتی از بانک ملی دبی (اصل اقساط باقی مانده در حدود 11 میلیون و 800 هزار درهم می باشد) نرخ تسعیر هر درهم را 6678 ریال پیش بینی و در بودجه 92 لحاظ کرده است.
                          آرش جان ولساپا یکی از سهم های مورد علاقه من بوده همیشه و در صورت روند عادی نباید این قیمت ها رو میدید اما فروش حقوقی و تسعیر سنگین وام های ارزی و ... باعث شد سهم به اینجا برسه. قطعا به دید بلند مدت گزینه بسیار بسیار کم ریسکیه زیر 100 تومان به نظرم موقعیت خریده

ممدرضای عزیز؛ ان شالله میرسیم خدمتتون سر فرصت. عالی الحساب مهمون اصفهانی ها بودیم امسال ;)
                          قطعا تا سال آینده حل نخواهد شد کل مشکلات مالیش! اگر این اتفاق بیفته سهم به اندازه قیمت فعلبش سود خواهد ساخت! اما با کارهایی که داره در شرکت صورت میگیره به نظرم افق بسیار روشنی پیش رو داشته باشه. ببینید اگر کسی وارد این سهم میشه باید دیدش بلندمدت باشه چون در اون صورت بازده عالی خواهد داشت. به مرور سعی می کنم تا اونجا که امکان داشته باشه وضعیت شرکت رو تشریح کنم

در اصل توسط بورس دوست پست شده است View Post
                          نقل قول نوشته شده توسط بورس دوست مشاهده گفتگو

فروشنده تماما حقیقی عجول
                          خرید گروهی بالای یکمیلیون
                          نگهداری و صبر گزینه بورس دوست
                          ایام بکام

دراین بازار اگر سودیست با درویش خرسند است / خدایا منعمم گردان به درویشی و خرسندی
                          درود بر بورس دوست گرامی؛ با استراتژی شما در مورد باهنر کاملا موافقم. دید باید بلند مدت باشه

من که امروز هم یه ناخونکی تو قیمت117 تومن و 120 تومن زدم...;)

اما با توجه به اینکه سبد من خیلی جمع و جور و کوچیکه نگران درصدش تو سبدم....الان خریدم تکمیل شده و اگه سهم افت قابل توجهی بکنه نمیتونم میانگین بیارم پایین،تنها نکته ی منفی برای من اینه،اما با توجه به دید بلند مدتی که رو این سهم دارم،یه جورایی فر میکنم اصلا ندارمش...

به قول مصطفی عزیز واتی هم رو 120 تومن مقاومت محکمی داشت...;)
                          میانگینت الان روی چنده؟ افت سنگین مثلا تا چند؟ 50 تومان؟ :D می دونی فروش شرکت به ازای هر سهم چند تومانه؟ می دونی دارایی به ازای هر سهم شرکت چنده؟ نگران نباش ممدرضای عزیز، صبر داشته باش فعلا

نظر

• m.r_moradi
                            عضو فعال
                            • Sep 2012
                            • 2188

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post

ممدرضای عزیز؛ ان شالله میرسیم خدمتتون سر فرصت. عالی الحساب مهمون اصفهانی ها بودیم امسال ;)
                            قطعا تا سال آینده حل نخواهد شد کل مشکلات مالیش! اگر این اتفاق بیفته سهم به اندازه قیمت فعلبش سود خواهد ساخت! اما با کارهایی که داره در شرکت صورت میگیره به نظرم افق بسیار روشنی پیش رو داشته باشه. ببینید اگر کسی وارد این سهم میشه باید دیدش بلندمدت باشه چون در اون صورت بازده عالی خواهد داشت. به مرور سعی می کنم تا اونجا که امکان داشته باشه وضعیت شرکت رو تشریح کنم

درود بر بورس دوست گرامی؛ با استراتژی شما در مورد باهنر کاملا موافقم. دید باید بلند مدت باشه

میانگینت الان روی چنده؟ افت سنگین مثلا تا چند؟ 50 تومان؟ :D می دونی فروش شرکت به ازای هر سهم چند تومانه؟ می دونی دارایی به ازای هر سهم شرکت چنده؟ نگران نباش ممدرضای عزیز، صبر داشته باش فعلا
                            سید جان میانگین قیمت خریدم با کارمزد 120 تومنه...

خوب دیدم که بلند مدته برای اولین بار!:D

اما تو تعریف من بلند مدت یعنی یک ساله!:D

سید منظورم کامل حل شدنش که نبود،اما خداییش با سود 20 تومنی 92 قیمتش الان پر پر هستش مگه اینکه یه تغییر با اهمیت بنیادی رخ بده و به بازار منعکس بشه...;)

یکم دل وروده اش رو بریز بیرون این چیزا رو هم بدونیم،نا سلامتی قرار بود یه کم بنیادی بازی یاد ما بدی،خب بسم الله رو همین فباهنر،بررسی صورت مالی یادمون بده،خدا اجرت بده انشالله.:x

در کل این فباهنر با همون پولی که صحبت کرده بودم باهات راجع بهش که تا دوسال اینده کاریش ندارم خریداری شده،فباهنر تا دوسال انده برسه به 360 تومن من رازیم!:D:D:D:D:D:D:D:D:D

:فــــــــــــــــــــــــــرار
                            تمام سال من بی تو...

نظر

• m.r_moradi
                              عضو فعال
                              • Sep 2012
                              • 2188

سید من نفهمیدم این باهنر دلار هاش رو 1226 الان تسعیر کرده تو گزارش اخرش یا 2500؟!!!!!

باهمین سواد ناقصم هرجوری نگاهش میکنم پتانسیل برای سودسازی خیلی داره اما مدیریتش گند زده واقعا!!!
                              تمام سال من بی تو...

نظر

• Smart
                                عضو عادی
                                • Mar 2013
                                • 212

بچه های اداف رو تو تمام فروم ها ادم میبینه
                                مردای جون این تصمیم غیر ادافی فباهنر چیه و چرا با مجموعه خودت همراه نیستی - حتی برای سهمی که فکر کن نداریش !!

نظر

در حال کار...
                                X