گروه صنعتي بارز (پكرمان)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • وحید 20
    ستاره‌دار(98)
    • Mar 2011
    • 29911

در اصل توسط داش مهدی پست شده است View Post
    هی من حجم اینو رند کنم
    هی اینا دوباره همش بزنن
    224 و 294 که کار خودم بوده
    100تای 7389 هم کار خودم بوده

به قول شفیع فعلا داریم فروشنده رو محک میزنیم/:.yead.:/
    اون 100تای 7389 هم فروشندش من بودم برای محک خریدار!!
    از صف فروش خریدم بخشی رو گذاشتم مثبت اگر بره مجدد در منفی بخرم/:.coolsmiley02:./
    درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• meysam_sh_2020
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 20673

در اصل توسط naruto پست شده است View Post
      میثم جان
      هنوزم پکرمان یه چیز دیگس!

سود ناخالص پکویر امسال 100 درصد رشد کرده و احتمالا تا آخر سال مالیش بیشتر هم میشه ولی در مقابل پیشبینی پکرمانو ببین

سود ناخالص شرکت از سال مالی قبل هم کمتر پیشبینی شده! در حالی که امسال با این شرایط سود ناخالص شرکت براحتی میتونه تا محدوده 280 الی 300 میلیارد تومن هم برسه.(بدون محاسبه سود احتمالی بارز کردستان)

البته پکویر به دلیل فرابورسی بودنش نقدشوندگیش بهتره و راحتتر میتونه رشد بکنه ولی در عوض پکرمان به دلیل تعدیل های سنگینی که خواهد داشت میتونه در میانمدت بیشتر از پکویر رشد بکنه.

سلام داش مرتضی گل .

اگر پکویر امسال 400 تومن ساخت چی؟ اون موقع پکویر ارزنده تره یا پکرمان؟ پی بر ای پکویر فعلا نصف پکرمان هست و این به 100 درصد تعدیل پکرمان در ....... و البته سود پکویر 400 به بالا باید باشه بر اساس گزارش 6 ماهه......
      =======

پکرمان رو باید دوباره بررسی کنم ......و دوباره با پکویر مقایسه کنم....

ولی پکرمان با سود 200 تومنی و پی بر ای 6 >> 1200
      پکویر با سود 400 تومنی و پی بر ای 6 >> 2400

چیزی که مشخصه هر دو بازدهی بالای 70-80 درصد میتونن بدن .....
      آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2013/09/01, 13:45.
      ///

نظر

• MOSTAFAVI
        Banned
        • Jun 2012
        • 5636

یک کم امروز اضاف شد یک کم هم شاید سه شنبه

نظر

• naruto
          عضو فعال
          • May 2011
          • 1879

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
          سلام داش مرتضی گل .

اگر پکویر امسال 400 تومن ساخت چی؟ اون موقع پکویر ارزنده تره یا پکرمان؟ پی بر ای پکویر فعلا نصف پکرمان هست و این به 100 درصد تعدیل پکرمان در ....... و البته سود پکویر 400 به بالا باید باشه بر اساس گزارش 6 ماهه......
          =======
          پکرمان رو باید دوباره بررسی کنم ......و دوباره با پکویر مقایسه کنم....

ولی پکرمان با سود 200 تومنی و پی بر ای 6 >> 1200
          پکویر با سود 400 تومنی و پی بر ای 6 >> 2400

چیزی که مشخصه هر دو بازدهی بالای 70-80 درصد میتونن بدن .....
          سلام میثم جان
          حتی اگه پکویر 400 هم بسازه باز پکرمان ارزنده تره :D
          البته اینو از روی تعصب نمیگم.دلیل داره
          چون هدف دولت جدید کنترل تورم هست به نظرم تا مدتی دیگه خبری از افزایش نرخ فروش برا شرکتها نباشه.در این حالت شرکتهایی که دارای طرح توسعه باشن میتونن با افزایش تولید روند رو به رشد سودآوریشون رو ادامه بدن.ولی شرکتهایی که طرح توسعه نداشته باشن به مرور بر اثر تورم سودشون کاهش پیدا میکنه.
          و اما در مورد نرخهای فروش
          محصولات پکرمان همیشه گرونتر از محصولات بقیه شرکتها بوده و هست.

