گروه صنعتي بارز (پكرمان)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • naruto
    عضو فعال
    • May 2011
    • 1879

در اصل توسط naruto پست شده است View Post
    خوبه حالا شناور سهم فقط 3 درصده این ملت همیشه در صحنه دارن اینطور میفروشن!و گویا هم فقط دوست دارن تو منفی بفروشن
    همه تلاشتونو بکنین!تا منفی کامل فقط چند تومن فاصله هست:)) رو منفی کامل منتظرتونم>:)
    واقعا خسته نباشین:))
    آخرای بازار تقریبا داره مثبت 3 فردا معامله میشه
    از فردا بی زحمت تشریف بیارین تو صف خرید:))
    آخرین ویرایش توسط naruto؛ 2013/10/14, 12:11.

نظر

• آذرآبادگان
      کاربر فعال
      • Dec 2012
      • 1140

چندی پیش در همین قیمتها مردم از صبح علی الطلوع میرفتند توی صف
      تا بلکه حقوقی کرامتی کنه و حجم را بده ، دیروز روی 815 خرید داشتم و
      مطمئن بودم که از این پایین تر نمیاد ولی امروز در نهایت تعجب وقتی دیدم
      روی 801 هم میفروشند باز هم خریدم ...ببینم از فردا کسی میتونه بخره!! /:.yead.:/
      در سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد،در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است!!!(( دکتر شریعتی ))@};-

نظر

• zorba
        ستاره دار(3)
        • Aug 2013
        • 3951

واقعا خسته نباشین:))
        آخرای بازار تقریبا داره مثبت 3 فردا معامله میشه
        از فردا بی زحمت تشریف بیارین تو صف خرید:))
        واقعا خیلی عجیبه....
        با احترام به اهالی بازار و ملت شریف ایران باید عرض کنم هیچ جای دنیا شما نمیتونین مثل ایران پول بسازین.... باور کنید که در غرب شما دو راه برای ثروتمند شدن بیشتر ندارید:تحصیلات عالی و دانستن نوعی از انواع صنعت و ایده های بکر
        چپ و راست هم مالیات باید بپردازید.... از مالیات جاده گرفته یا مثلا VAT حدود بیست درصدی روی هر کالایی که میخرین تا مالیات های سنگین سالانه!
        باور کنید اگر به یک دانمارکی و یا سوئیسی بگی که مثلا من سهمی در بازار بورس ایران به اسم شاوان خریدم و یک ماه نشده حدود 100 درصد بازدهی داد، حتما سکته خواهد کرد یا خواستار تغییر تابعیت خودش به ایرانی خواهد شد!
        یه آمریکایی باید مالیات بر داراییهای خارج از آمریکا را هم پرداخت کنه.... قبض های برق و بویژه گاز توی اروپا سرسام آورن و و و.... بگذریم که حقوق مزایای خوبی هم مردم دارند...غرض چیز دیگه ایه:
        من نه تحلیلگرم و نه خبره در کار بورس اما: پکرمان تو همین قیمت های امروز صف خرید ملیونی داشت و امروز برای فروش همه و همه السابقون السابقون بودند! یعنی از هم سبقت میگرفتند برای فروش!
        یا یک سهم دارویی دیگه که اینجا جاش نیست اسم ببرم به مدت چندین روز متوالی بدون عرضه ی صف خرید قفل شده بود.... و من جامونده بودم! دیروز در سبقت فروشنده برای فروش در منفی 3.96 خریدم...
        یعنی چند روز عرضه نکردن صف و صدم صدم رشد کردن همان و افت قیمت حدود 4 درصدی در یک روز همان! امروز هم اگرچه نه چندان قوی ولی مثبت معامله میشد!
        زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

نظر

• bakhtiari
          عضو عادی
          • Oct 2012
          • 109

سلام دوستان عزیز
          من در اصل دیروز وارد سهم شدم و خرید کردم رو 830 به خاطر بالا نگه داشتن قیمت سهم، سفارش بالا میدادم و وارد شدم.
          با ارزنده بودن سهم دیگه فکر منفی رو نمیکردم تا این حد البته
          امروزم 2 3 بار رنج مثبت دادم اما فایده نداشت.
          اما در کل خریدم رو حدود 815 کامل کردم.
          روی 802 خرید آخرم بود که دیگه سهم پرواز کرد.
          کلا اولین بار وارد سهم شدم و امیدوارم در کنار هم به اهداف بالا و سودهای خوب برسیم.

نظر

• MOSTAFAVI
            Banned
            • Jun 2012
            • 5636

من از720با این سهمم امیدم 1200رو ببینه:))

نظر

• hamh
              عضو عادی
              • Jun 2013
              • 179

خرید هام در قیمت 8021 ریال کامل کردم این سهم میتونه پدیده امسال و سال آینده باشه توی این سه ماهه که سهامهای دیگه گین های خوبی دادن پکرمان در حال استراحت بوده و بعد از یک رالی تا مرز 900 ریزش خوبی تا 800 داشت و آماده شده این بار تا 1000 بدون توقف بره :.thumbsupsmileyanim امسال میتونه 180-220 بسازه و سال بعد تا 300
              [CENTER][SIZE=2][COLOR=#6600cc]آسمان لطفی کن و بر من ببار ،شاید این باران بشوید این غبار،این غبار رنگها و تیرگی، این سیاهیهای دل یا زندگی[/COLOR][/SIZE][/CENTER]

نظر

• bakhtiari
                عضو عادی
                • Oct 2012
                • 109

واقعا سهم پدر مادر داریه
                خوشم اومد سهام دارهای خوب و صبوری داره که راحت سهم از دستشون در نمیره.
                دم همتون گرم

