کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
کاسه ای زیر نیم کاسه هست
دلیلی نداشت این سهم صف فروش شود!!!
به همون دلیلی که شیران بعد از تعدیل کم صف فروش شد با وجود پوشش خوب
وقتی گزارش منتشر میشه اولش احساسی و صرفا اون بالا رو نگاه میکنن و صف فروش اگر نمیشد باید تعجب میکردیم
خیلی جالبه عطا جان
فقط با 22 درصد فروش این پوشش عالی رو داده.
از هر چی هم که گیر آوردن برا شرکت هزینه ساختن!مثل اون 4 میلیاردی که مجدد برا تسعیر ارز کنار گذاشتن که واقعا بچه گانه هست:))
این شرکت تا آخر سال حداقل 250 میسازه.سر ما کلاه نمیره:D
نمیدونم چرا این شرکت اینقدر قیمت خرید مواد اولیه را بالا دیده.....دوده 4920...کائو چو طبیعی 13200.....وووو
مثلا دوده نهایتا 4400 میتونه بخره.و یا کائوچوی طبیعی حداکثر 11000 تومان.....
گزارش 6 ماهه شرکت خیره کننده هستش.من این سهم را قبلا فروختم.ولی دوباره تو قیمت مناسب وارد میشم.
سلام
قصه سهامها دیگه داره تکراری میشه.
من خودم شیران + کربن + شبندر + .... دارم و داشتم، گزارشاشون دسته کمی از این پکرمان ندارد.
شیران 10% تعدیل مثبت داده است و تا الان از 3700 رسیده به 3300 تومن
شکربن گزارش بدی داد از 600 رسید 460 تومن
این وسط خوراکی ها و شوینده ها و کاشی ها خیلی بهتر بودن، مثل اینکه هر سهمی به نفت بچسبه دردسر ساز است.
سخنگوى انجمن صنفى صنعت تایر از مذاكرات متعدد براى افزایش نرخ تایرهاى داخلى خبرداد و گفت: هم اكنون این انجمن در حال رایزنى هایى با سازمان حمایت از تولید كنندگان و مصرف كنندگان جهت افزایش قیمت برخى محصولات است.مصطفى تنها در گفتگو با خبر خودرو گفت: پیش بینى مى شود حداقل افزایش قیمت تمام شده با ارز آزاد براى تایر حدود ۳۵ تا ۷۰ درصد باشد كه در سایز هاى بزرگ تایر به دلیل مصرف كائوچوى بیشتر به بیش از این میزان خواهد رسید . هم اكنون نیز همانطور كه اشاره شد در حال مذاكره با گروه كارشناسان سازمان حمایت هستیم تا این تغییرات اعمال شود.وى افزود: در ماههاى گذشته اكثر واردات مواد اولیه با ارز مرجع صورت مى گرفت به همین منظور هنگامیكه ارز مرجع حذف شود وتولید كننده مجبور باشد مواد اولیه را با ارز آزاد به كشور وارد كند طبیعى است قیمت ها در بازار نیز دو برابر مى شود.وى با بیان این مطلب كه لازم است كنترل بر قیمت كالاهایى كه با ارز مرجع به كشور وارد مى شود صورت گیرد گفت: هم اكنون سیستم هاى كنترلى به میزانى دقیق نیستند كه بتوانند مشخص كنند كدام كالا ارز مرجع دریافت كرده است و كدام كالا با ارز آزاد به كشور وارد مى شود به همین منظور قرار است از مهرماه پورتال جدیدى راه اندازى شود تا از این طریق واردات كنترل شده و در صورتیكه این مهم عملى شود قطعا قیمت ها نیز كنترل خواهد شد.سخنگوى انجمن صنفى تایر افزود: فروشنده تایر نیز نمى تواند محصولاتى كه در انبار داشته است را با قیمت گذشته به فروش برساند زیرا در صورتیكه بخواهد مواد اولیه جدید وارد كند مجبور است آن را با قیمت هاى جدید بفروش برساند به همین دلیل فروش با قیمت قبلى به ضرر تولید كننده است.تنها در پایان گفت: در گذشته شركت هاى تولید كننده تایر بخشى از نقدینگى خودرا براى به روز رسانى خطوط تولید اختصاص مى دادند ولى هم اكنون این اقدام به دلیل كمبود نقدینگى صورت نمى گیرد.
بله حق با شماست!
خبرو از سایت همسایه کپی کردم متوجه مورد فوق نشدم.
امیدوارم دوستانی که تو صف فروش این سهم (با پوشش 3 ماهه حدود 40 درصد) هستن و بنده با این خبر باعث تشویش اذهانشون شدم منو به بزرگواری خودشون عفو کنن:->;)
مرتضی جون به نظرت پول حق ها رو بریزیم و تبدیل به سهم کنیم گین خوبی میده یا منتظر باشیم شرکت خودش بفروشه؟!
به نظرم عطا جون شرکت بفروشه بهتر باشه.
حق تقدما همیشه ریسکشون زیاده بخصوص تقدمهایی که قراره خود شرکت بفروشه.
ولی در مورد تقدم پکرمان با توجه به اینکه تعدیل شرکت تو گزارش 6 ماهه قطعیه و چون حق های استفاده نشده ای که شرکت میفروشه خیلی کم هست به نظرم گین خوبی میده.
البته به نظرم اون ریسک بالایی و احتمالات عجیب و غریب رو هم باید در نظر گرفت
به نظرم عطا جون شرکت بفروشه بهتر باشه.
حق تقدما همیشه ریسکشون زیاده بخصوص تقدمهایی که قراره خود شرکت بفروشه.
ولی در مورد تقدم پکرمان با توجه به اینکه تعدیل شرکت تو گزارش 6 ماهه قطعیه و چون حق های استفاده نشده ای که شرکت میفروشه خیلی کم هست به نظرم گین خوبی میده.
البته به نظرم اون ریسک بالایی و احتمالات عجیب و غریب رو هم باید در نظر گرفت
حالا این بارو ریسک می کنم پول رو واریز نمیکنم /:.yead.:/
انشاا... که خیره،من که خیلی به این سهم خوشبینم
نظر