در اصل توسط رضاhr7502 پست شده است
View Post
گروه صنعتي بارز (پكرمان)
Collapse
X
-
آقاي فلاح من نرخ فروش همين شدوص رو به شما گفتم .ضمنا با مسوول خريد بارز همين يه هفته پيش صحبت كردم ميگفت يه ماهه زير 4000نخريديم. تازه بارز بيشتر از سيمرغ ميخره كه زير مجموعه خودش هست و ميتونه ازش ارزونتر بخره.
اما يه نكته هست اونم سهم فقط ده درصدي دوده در تمام شده لاستيك سازها است كه با يه افزايش قيمت كوچيك توسط لاستيك سازها به راحتي جبران ميشه.
نظر
-
در اصل توسط رضاhr7502 پست شده است View Postآقاي فلاح من نرخ فروش همين شدوص رو به شما گفتم .ضمنا با مسوول خريد بارز همين يه هفته پيش صحبت كردم ميگفت يه ماهه زير 4000نخريديم. تازه بارز بيشتر از سيمرغ ميخره كه زير مجموعه خودش هست و ميتونه ازش ارزونتر بخره.
اما يه نكته هست اونم سهم فقط ده درصدي دوده در تمام شده لاستيك سازها است كه با يه افزايش قيمت كوچيك توسط لاستيك سازها به راحتي جبران ميشه.
سهم هیچ مشکلی نداره و بزودی واسه تعدیل میبنده
فقط خواستم بگم ما وقتی سهمی رو میخوایم بخریم همه شرایطش رو در نظر میگیریم و بعد میخریم،دوستان هم توجه داشته باشند وقتی خواستند سهمی رو بخرند همه جوانبش رو در نظر بگیرن
پکرمان از جمله سهمهایی با پتانسیل قوی در این یکی دو سال بوده و روند سود اوری شرکت رو به صعودست و به قول مرتضی تا سال بعد به سودهای بالای ۱۵۰تومنی دست خواهد یافت به امید خدا
نظر
-
جواد جان ما گفتیم خوبه بخر
ولی دیگه نگفتیم که بزنی زیر گوشش و صف خریدش بکنی که:D
این سهم صف بشه قفل میشه هیشکی نمیفروشه
کلش 10-11 میلیون سهم شناور داره که احتمالا همینم دست حقوقیای زیر 1 درصدش هست.
چند روز دیگه گزارشش میاد اونوقت یه جا جبران میکنه!
راستی قیمت دوده هم تو گزارش اخیر شدوص حدود 2700 شده.4000 شایعه بود;)
نظر
-
در اصل توسط naruto پست شده است View Postجواد جان ما گفتیم خوبه بخر
ولی دیگه نگفتیم که بزنی زیر گوشش و صف خریدش بکنی که:D
این سهم صف بشه قفل میشه هیشکی نمیفروشه
کلش 10-11 میلیون سهم شناور داره که احتمالا همینم دست حقوقیای زیر 1 درصدش هست.
چند روز دیگه گزارشش میاد اونوقت یه جا جبران میکنه!
راستی قیمت دوده هم تو گزارش اخیر شدوص حدود 2700 شده.4000 شایعه بود;)
اول خریدم تا مثبت تا از دستم نره و بعدش پایینتر نشستم که دیدم دیگه نمیده
در مورد قیمت دوده هم من قیمت اینکه پتایر چند خریده رو گفتم و به گزارشش کاری نداشتم
نظر
-
پکرمان گزارش بدی رو به بازار ارائه داده
البته بد از نظر کسی که به ظاهر گزارش نگاه میکنه
این سهم در 9 ماهه همون پیشبینی قبلی رو ارائه داده ( 60 تومن ) اما سود محقق شده از 48 تومن به 7 تومن کاهش پیدا کرده
هنوز ترازنامه نیومده اما از روی همین گزارش میشه فهمید چرا اینکار رو کرده
در واقع پکرمن در گزارش 9 ماهه به ازای ار سهم چیزی بالغ بر 90 تومن سود ساخته بود میدونید یعنی چی ؟
سهمی 60 تومن پیشبینی داشته باشه ولی 90 تومن سود بسازه ؟
اما این سود به 7 تومن کاهش پیدا کرده و دلیل اون اینه که پکرمان 55 میلیارد تومن از وام ارزیش رو با نرخ مبادله ای تسعیر کرده که باعث این کاهش سود شده
این در کوتاه مدت به ضررش هست اما این وام تسویه شده و دیگه از این کاهش سود ها خبری نیست
شما ببین چقدر این شرکت سود سازی داشته که تونسته این حجم بسیار بسیار سنگین وام رو با نرخ مبادله ای پرداخت کنه
در واقع من اینطور میبینم که این سهم در گزارش 9 ماهه 90 تومن سود ساخته بود . . .
