گروه صنعتي بارز (پكرمان)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • اشراق
    عضو فعال
    • Feb 2012
    • 319

در اصل توسط madio پست شده است View Post
    گره نمی رفت بهتر بود
    قیمت اخر همون +4 شد بدون صف
    به گره بردن که تا میتونن جم کنن ...و الا هر روز حقوقی مجبور می شد 500 تا سهم از دست بده .

البته این نظر منه و ممکنه کلا اشتباه باشه .

نظر

• zorba
      ستاره دار(3)
      • Aug 2013
      • 3951

در اصل توسط madio پست شده است View Post
      گره نمی رفت بهتر بود
      قیمت اخر همون +4 شد بدون صف
      کسانی که فروختند به احتمال قوی و اکثرا همون هایی بودندکه بعد از موج صف های اخیر سهم را خریده بودند؛یعنی اکثرا به سود چند درصدی قانع بودند.وگرنه کسی که با علم بر تعدیل عالی سهم وارد شده، سهم را در این قیمت نمیفروشه.شاید هم من اشتباه کنم
      گره هم که دیدیم چه شد!
      حدسم راجع به اینکه نگذاشتند سهم چند روز پیش به دام گره بیفته درست بود....گره هیجان و ولع صف رو بعضا از بین میبره.
      با این حال اوضاع تحت کنترله! و سهم هنوز با توجه به تعدیل پیش رو جا برای رشد بالای د هزار ریال را هم داره
      زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

نظر

• آذرآبادگان
        کاربر فعال
        • Dec 2012
        • 1140

در اصل توسط آذرآبادگان پست شده است View Post
        دوستان به روند معاملات گذشته این سهم دقت کنند... و برای 4 درصد بالا پایین حساس نباشید
        قبلا هم اشاره کرده ام اینکه هر از چندی حجم داده نشه باعث بالا رفتن تمایل بازار برای خرید میشه
        ... این نوع عملکرد حقوقی در تصویر زیر کاملا واضحه در ضمن نکته جالبتر ، دو روز پر عرضه است که
        با رنگ آبی نشون دادم
        که دقیقا بعد از این دو روز با عرضه های سنگین نماد متوقف شد و ....

روز بازگشایی هم که کاملا مشخصه..:->

در اصل توسط آذرآبادگان پست شده است View Post
        با یک 12 درصد درست روی یک مقاومت قرار میگیره و عده زیادی را پیاده خواهد کرد
        و این یعنی به توقف نماد برای ارائه تعدیل خیلی نزدیک شده ایم...

خوب دیگه سناریو داره همونطوری که باید، پیش میره بعد از یک رشد 30 درصدی
        معاملات پرحجم برای پیاده کردن افراد قانع و سپس ...حالا باید بشینیم و ببینیم
        که کی نماد متوقف میشه؟؟فردا یا شنبه
        :.thumbsupsmileyanim
        در سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد،در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است!!!(( دکتر شریعتی ))@};-

نظر

• space_mohamad
          عضو فعال
          • Dec 2012
          • 313

من که امروز یه مقدار به پکرمان هام اضافه کردم ..... کلا" آدم ریسک پذیریم :.thumbsupsmileyanim
          "قانون شماره 1 : هرگز پول از دست ندهید. قانون شماره 2: هرگز قانون شماره 1 را فراموش نکنید " ;) وارن بافت

نظر

• Giallorossi
            عضو عادی
            • Sep 2012
            • 218

منم دیروز سدورم رو فدای پکرمان کردم و به خاطر گزارش خوب احتمالی رو 890 وارد شدم
            این اولین خرید لاستیکی منه،تاحالا از لاستیکی ها سود نگرفته بودیم که امیدوارم این اتفاق بیوفته،اونم از نوع توپولش/:.coolsmiley02:./

نظر

• Great.A
              عضو جدید
              • Jun 2013
              • 6

سلام دوستان کسی می دونه تو این نماد چه خبره؟ یک روز گره مثبت 8 و یک روز بعدش منفی4

نظر

• naruto
                عضو فعال
                • May 2011
                • 1879

در اصل توسط Great.A پست شده است View Post
                سلام دوستان کسی می دونه تو این نماد چه خبره؟ یک روز گره مثبت 8 و یک روز بعدش منفی4
                مساله خاصی نیست
                چند وقت اخیر سهم رشد خوبی کرد و داره کمی اصلاح میکنه.
                بزودی مجددا صف خرید میشه و باز به مشکل حجم مبنا میخوریم:D

نظر

• mamadzar
                  عضو فعال
                  • Jul 2013
                  • 396

درود به همه ی دوستان

ما هم امروز در منفی کامل به جمع دوستان پکرمانی اضافه شدیم /:.smilingsmiley.:/
                  وقتی هوای شَهرت مطلوب نیست، داشتن خانه ای که دلتنگ حصارش نشی، نعمته، و ما شاکر به این نعمتیم.