قیمت روز لاستیک خودرو, سایت معرفی لاستیک خودرو ,سایت قیمت لاستیک خودرو ,لاستیک خودرو ,قیمت لاستیک خودرو در ایران, قیمت, لاستیک خودرو در ایران, درج قیمت انواع لاستیک خودرو به صورت روزانه با توجه به قیمت های سطح بازار

قیمت فروش اکثر محصولات مشابه دو شرکت رو مقایسه بکن.که همه محصولات پکرمان حدود 10 درصد بالاتر هست!
          پس اگه پکویر هر کیلو لاستیک رو بالای 13 هزار تومن بفروشه پکرمان هر کیلو رو چند میفروشه؟!

پکرمان به خاطر داشتن طرحهای توسعه متعدد (و شناور در حد صفر) همیشه پی بر ای بالایی داشته.با سود حداقل 250 تومنی امسال و پی بر ای 8 میشه به قیمت حدودا 2000 تومنی رسید.
          نمیدونم چطوری به سود 160 تومنی پکرمان رسیدی ولی این تحلیل بنیادی پکرمان هم دیدنش جالبه
          آیدا بورس یک فروشگاه اینترنتی می توانست باشد که بورس لوازم زنانه و دخترانه ، هرچیزی که مورد نیاز زنان و درختران باشد و بورس بود میخواستیم در آیدا بورس در دسترس قرار بگیرد. متاسفانه آیدا از ایران رفت و همه برنامه های ما را در خصوص این فروشگاه بر هم زد. من به عنوان مدیر سایت تصمیم گرفتم موضوع سایت را کلا تغییر بدم و موضوعی انتخاب کنم که بازدید کنندگان زیادی از سایت دیدن و از آن موضوع استفاده کنند. یکی از بهترین گزینه های روی میز برای من ، فال و طالع بینی حرفه ای است ، برنامه های فال و طالع بینی باید به صورت شخصی سازی باشند تا آن کارکرد درست و واقعی را داشته باشند.

البته در این تحلیل اثر احتمالی تغییر استاندارد حسابداری بر سود شرکت محاسبه نشده.
          همینطور نرخ ارز مصرفی که در بودجه پکرمان بالاتر از نرخ ارز در بازار آزاد هم هست:)) بر خلاف بودجه پکویر که ارز رو به نرخ مبادله ای دیدن! این وسط باید دید کدوم یکیشون ملتو سر کار گذاشته;)

نظر

• meysam_sh_2020
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 20673

چی بگم والا !!

شاید لاستیک های پکویر سبک تر شده تنها دلیلش این میتونه باشه و گرنه هر دو در یک دوره فروش داشتن.
            پکرمان در سه ماه اول میانگین فروش هر کیلو لاستیکش 11896 تومن بوده ولی پکویر 13300 تومن. منتها پکویر 3 ماه ی دومش بوده .....و پکرمان 3 ماه ی اول !!
            در تحلیل بالا که لینکشو دادی گفته 123 تومن سهمی صرفه جویی میشه در بهای تمام شده که بعد از کسر مالیات حدود 96 تومن به سود فعلی اضافه میشه.و میشه سهمی 175 تومن و منم 160 در اوردم.البته اگه گزارش 6 ماهه بده دیگه راحت تر میشه سودش رو به دست اورد .........

پکرمان فروش بقیه سال رو 12400 تومن در نظر گرفته اگه اشتباه نکنم که نسبت به سه ماه اول رشد داشته ....پکویر ولی ادامه سال رو 10500 تومن در نظر گرفته !

پکویر در همین دوره سه ماه ی دوم با فروش 5253 تن لاستیک حدود 24 میلیارد تومن سود کرده ولی پکرمان اگه بهای تمام شده رو درست داده باشه با فروش حدود 14 هزار تن فقط 44 میلیارد تومن سود کرده !!

با این تفاسیر من هنوز نمیدانم که کدوم یکی بازدهی بیشتری خواهد داد ولی طرح توسعه پکرمان برگ بندشه ........البته طرح توسعه نیاز به سرمایه در گردش داره که بستگی داره از کدوم محل تامین کنه !!!

در هر حال پکویر 1350 تومنه و پکرمان 713 تومن ...ببینیم تا مجمع پکرمان کدوم بازدهی بیشتری میدن .......

=======

در باره دولت روحانی اگه در 5 سال اول دلار 2470 تومنی دوبل نشد (با فرض اینکه 4 سال بعد هم رای بیاره) میتونیم بگیم موفق عمل کرده !!!