گزارش های بعدی پکرمان واقعا دیدنیه
چون این سهم هزینه ها رو به شدت کاهش داده
اما خب بازار در وتاه مدت شاید دچار اشتباه بشه و روی قیمت اثار منفی داشته باشه
اونهایی که متوجه شدن من چی گفتم دچار این اشتباه نمیشن
نظر
-
شرکت در خصوص شناسايي زيان تسعير بدهي هاي ارزي خود را براي سال مالي 91 به مبلغ 425ر804 ميليون ريال موارد ذيل را اعلام نموده است:
((1)): بر اساس بخشنامه بانک مرکزي که تصريح شده است «بازپرداخت تسهيلات اعطايي از محل حساب ذخيره ارزي ، بايستي به نرخ ارز مبادله اي انجام گيرد. » زيان تسعير بدهي ها ارزي در تاريخ 30/09/1391 به ازاي هر يورو به مبلغ 526ر32 ريال محاسبه و ساير بدهي هاي ارزي به دليل عدم امکان تامين ارز از مرکز مبادلات ارزي به مبلغ ارز آزاد هر يورو 500ر40 ريال محاسبه و زيان حاصله در حساب هاي شرکت منظور گرديده است.
توضيح اينکه زيان حاصل از تسعير بدهي هاي ارزي کوتاه مدت به مبلغ 538ر236 ميليون ريال در حساب درآمد ها و هزينه هاي عملياتي و زيان حاصل از تسعير بدهي هاي ارزي بلند مدت به مبلغ 887ر567 ميليون ريال در حساب درآمد ها و هزينه هاي غير عملياتي منظور شده است. (جمعاً مبلغ 425ر804 ميليون ريال زيان تسعير ارز)
((2)): افزايش 24درصدي قيمت محصولات و افزايش قيمت 7 سايز تايرهاي باياس و اعمال آنها از اواسط آبانماه در پيش بيني تعديل شده فروش اعمال گرديده است.
((3)): بديهي است پيش بيني درآمد هر سهم بر اساس عدم تغييرقابل توجه در نرخ ارز و نرخ فروش تا پايان سال مالي و همچنين عدم تغيير در شرايط تأمين مواد اوليه خارجي و به تبع آن توقف يا کاهش توليد تهيه گرديده است. تغيير(کاهش يا افزايش) در موارد فوق الذکر قطعاً موجب تعديل EPS خواهد گرديد.
7) شرکت اعلام نموده است به دلايل ذيل اجراي پروژه توسعه راديال باري تمام سيمي را در حال حاضر متوقف نموده است:
- عدم امکان جذب تسهيلات مالي از محل حساب ذخيره ارزي بعنوان اصلي ترين منبع خريد ماشين آلات.
- وقوع تحريم ها که سبب عدم ارسال ماشين آلات توسط شرکت سازنده (شرکت کنتيننتال) گرديده است.
- تحريم بانک مرکزي موجب گرديده است امکان گشايش اعتبارات اسنادي و ارسال وجه به کشورهاي ديگر مقدور نباشد.
