کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
به اطلاع مي رساند، نماد معاملاتي شركت گروه صنعتي بارز پس از برگزاري مجامع عمومي عادي ساليانه مبني بر تقسيم سود نقدي و عمومي فوق العاده مبني بر افزايش سرمايه و تعديل پيش بيني درآمد هر سهم سال مالي منتهي به 1392/12/29 ، ( بدون محدوديت نوسان قيمت ) با استفاده از مكانيزم حراج تك قيمتي آماده انجام معامله مي باشد . مديريت بازار
تا اینجای کار سود 250 درصدی در مدت حدود 5 ماه مبارک اونایی که حوالی 260 خریدن و سهامداری کردن.
زمانی که هیچ کسی متوجه این سهم نبود وحالا بعد این همه رشد تازه متوجه شدن
سود واقعی فقط تو سهامداری کردنه که متاسفانه خیلی از حقیقی ها ازش غافلن
پکرمان سهم بسیار خوبی هستش .من موقتا خارج شدم ولی در پی جذاب شدن قیمت برای خرید مجدد هستم..علیرغم افزایش سرمایه امسال حداقل سودش بین 160 تا 180 تومن هستش.
سلام
پکرمان چرا اینجوری شده؟به خاطر معامله حق تقدم هاش هستش؟
هر روز صف فروش بدون معامله بسته میشه؟نره گره چنددرصد منفی باز بشه
دوست عزیز به هیچ وجه نگران این سهم نباش
سهمی که تمامی همگروهی هاش برای تعدیل بسته شدن هیچ ترسی نداره...این صف فروش هم 10 درصد پایین تر هیچ خبری ازش نیست
رسیده ها چه غریب و نچیده می افتند...به پای هرزه علف های باغ کال پرست
دوست عزیز به هیچ وجه نگران این سهم نباش
سهمی که تمامی همگروهی هاش برای تعدیل بسته شدن هیچ ترسی نداره...این صف فروش هم 10 درصد پایین تر هیچ خبری ازش نیست
فعلا که این صف فروش بهانه خوبی شده برای جمع کردن حق تقدمهاش.....حق تقدمهاش را پایین میخرند تا با توجه به نوسانهای 8 درصدی که داره و بازگشایی پاسا و پسهند و پکویر در هفته اینده بتوانند با قیمت مناسب بفروشند............
فعلا که این صف فروش بهانه خوبی شده برای جمع کردن حق تقدمهاش.....حق تقدمهاش را پایین میخرند تا با توجه به نوسانهای 8 درصدی که داره و بازگشایی پاسا و پسهند و پکویر در هفته اینده بتوانند با قیمت مناسب بفروشند............
نقل قول
امروز آخر وقت یه رنج مثبت هم تو پکرمانح کشیده شده و جالب بود...
دوستان عزیز خبرایی بهم رسیده که بعضی از سفته بازای معروف
دارن تو سهم شیطنت میکنن و صف فروش تصنعی میچینن تا
سهامدار جزء رو بترسونن...
بوی سفته بازی تو این سهم داره بلند میشه وو از همینجا به دوستان کارگزاری
... اخطار میدم اگه تو روزای دیگه به این کارشون ادامه بدن اسم و مشخصاتشون رو
اعلام میکنم و از یه طریقی جوابشون رو خواهم داد....
همونایی که شمواد دارن و شپاکسا و...... حواستون رو جمع کنین
دوستایی هم که توصف فروش این سهمن بدونن این سهم اونقدر ارزشمنده که
برای خریدش دارن این بازیا رو سرش در میارن
شدیدا توصیه به نگهداری سهم تا 3 ماهه آینده رو دارم....
امروز حق تقدم پکرمان را حقوقی بیشتر خرید.نمیخواست هم رنج بکشه، پایین نشته بود .این صف فروش هم از این سهم بعیده......حالا قبول دارم که هر سهمی یک دوره اصلاح داره اما نه دیگه یک صف فروش بیش از دو نیم میلیون سهمی برای یک نمادی که شناوریش یکدرصد هم نیست........بهرحال عقل حکم به نگهداری سهم میکنه.البته من حق تقدم پکرمان دارم و بقصد نوسان خرید داشتم.و این هفته خواهم فروخت.
خود پکرمان هم بعد از روان شدن سهم و کم شدن شر این سفته بازها قطعا میخرم.
نظر