نظر

• بارسا
                    عضو عادی
                    • Jan 2013
                    • 184

حقیقی های عزیزی که دارن سهمشونو مفت می فروشند ایا نمی بینند که همه سهم رو دارن به صورت گروهی خرید می کنند. با چه تحلیلی می فروشند این دوستان ؟تعدیل مثبت سهم واضحه و سهامدار عمده هم با توجه به اینکه قریب به 97 % سهم رو در اختیار داره در خودش انگیزه ای برای حمایت از سهم نمی بینه و گذاشته سر فرصت هر وقت اراده کرد به قیمت های مورد نظرش برسونه . ولی حقیقی ها چرا باید به همین راحتی بازی بخورن. به هر حال سهم شیرینیه پکرمان و تا گین مورد نظر رو نده خارج نخواهم شد

نظر

• zorba
                      ستاره دار(3)
                      • Aug 2013
                      • 3951

سلام
                      اینو صرف تبلیغ سهم نمیگم...میخوام دقت کنیم ببینیم چقدر خوب میشه تو این بازار به سود رسید!
                      سهم رو دارند روی 836 میفروشند! سوال: چه اتفاق خاصی برای سهم افتاده؟ طرحهای توسعه لغو شدن؟ فروش لاستیک تولید داخل ممنوع شده؟! لاستیک ارزون شده؟
                      توجه کنین من و شمایی که نفروختیم روی 900، امروز هم فروشنده نبودیم، اما عزیزانی که دارن روی 836 میفروشن چرا همون 900 نفروختن....والا ما هم خوشحال میشدیم به سود بیشتر برسن
                      فراموشی هم حدی داره...چند روز پیش سهم داشت تو همین محدوده ی 830 تومن به صف خرید جواب رد میداد!!!:)...امروز همه در حول و ولا کا از هم در فروش سبقت بگیرن.... والا من گاهی شک میکنم که برخی از خریدارا یا فروشنده ها میدونن سهمشون متعلق به چه صنعتیه!!!
                      زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

نظر

• ali30
                        عضو فعال
                        • Aug 2013
                        • 1940

در اصل توسط zorba پست شده است View Post
                        سلام
                        اینو صرف تبلیغ سهم نمیگم...میخوام دقت کنیم ببینیم چقدر خوب میشه تو این بازار به سود رسید!
                        سهم رو دارند روی 836 میفروشند! سوال: چه اتفاق خاصی برای سهم افتاده؟ طرحهای توسعه لغو شدن؟ فروش لاستیک تولید داخل ممنوع شده؟! لاستیک ارزون شده؟
                        توجه کنین من و شمایی که نفروختیم روی 900، امروز هم فروشنده نبودیم، اما عزیزانی که دارن روی 836 میفروشن چرا همون 900 نفروختن....والا ما هم خوشحال میشدیم به سود بیشتر برسن
                        فراموشی هم حدی داره...چند روز پیش سهم داشت تو همین محدوده ی 830 تومن به صف خرید جواب رد میداد!!!:)...امروز همه در حول و ولا کا از هم در فروش سبقت بگیرن.... والا من گاهی شک میکنم که برخی از خریدارا یا فروشنده ها میدونن سهمشون متعلق به چه صنعتیه!!!
                        درود خوش به حالت تو لندن خوب حال میکنی
                        تمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/

نظر

• naruto
                          عضو فعال
                          • May 2011
                          • 1879

در اصل توسط zorba پست شده است View Post
                          سلام
                          زیاد به این نوسانات توجه نکنین
                          اینها همونایی هستن که 2 هفته قبل هم تا 658 هم سهمو میفروختن!
                          در بورس برا اینکه عده ای سود کنن باید عده ای هم ضرر کنن.
                          پکویر از ابتدای امسال تاکنون چند مورد تعدیل مثبت داد
                          پاسا چند روز قبل برا تعدیل مثبت بست
                          امروز هم پتایر بست برا تعدیل
                          میمونه پکرمان که هنوز تعدیلاشو رو نکرده.
                          گزارش 6 ماهه سهم هم حداکثر تا 2 هفته آتی میاد.ببینیم افرادی که الان میفروشن سود کردن یا اونایی که سهامداری میکنن;)
                          آخرین ویرایش توسط naruto؛ 2013/10/12, 14:08.

نظر

• مصطفی مصری پور
                            عضو فعال
                            • Mar 2012
                            • 6951

پتایر هم متوقف شد.
                            وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• naruto
                              عضو فعال
                              • May 2011
                              • 1879

خوبه حالا شناور سهم فقط 3 درصده این ملت همیشه در صحنه دارن اینطور میفروشن!و گویا هم فقط دوست دارن تو منفی بفروشن
                              همه تلاشتونو بکنین!تا منفی کامل فقط چند تومن فاصله هست:)) رو منفی کامل منتظرتونم>:)

نظر

• 151678
                                عضو عادی
                                • May 2013
                                • 112

يه سود تپل از اين سهم گرفتم.
                                اينبار ولي عجله کردم و ميانگينم بالاست.انشالله که جبران بشه
                                شبندر رو با پکرمان گرفتم .شبندر داره پرواز مي کنه پکرمان سقوط/.:blushsmiley:./

نظر

در حال کار...
                                X