نظر

• naruto
                  عضو فعال
                  • May 2011
                  • 1879

امروز حقوقیها عجب خون و خونریزی تو سهم راه انداختن!
                  از معاملات سهم میشه به خبرهای خوب پشت سهم پی برد
                  دوستان تعدیل نزدیکه.تا حد امکان از نوسانگیری خودداری کنین

نظر

• مصطفی مصری پور
                    عضو فعال
                    • Mar 2012
                    • 6951

بنظر میرسه فروشنده توسعه ملی باشه.
                    وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• zorba
                      ستاره دار(3)
                      • Aug 2013
                      • 3951

در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post
                      بنظر میرسه فروشنده توسعه ملی باشه.
                      اونوقت قبل از گزارش و تعدیل احتمالی قوی سهم فروختند؟
                      زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

نظر

• hamh
                        عضو عادی
                        • Jun 2013
                        • 179

در اصل توسط hamh پست شده است View Post
                        خرید هام در قیمت 8021 ریال کامل کردم این سهم میتونه پدیده امسال و سال آینده باشه توی این سه ماهه که سهامهای دیگه گین های خوبی دادن پکرمان در حال استراحت بوده و بعد از یک رالی تا مرز 900 ریزش خوبی تا 800 داشت و آماده شده این بار تا 1000 بدون توقف بره :.thumbsupsmileyanim امسال میتونه 180-220 بسازه و سال بعد تا 300
                        دیروز کف سهمو تو 800 جمع کردند اینبار به نظر تا 1000 بتونه بره البته ممکنه برای تعدیل بسته بشه و 1200 باز بشه از این سهم هر چی بگی بر میاد/:.yead.:/
                        [CENTER][SIZE=2][COLOR=#6600cc]آسمان لطفی کن و بر من ببار ،شاید این باران بشوید این غبار،این غبار رنگها و تیرگی، این سیاهیهای دل یا زندگی[/COLOR][/SIZE][/CENTER]

نظر

• مصطفی مصری پور
                          عضو فعال
                          • Mar 2012
                          • 6951

در اصل توسط zorba پست شده است View Post
                          اونوقت قبل از گزارش و تعدیل احتمالی قوی سهم فروختند؟
                          خیلی اوقات این کارها را کردن.
                          اصولا سرمایه گذاریهایی که زیر مجموعه دولت هستن از این فروشها زیاد دارن. چیزی شبیه وصنعت.
                          وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• fallah
                            عضو فعال
                            • Oct 2011
                            • 692

امروز حقوقیها عجب خون و خونریزی تو سهم راه انداختن!
                            از معاملات سهم میشه به خبرهای خوب پشت سهم پی برد
                            دوستان تعدیل نزدیکه.تا حد امکان از نوسانگیری خودداری کنین
                            سه چهار روز بود دو حقوقی شدیدا رو منفی میخریدن والبته فروشنده بدی هم داشت
                            روز سه شنبه هم حقوقی هرچی سعی کرد نذاره صفش بمونه از اینطرف حقوقی پا پس نکشید
                            منتظر تعدیل بالای سی درصدیش هستیم
                            البته اگه بذارن!!!!

نظر

• naruto
                              عضو فعال
                              • May 2011
                              • 1879

بیاییم یه محاسبه ای در مورد سودآوری بارز کردستان در سالهای آتی داشته باشیم
                              در حال حاضر حاشیه سود فروش هر تن لاستیک رادیال بلت سیمی بالای 30 درصده(بر اساس گزارشات پتایر حتی بالاتر از 35 درصد!!!)

سایت بارز کردستان پس از شروع بهره برداری و در ظرفیت تولید کامل 42 هزار تنی،با نرخ های فعلی فروشی در حدود 560 میلیارد تومن خواهد داشت که با حاشیه سود 33 درصدی میتونه به سود ناخالص حدودا 185 میلیاردی برسه.35 میلیارد هم برا هزینه های سربار و هزینه های اداریش ازش کم کنیم میشه 150 میلیارد سود کاملا خالص!چون این شرکت تا 20 سال معاف از مالیات خواهد بود!!!
                              سود پکرمان باسرمایه فعلی میتونه حداقل 180 تومن افزایش پیدا کنه! در صورت افزایش نرخهای فروش هم سود فوق بالاتر میره.
                              اگه سود کارخانه اصلی رو 150 در نظر بگیریم با سود حاصل از بارز کردستان میشه به حداقل سود 330 تومنی رسید.تازه شرکت یه طرح توسعه 11 هزار تنی رادیال باری هم داره که به صورت تدریجی به بهره برداری میرسه و تو پیشبینی فوق اصلا حساب نکردیمش
                              بی جهت نیست که بازار به این سهم پی بر ای بالاتری میده
                              آخرین ویرایش توسط naruto؛ 2013/10/17, 13:38.

نظر

• morteza93
                                عضو فعال
                                • Apr 2012
                                • 516

مقاومت شکسته شد، پولبک انجام شده و دوره مسیرشو در پیش گرفت...
                                استوک و مکد جفتشون سیگمال خرید صادر کردن... بقیه اندیکاتورها هم که حکایت از ادامه روند صعود دارن...
                                بلحاظ بنیادی هم مثل شیراز و کگاز طرحی داره که عنقریبه به بهره برداری برسه... لاستیک کردستان حاشه سودش بالای 30 درصد محاسبه شده...

یا هدف می گذاری و برای هدف خودت کار می کنی یا مجبوری برای هدف دیگران کار کنی، انتخاب با خودته!!!

نظر

در حال کار...
                                X