کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
جناب شریعت . نظرتون را در مورد فاسمین عرض میکنید ؟
قبلا هم عرض کردم، گروه روی جملگی در موقعیت خرید قرار دارند. به نظرم هر خبر بدی که ممکن بود در خصوص این گروه منتشر شده و هیچ عامل دیگری نمی تونه باعث افت بیش از این شود. همه در کف قیمت قرار دارند
درود بر شما؛
قبلا هم عرض کردم، گروه روی جملگی در موقعیت خرید قرار دارند. به نظرم هر خبر بدی که ممکن بود در خصوص این گروه منتشر شده و هیچ عامل دیگری نمی تونه باعث افت بیش از این شود. همه در کف قیمت قرار دارند
کدومشون را از این گروه ارزشمندتر میدونید ؟ من تکنیکالی فاسمین را پسندیدم ....
تشکر از پاسختون
"قانون شماره 1 : هرگز پول از دست ندهید. قانون شماره 2: هرگز قانون شماره 1 را فراموش نکنید " ;) وارن بافت
جناب شريعت عزيز نظرتون درباره وصنا چيه پرتفوي خوبي داره ولي اصلا حقوقي عرضه نمي كنه كه سهم بالا بره خريدار هم با خيال راحت توي -4 نشسته و هر روز يه مقدار جمع مي كنه
فكر مي كنيد آينده داره يا ردش كنيم از بازار عقب نمونيم
پيشاپيش متشكرم
سید سلام
من فسرب رو روی 270 و موتوزن رو روی 320 خرید دارم تو فسرب تو ضررم به نظر شما اگه میانگینمو با فروش موتو و خرید فسرب پایین بیارم یا اینکه الان برا فروش موتو زوده؟
من درجامعه ایی زندگی می کنم که دویدن سهم کسانی است که نمی رسندورسیدن حق کسانی که نمی دوند.
جناب شريعت عزيز نظرتون درباره وصنا چيه پرتفوي خوبي داره ولي اصلا حقوقي عرضه نمي كنه كه سهم بالا بره خريدار هم با خيال راحت توي -4 نشسته و هر روز يه مقدار جمع مي كنه
فكر مي كنيد آينده داره يا ردش كنيم از بازار عقب نمونيم
پيشاپيش متشكرم
درود بر بارسای عزیز؛
الان که دیدم قیمت رو تعجب کردم که هنوز 140 تومانه! به شدت از ارزش ذاتیش فاصله گرفته اما خوب مثل وبشهر ممکنه خیلی بازی دربیاره و یک آن حرکت رو با سرعت طی کنه. همیشه گوشه ای از سبد باید مخصوص این جور سهم ها باشه! اگر رانت قوی نداشته باشید نمی تونید هیچ وقت همزمان همه سبدتون رو با بازار هماهنگ کنید و باید ریسک رو از این راه های اینچنینی کاهش بدهید.
با سلام خدمت یاسر خان عزیز
شما درباره افزایش سرمایه 300 درصد کمنگز چیزی شنیدید؟
با تشکر
آرش جان خیلی وقته شایعش ب گوش میرسه. وضعیت شرکت هم رو به رشده اما باید محرکی داشته باشه برای حرکت از این قیمت ها. اگر افزایش سرماه جدی و نایی بشه فرصت سرمایه گذاری خوبی خواهد بود قطعا
با سلام
به نظرتون کروی بگیرم بهتره یا فاسمین؟
برای یه دوره 2 ماهه در نظر دارمش.
با تشکر
درود؛ ببینید برای بازه زمانی با دوستان تکنیکالی مشرت کنید بتره اما هر دو از نظر من عالی هستند. افت کروی بیشتر بوده و معمولا بازی های زیباتری روش انجام میشه اما فاسمین هم چیزی کم نداره. باید صبر کرد اما
سلام سید جان
نظرتون در مورد بانک پارسیان چیه
امروز به شدت به این سهم علاقمند شدم !
فکر کنم نیاز به نمودار سهم داریم
جواد جان اگه یادت باشه قبلا بحث می کرید راجع به بانکی ها و همون موقع هم وپارس و وبملت رو بهتر دیدیم. وپارس رو 2-3 بازار نوسان گرفتم روش اما همچنان معتقدم فرصت سرمایه گذاری بسیار خوب و کم ریسکیه. البته تو بازار بولیش این جور سهم ها معمولا زیاد خواهان نداره چون همه دنبال بازده نجومی هستند اما همون طور که خودت بهتر میدونی کاهش ریسک بسیار خوبی به همراه داره وجودش در سبد
سید سلام
من فسرب رو روی 270 و موتوزن رو روی 320 خرید دارم تو فسرب تو ضررم به نظر شما اگه میانگینمو با فروش موتو و خرید فسرب پایین بیارم یا اینکه الان برا فروش موتو زوده؟
درود بر شما؛
به نظرم در فرصت مناسب فروش خوب انجام بدی و میانگین فسرب پایین بیاری استراتژی خوبیه.
درود به یاسر
عزیزم اگه فرصتی کردی پیش بینیت از آینده بازار بعد از انتخابات و پیروزی جناح احتمالی رو قلمی بفرما...
شخصا ائتلاف سه نفره رو محتمل ترین گزینه پیروزی در انتخابات می دونم اما جناب روحانی هم شانس خودش رو داره....
اما نظرت برام ارزشمنده...
پ.ن.
مهربان کنورهاش رو بهت فروخت یا نه؟؟
"سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است." (نيچه)
درود؛
خیر بنده لیسانس مهندسی صنایع ، ارشد MBA بود و الان هم دانشجوی مدیریت گرایش تولید و عملیات هستم. واحدهای مرتبط البته کم و بیش داشتیم در لیسانس و ارشد
اقتصاد خرد و کلان و مهندسی، مدیریت مالی، حسابداری در لیسانس و اقتصاد پیشرفته، حسابداری پیشرفته و مدیریت پرتفو در ارشد واحدهای مرتبط بنده بوده. البته تمام اینها فقط برای ایجاد زمینه مفیده و خودتون باید برای پیشرفت کار کنید. کتاب هم هر چی بیشتر بخونید بهتره!
من هم خرد وکلان وتجارت و ... داشتم اما چون دوره فوق اقتصاد انرِژی خوندم یه مقداری دوریم به بورس گفتن بچه های مدیریت مالی 20 واحد مربوط به بورس دارند گفتم مزاحم شما شم .تیرم به سنگ خورد با سپاس فراوان
ذرت ها نیاز به باران بیشتری دارند ولی کنگر ها نه ذرت ها در شرق هستند و کنگرها در غرب شما از هر دو بخرید و به باران کاری نداشته باشید
نظر