8) شرکت در خصوص پيش بيني افزايش سرمايه اعلام نموده است که گروه به منظور تامين قسمتي از مخارج پروژه احداث توليد تايرهاي راديال سواري با بلت سيمي در کردستان ، مبلغ 207 ميليارد ريال (از محل آورده نقدي و مطالبات) پيشنهاد نموده که پس از انجام تشريفات قانوني انتقال آنها به سرمايه عملي خواهد گرديد.درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
در اصل توسط محسن باقری پست شده است View Postپکرمان گزارش بدی رو به بازار ارائه داده
این سهم در 9 ماهه همون پیشبینی قبلی رو ارائه داده ( 60 تومن ) اما سود محقق شده از 48 تومن به 7 تومن کاهش پیدا کرده
در واقع پکرمن در گزارش 9 ماهه به ازای ار سهم چیزی بالغ بر 90 تومن سود ساخته بود میدونید یعنی چی ؟
اما این سود به 7 تومن کاهش پیدا کرده و دلیل اون اینه که پکرمان 55 میلیارد تومن از وام ارزیش رو با نرخ مبادله ای تسعیر کرده که باعث این کاهش سود شده
این در کوتاه مدت به ضررش هست اما این وام تسویه شده و دیگه از این کاهش سود ها خبری نیست
شما ببین چقدر این شرکت سود سازی داشته که تونسته این حجم بسیار بسیار سنگین وام رو با نرخ مبادله ای پرداخت کنه
این اصرار شرکت برا اجرای مصوبه بانک مرکزی در جای خود قابل تامله!
هیچ شرکتی زیر بار این مصوبه یک طرفه و ظالمانه بانک مرکزی نرفته اونوقت شرکت نه تنها داره با این مصوبه پیش میره بلکه داره حتی یه قسمت از اقساط وامشو با نرخ آزاد تسعیر میکنه!
در هر حال شرکت میشه گفت که با این کار تقریبا از شر وامهاش و زیان تسعیر خلاص میشه و سود سال بعد شرکت دیدنی میشه.بخصوص اگه محصولاتش افزایش نرخ هم بگیرن که دیگه...!
نظر
-
در اصل توسط naruto پست شده است View Postاین اصرار شرکت برا اجرای مصوبه بانک مرکزی در جای خود قابل تامله!
هیچ شرکتی زیر بار این مصوبه یک طرفه و ظالمانه بانک مرکزی نرفته اونوقت شرکت نه تنها داره با این مصوبه پیش میره بلکه داره حتی یه قسمت از اقساط وامشو با نرخ آزاد تسعیر میکنه!
در هر حال شرکت میشه گفت که با این کار تقریبا از شر وامهاش و زیان تسعیر خلاص میشه و سود سال بعد شرکت دیدنی میشه.بخصوص اگه محصولاتش افزایش نرخ هم بگیرن که دیگه...!
بازار هنوز پی به سود سازی های این گروه نبرده
شوخی نیست یه سهمی بیاد توی 3 ماه نزدیک به 80 میلیارد وام ارزی رو تسویه کنه
سال 92 بازار تازه میفهمه این گروه چه پتانسیلی داره
--------------------------
الانم پکویر داره مفت معامله میشه
با این سهم بروید مجمع
بعد از مجمع هم بلوکش توسط وامید برای فروش گذاشته میشه ...اون موقع تازه بازی دیدن داره . . . با همین بازی ها احتمالا گپ بعد از مجمع هم زود پر میشه
یه نمونه از اس های پکویر که بعدا رو میشه رو بهتون نشونی میدم
برید از اونایی که بنیادی کار میکنند بپرسید چطور هست که پکویر 200 تومن به ازای هر سهم پیشنهاد تقسیم سود توی مجمع داره ( توی ترازنامه )
مثل پاسا که 300 تومن به ازای هر سهم داره و الانم بسته برای یه تعدیل توپ
نظر
-
در اصل توسط محسن باقری پست شده استپکرمان گزارش بدی رو به بازار ارائه داده
جا داره یک بار دیگه نوشته ی بالا رو بخونید
دیروز صف خرید....گزارش سیاه نمایی شده .....امروز صف فروش ...الان صف خرید
خوب سهم رو با سیاه نمایی در اوردن از چنگ دوستان
نظر
-
سلام مرتضی داری این سهمو هنوز ؟؟ اگه داری که ما هم بیایم .اگه نداری هم بزاریم برای بعد .......///
نظر
نظر