گزارش 9 ماهه بسیار پربارتر از 6 ماهه خواهد بود.من فکر کنم تعدیل قابل توجهی تو 6 ماهه نده.افزایش صادرات و همچنین افزایش تولید خودرو از عواملی هست که میتونه به ارائه گزارش خوب منجر بشه.علی الخصوص افزایش صادرات.
گروه صنعتي بارز (پكرمان)
Collapse
X
-
در اصل توسط zorba پست شده است View Postدوستان پرداخت سود پارسال شامل حال سهام دارای امروز میشه ؟ من امروز خرید کردم ...
اگر اساسا اصل کلی برای کلیه ی سهم ها هم هست، و توضیح بدید ممنون میشم
بپیشاپیش ممنون
نظر
-
دو روزه منتظر عرضه حجم مبنا هستیم
متاسفانه سهم خیلی خشک شده و حقوقی هم کمک نمیکنهوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Postدو روزه منتظر عرضه حجم مبنا هستیم
متاسفانه سهم خیلی خشک شده و حقوقی هم کمک نمیکنه
هر تقی به توقی بخوره میفروشند و روندش را خراب میکننددر سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد،در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است!!!(( دکتر شریعتی ))@};-
نظر
-
پکرمان یکی از معدود شرکتهایی بورسی هست که طرح توسعه در دست اجرا دارد (نه طرح توسعه که فقط بر روی کاغذ باشد ).تا سال 94 ظرفیت تولیدی بارز به حدود 2 برابر خواهد رسید.بخش از ان در سال 93 و بخش دیگر در 94 افتتاح خواهد شد.بارز با داشتن یک شرکت تولید دوده صنعتی و... خود یک هلدینگ لاستیکی محسوب میشود.
موفق باشیدأَكْثَرُهُمْ لَا يَعْقِلُونَ
نظر
-
در یک سرمایه گذاری دو عامل مهم است: زمان و بازده
پکرمان شاید بازده خوبی داشته باشد ولی عنصر زمان بازده واقعی را در آن کاهش می دهد بنابراین سرمایه گذاری خوبی نیست /:.nono.:/برخی از متغیرهای کلان اقتصادی عبارتند از: نرخ ارز، نرخ تورم، نرخ واقعی سود بانکی، نرخ رشد نقدینگی، تولیدات صنعتی، مالیات، کسری بودجه، درآمد های نفتی و ...
نظر
-
این هم از تکلیف گره...
یک روز قبل ، حجم را داد تا گره ای در کار نباشهدر سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد،در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است!!!(( دکتر شریعتی ))@};-
نظر
-
مثبت کامل فردا بالای مقاومت 770 تومنیه
اگر حقوقی اذیت نکنه راحت ازش رد میشهوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
روند معاملات زیادی داره شبیه معاملات دیماه پارسال پیش میره...
باید منتظر فردا بود..در سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد،در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است!!!(( دکتر شریعتی ))@};-
نظر
نظر