ولی تورم ایران مهار نشدنیستتتتتتتتتتتتتتتتتت............تازه ار سال 95 که قیمت ها ازاد بشه (یارانه ها کلا برداشته بشه ) ...........چی بشه دیگه .....بنزین 3000 تومنی !! و شاید هم بالاتر......
            آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2013/09/02, 18:22.
            ///

نظر

• دوبله
              عضو عادی
              • Sep 2013
              • 35

سلام
              بعضی از نکات ریز گزارش های پکویر در مقابل پکرمان:
              فروش دوده کربن : 42086 فروش دوده پارس:43000
              اما خرید دوده پکویر 38736 /:.negaran.:/
              (خرید دوده پکرمان 45076)
              منظور کردن خرید پکرمان با قیمت پکویر :23+ تومان به ازای هر سهم پکرمان
              فروش کل حجم تولید(همانند پکویر)=50+ تومان به ازای هر سهم پکرمان
              (پکرمان حدود 20 درصد از تولیدات را انبار کرده است)
              و.....
              سهامی که در میان مدت حداقل دوبله خواهند شد: فزرین ،پکرمان ،فایرا

نظر

• 151678
                عضو عادی
                • May 2013
                • 112

سلام پرداخت سود از کی شروع می شه؟
                ما که حق تقدم فروختیم پولشو کی می تونیم بگبرم؟

نظر

• علیرضا123
                  عضو فعال
                  • Jun 2013
                  • 1605

در اصل توسط 151678 پست شده است View Post
                  سلام پرداخت سود از کی شروع می شه؟
                  ما که حق تقدم فروختیم پولشو کی می تونیم بگبرم؟
                  23 تا 31 شهریور 92 شعب بانک پاسارگاد باید کارت ملی و همچنین برگه سهامت را داشته باشی تا سود را بهت بدند.

نظر

• zorba
                    ستاره دار(3)
                    • Aug 2013
                    • 3951

امروز در منفی کامل خرید خوبی کردم...فردا هم در خدمت فروشندگان عزیز هستیم
                    زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

نظر

• مصطفی مصری پور
                      عضو فعال
                      • Mar 2012
                      • 6951

طبق عادت امروز هم در منفی کامل خرید کردم.
                      وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• zorba
                        ستاره دار(3)
                        • Aug 2013
                        • 3951

دوستان پرداخت سود پارسال شامل حال سهام دارای امروز میشه ؟ من امروز خرید کردم ...
                        اگر اساسا اصل کلی برای کلیه ی سهم ها هم هست، و توضیح بدید ممنون میشم
                        بپیشاپیش ممنون

نظر

• zorba
                          ستاره دار(3)
                          • Aug 2013
                          • 3951

در اصل توسط zorba پست شده است View Post
                          دوستان پرداخت سود پارسال شامل حال سهام دارای امروز میشه ؟ من امروز خرید کردم ...
                          اگر اساسا اصل کلی برای کلیه ی سهم ها هم هست، و توضیح بدید ممنون میشم
                          بپیشاپیش ممنون
                          دوستان کسی جوابی نداره به سوال من؟
                          در ضمن امروز هم در منفی خریداری شد...... من این سهم رو به پیشنهاد یکی از دوستان و بعد از کلی تحقیق و تفحص خریدم.....فکر میکنم اگر گزارش تعدیل سود بیاد با قیمت الان ای پی اسی معادل 3 داشته باشه و نتیجتا یه رشد خوبی در پیش رو داشته باشه...

نظر

• mehdyand2amir
                            عضو فعال
                            • May 2013
                            • 313

سلام اگر شما در تاريخ برگزاري مجمع ؛ دوازده خردادسال جاري سهام دار بوده ايد سود به شما تعلق مي گيرد

نظر

• zorba
                              ستاره دار(3)
                              • Aug 2013
                              • 3951

خرید های من با متوسط 680 تکمیل شد امروز
                              یه آقا یا خانوم محترمی بود این چند روز که سر صبح میگذاشت روی 704...حدود ساعت نه و نیم روی هفتصد و در نهایت هم 688
                              و در نهایت هم سهم رو در 673،675 به من هدیه میداد.... :)
                              ...............
                              به نظرم این هفته...هفته ی آخر اصلاح بود ....

نظر

• zorba
                                ستاره دار(3)
                                • Aug 2013
                                • 3951

صادرات یه سری از چیزها از جمله محصولات گروه لاستیک آزاد شد

نظر

در حال کار...
                                X